Sunday, March 16, 2014

Sikasiistii....


Me ollaan vähän hyviä! Äiskällä kun on toi siivouspäivä, niin me autetaan, totta kai. Nytkin laitettiin sohva siistiin kuntoon, kuten kuvasta näkyy. Ja mitä siitä saa palkaksi, se selvii tosta alta :(.

Tää siivousjuttu ei siis ollu se mun varsinainen asia, vaan nyt on hätä. Ei siis kakkahätä, vaan pelastakaa mopsit hätä. Meistä on tehty koe-eläimiä ja mitä oon mediaa seurannu, niin se on paha juttu. Kattokaas kun toi äiskä ei ite uskalla kokeilla mitään uutta, niin se laittaa meidät koekaniineiksi. Nyt se on hankkinu jotain Aloevera geelii ja sillä se pilaa meitin sapuskat. Onks toi oikein, kysyn vaan? Jostain vitamiineista se höpöttää, mut pilatkoon vaan omat pöperönsä, eikä puuttuis meidän nautintoihin. Onks meillä kohtalontovereita? Perustetaan sellanen äiskät ruotuun ryhmä vaikka sinne naamakirjaan, niin saadaan tää hätähuuto koko maailman tietoisuuteen, eiks vaan? Jotain tälle asialle on kyllä tehtävä tai muuten meen elämä tulee olemaan yhtä geeliä. Ottakaa rohkeesti yhteyttä, mä kyllä voin toimii niinku viestinviejänä, että saadaan tääkin asia pois päiväjärjestyksestä, niih!

Nimimerkki: Kaikkien sorrettujen mopsien puolesta!

3 comments:

Satu-Täti said...

No voi rähmä pojat,
tietääkseni sitä aloevera-geeliä käytetään ulkoisesti, joten olette koekaniinien roolissa, jos sitä syömään joudutte.
Toisaalta....tääl mettäperällä ollaan kaikesta kehityksestä niin kaukana, että jospa kyseinen aloeverageelinestevitamiini-(kauhee sanahirviö, älkää pelästykö)innovaatio ei vielä oo vaan tavoittanut "Kekomäkee"

Satu-Täti said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Fontero said...

On se kuulemma ihan "sisäsiistii" ainetta, et kai sitä uskaltaa ottaa. Tosin Vallulta se pitäs kieltää. Se on muutenkin hömelö, niin nyt se on tuplahömelö noitten vitamiinien jälkeen *syvä huokaus*.

Terveisin Herra ÄF