Tuesday, June 19, 2012

Vesi vanhin voitehista, mukamas :(


Voi huokausten huokaus *vaipuu muisteloihin kuvaa katsellessa*. Kaiholla kuulkaas muistelen kuukauden takasta aikaa Tallinnan Nõmmessä, kun aurinko paistoi, ilma oli kuin morsein ja menestystäkin tuli ihan mukavasti. Toista se oli viime sunnuntaina Tuomarinkartanossa. Äiskä oli ilmoittanut mut ja Vallun Tuomarinkartanoon näyttelyyn ja jos oisin tiennyt, mitä tuleman piti, olisin tiukasti iskenyt pyllyni tyynyyn enkä olisi sitä suostunu siitä nostamaan, vaikka itte Lady Gaga olisi tullu pyytämään!!! No jos kyseessä olisi ollut joku hemaseva mopsineiti, niin siinä tapauksessa olisin ehkä vähän saattanu lanteita keinuttaa, hih, mutta Tuomarinkartanoon en ois siltikään lähteny, ja se on tosi niinku vesi!

Mennessä meillä oli viel asiat hyvin, mutta justiinsa kun se meen kehä alkoi, alkoi myös vedenpaisumus. Satoi aivan hirveesti ja mulla kun on vesikauhu, en siis voinut tykätä asiasta sitten ollenkaan. Eikä siinä vielä kaikki. Harvemmin sitä on tullut sellasessa näyttelyssä käytyy, missä 15:sta uroksesta kaikkiaan 7 oli valioluokassa, et turisisinko, et taso oli aika kova. Niin siinä sit kävi, et saatiin Vallun kaa pelkät erit ja jäätiin luokassa melkein hännille, mä olin viides ja Vallu seitsemäs, joten se siitä sitten. Mulla kyllä oli ihan hyvä arvostelu, mut Vallua se tuomari rokotti nenävekistä ja lakkaamattomista kynsistä, hih…

Tuloksesta huolimatta englantilaistuomari, Tom Mather, oli ihan mukava mies. Siinä se vitsaili mun harmaasta parrasta ja mä annoin samalla mitalla takasin sen harmaasta päästä, joten sen suhteen oltiin tasoissa. Mut tässä olis sen arvioinnit meikäläisestä ja tosta meen Nenävekki ”hirviöstä”.

Fonzie: Handsome masculine dog. Good skull, lovely neat ears and large clear eye. Good bread of chest. Moves well. I'd like a fracture move lenght of step.

Hih, en muuten tiiä, mitä toi leipärinta tarkoittaa, mut niin siinä arvostelussa luki. Piti heti tarkistaa, et oisko leivänmuruja tippunu rinnuksille, mut ei ollut. Sanoinki äiskälle, että oli kyl varmaan tarkottanut breadth niinku leveys ja se kyl pitää sit paikkaansakin. Ja ei mulla kyllä luunmurtumaakaan oo, kun eiks toi fracture sellasta tarkota.

Vallu: Good sized head, small neat ears and clear eye. Over nose wrinkle too pronowns. Good forehand. Nails could be darker. Good outline. Sound on the move.

Tossa Vallun arvostelussa noi nenärypyt oli varmaan jotain sanoinkuvaamatonta, kun ei me mistään tollasta pronowns-sanaa löydetty. Mutta tuskin se mitään positiivista kuiteskaan tarkottaa, kun ottaa huomioon laatuarvosanan :/.

Mutta elämä on ja silleen. Nyt alkaaki sit pikku tauko näissä näytelmissä, että se on niiku LOMA!!! Iskä ja äiskä viel raataa muutaman viikon, mut so what. Pääasia, et me saadaan rentoutuu :). Ja oikein rentouttavaa juhannusta kaikille. Älkää kastelko tassuja tai tehkö muutakaan epämiellyttävää.

Terveisin Lomaileva Herra ÄF





No comments: