Friday, January 18, 2013

On se vaan niin raskasta olla näin komee ja kuvauksellinen

No nyt mä sen hokasin. Oon ihan unohtanut turista teille meen viimevuotisesta valokuvaamo reissusta. No annettakoon se mulle anteeks, kun tässä on ollu niin paljon kaikkee muuta mietittävää ja ihmeteltävää.

No kuiteski. Joulukuussa, heti itsenäisyyspäivän jälkeen, Minä, Antero ja Vallu suunnistettiin iskän ja äiskän kaa Helsingin Mannerheimintiellä olevaan Koiravalokuvaamoon. Siellä meitä oli vastassa varsin sympaattinen nuorimies, Olivier, jonka kanssa vietettiin oikeen hauska valokuvaustunti. Ja mikäs siinä poseeratessa ja kuvatessa. Ollaanhan me varsin kuvauksellisia ja komeita uroksia, että joskus on jopa raskasta, varsinkin mulla, olla näin täydellinen, niih…

Noin viikko ton kuvauspäivän jälkeen, äiskä meni sitten uudelleen Olivierin luo katsomaan, millasia kuvista oli tullut. Siellä se oli sitten ollut hätää kärsimässä, kun olisi pitänyt valita yli 70:stä kuvasta ne, jotka se halusi ihan printtikuvina. Eihän niistä nyt mitenkään pystynyt valitsee parhaita, kun ne kaikki oli niin hyviä. Mitähän äiskä oikein oli kuvitellut, kun pitäshän sen jo tietää, ettei meistä saa kuin hyviä kuvia. No loppujen lopuksi se pääty siihen, että otti kaikki kuvat nettiversiona ja lisäksi 21 kuvaa niistä paperilla, että on meillä nyt kuvia, millä tapetoida vaikka koko kämppä. Äiskä kyllä totesi itekin jälkeenpäin, että ehkä vähempikin määrä paperikuvia olisi riittänyt, kun meiltä oikeesti loppuu pian seinätila kesken.

Mutta turinoista kuvatuksiin. En nyt kaikkia malta tänne yhdellä kertaa laittaa, että ihan vaan "muutaman" niinku malliksi. Kiinnittäkää erityistä huomiota kuinka ammattimainen ote mulla tähän hommaan oli. Mähän siis olin lähes täydellinen :).

Turina terveisin: Vaatimattomista vaatimattomin Mister ÄF
2 comments:

Guru L. said...

Hienoja kuvia! Mä voisin olla myös hyvä kuvissa, Mirkku ehkä jotenkin, mutta mistä löytyisi semmonen Olivier, joka pitäisi Merrygouraundin paikoillaan...

Koska alatte etsiä isompaa kotia?

Mikä on teidän enkka ulkona näillä pakkasilla? Meidän on muutama minuutti, tai kyllä mä kestän, mutta noi Ämmät haluaa heti sisään.

Talvea sydämellisesti! toivottaa Göpö Ämmineen

Pojat said...

Moi Guru!

Hienosti ne kuvaukset menis Meeriltäkin, usko pois.Olivier vaan kuvaa ja laittaa rekvisiittaa ja neuvoo, mut se muu homma jää niinku mukana oleville. Iskällä ja äiskällä taisi tulla ihan pikkasen hiki, kun ne koitti pitää meitä siellä studiossa "asennossa" :).

Ja ei me isompaa asuntoo tarvita, mutta muutama väliseinä lisää vois tehdä terää :).

Vallu on ihan hullu. Se oli melkein 10 minsaa ulkona, vaikka pakkasta on ihan sairaasti. Sit se meinas vielä saada kielnsä kiinni yhteen rauta-aitaan. Onneks ei ehtiny! Mulle ja Anterolle riittää 5 minuuttia ja siinäkin on puolet liikaa. Ehkä me tyydytään vaan tohon takaterassiin.

Mutta koita Guru pärjätä Ämmines. Kyllä se kesä tulee, toivottavasti!

Terv. Mister ÄF