Saturday, January 12, 2013

Vaaristelua

Maukasta tai oikeestaan maukkaampaa kuluvaa vuotta kaikille tassuttelijoille. Nyt on kyllä pakko vähän vaaristella, kun noi Vallun ja Avataren rakkauden hedelmät alkaa kasvaa ihan silmissä. Ja noilla pienillä metsämansikoilla on jo nimetkin. Jos en ihan väärin muista niin tytöt on Diana ja Dooris ja pojat Don Juan, Dino Dan ja Damien. Ja koditkin on jo melkein tiedossa, että hyvin noilla kakaroilla menee ja se lämmittää kovasti vaarin sydäntä. 

Ja arvatkaas, mikä vaarin sydäntä erityisesti lämmittää, noitten kakaroitten lisäksi. Se, että Antero alko tervehtyä ja on tällä hetkellä  päälle päsmärinä koko huushollissa. Että elämä se voittaa viimeinkin :). Me muuten mennään helmikuun alussa kattelee noita kakaroita, että sitten tulee ihan iso pläjäys kuvia. Nyt kävin varastamas kasvattaja Miljan kuvat, mutta lisää on siis tiedossa sitten myöhemmin.

Koska tää vaarina oleminen ottaa niin kovasti voimille, niin en jaksa tän enempää turista. Turiskoon vauvakuvat puolestaan :) , et se on moro vaan!









'


4 comments:

Grace-mummi said...

Voi mitä söpöläisiä <3

Vallu Valdemar said...

Joo on ne ja tosta Damienista tulee melkein mun nimikkokaima, kun sen kotinimeks tulee Waldo.Tuskin maltan oottaa, kun pääsen niitä kattoo.

Grace-mummi said...

Waldo tuleekin tuttuun paikkaan, et pääsen minäkin varmasti mummeilemaan livenä Waldoa <3. Ota paljon kuvia kun meet katsomaan, että saadaan kaikki ihastella sun söpöjä lapsia :))

Vallu Valdemar said...

Joo mä tiedän. Maailma on niin pieni....