Tuesday, June 12, 2012

Minäkö muka hienotassu?

Terveisiä vaan Riikasta. Matka meni hyvin, ainakin melkein ja kotona ollaan taas. Mukavaa oli se, että me päästiin seikkailemaan vanhaan kaupunkiin, käytiin puistopiknikillä ja baariinkin eksyttiin. Ihmiset oli tosi mukavii ja ne ottiki meistä varmaan miljoona valokuvaa.

Mukavaa ei sitten ollut noi mun työjutskat. Lauantaina oli eka työpäivä ja suunnistettiin sitten ihan kävellen kohti Skonto Hallia, mikä sijaitsi ihan meen hotellin takana. Minäkin mennä jölköttelin hienoa vauhtia, mutta sitten kun tultiin hallille, niin mun kävelyt tyssäs siihen. Siellä oli sellanen inhottava muovinurmikko, mikä pisteli mun tassuja, ni en kai mä sit siinä suostunut kävelemään. Herra tuomari Malesiasta sen kyllä kans huomasi eikä se musta muutenkaan tykännyt (sääli, kun ei ymmärrä hyvän päälle) ja sain vaan erittäin hyvän laatuarvosanan. Eipä tuolla Vallullakaan lauantai kovin hyvin mennyt, kun pelkän erinomaisen laatuarvostelun kanssa sai jäädä nuolemaan tassujaan. En viitti ees meen arvosteluja tähän naputella, kun ne ei oo mitään kivaa luettavaa.

No, sunnuntaina oli päivä uusi ja taas mentiin hallille heti aamusta. Äiskä ei edes yrittänyt mua enää kehään laittaa, joten Vallu olikin sitten iskän kaa ainoo, joka joutu paiskimaan töitä. Ja kyllä se paiskikin. Oli valioluokan erinomainen ja sertifikaatin arvoinen ykkönen ja paras uros kakkonen saaden sertin ja vara cacibin, joten Vallu on nyt sitten uuni tuore Latvian valio. Liki piti, ettei napannut ykkössijoitusta, kun tuomari sen paikkaa vaihteli ykkösen ja kakkosen välillä, mutta jotain ne iskän kaa sähläs ja kakkoseksi jäivät. Tuomari oli Portugalista ja oli nimeltään Maria Gabriela Veiga. Ekaks mä aattelin, etten kiusallanikaan julkase tota Vallun arvostelua, mutta kai se on pakko, ku muuten se alkas kuiteski itkee.

Ex. dog. Very compact. Beautiful head and expression. Correct eyes, ears, muzzle and bite. Love it neck, topline, tail. Compact body. Moves very well. Correct wrinkles.




Että tollasta tällä kertaa. Nyt huilitaan muutama päivä ja katotaan, jaksetaanko lähtee sunnuntaina Aptus Show -näyttelyyn Tuomarinkartanoon. Onneks se paikka on aika lailla lähempänä kuin toi Riika, ettei tarvi päivä tolkulla autossa istuskella. Mut palaillaan taas, et moro vaan.


Valdemarilla oli siel Riikassa oma hotellikin :).

 


Vallun valiotuuletus

No comments: