Tuesday, May 22, 2012

Superman!


Tere, tere ja terveisiä Tallinnasta. Käytiin tuossa viikonloppuna vähän matkustelemassa ja ihan kiva reissu oli. Kuten varmaan arvaatte, niin kyseessä oli sellanen yhdistetty työ- ja lomamatka, kun äiskä oli ilmoittanut mut ja Vallun lauantaina ja sunnuntaina näyttelyyn. Minä siitä suivaannuin, että mitäs lomaa se sellanen on, että kumpanakin päivänä joutuu kehässä hikoilee ja päätinkin korjata tittelit kotiin heti lauantaina, niin sai sitten rauhassa viettää siestaa sunnuntaina. Niin totta se on, että mä olin uros mopsien eka, sain sertin ja tulin Viron muotovalioksi. Kohteliaana miehenä annoin sitten mopsineidin olla rodun paras ja tyydyin itse siihen vastakkaisen sukupuolen parhaan sijoitukseen. Iskä oli tästä kovin mieleissään, kun ei tarvinnut jäädä odottelemaan ryhmäkehiä, vaan päästiin takaisin hotellille heti rotukehän jälkeen.

Ja jotten nyt unohtas, niin hyvin se meni Vallullakin, kun se oli urosten toka. Tuomari oli Philip Carthy Irlannista ja oli aika tiukka setä, kun 7 uroksesta vain kolme oli erinomaisia.

Ja tässä sitten noi meidän arvostelut. Mua saakin nyt sitten tituleerata Supermaniksi tai ainakin Super headiksi, jos arvosteluun on uskominen.
 
 
Beautiful shape and size, super head, ex shoulderplacement, good front movement, nice topline and tailset. Overall movement good.

Ja tässä vastaavat höpinät Vallusta.

Nice masculine head, nice earset, good shoulderplacement, level back, good movement, very little bit too long.

Oltiin muuten tällä kertaa sellasessa kaupunginosassa kuin Nõmme. Oli kiva paikka, ku siellä oli paljon ruohikkoo mitä haistella ja maistella. Anterokin viihty reissussa tosi hyvin, kun hotelli oli pullollaan nelijalkaisia. Oli kattokaas silmänruokaa joka makuun, hih…

Muuten niin hyvä reissu päättyi sit kuiteski vähän ikävästi. Kotisatamaan tultaessa yks auto täräytti meen auton perään ja siinä sitten ooteltiin poliiseja paikalle asiaa selvittämään. No selvishän ne asiat lopulta ja päästiin sit vihdoin kotiin lepäämään. Uskokaa vaan, mut kyllä väsytti, vaikka ei niin kauheesti jouduttu reissussa edes rehkii. Nyt pitää vaan ladata akut täyteen, kun kolmen viikon päästä koittaa uus koitos ja tällä kertaa mennäänki sitten Latviaan. Mitenkähän siel Latviassa kuuluu haukkuu, jotta ne ymmärtäs meitä.

Mutta nyt mun pitää taas mennä. Voikaahan paksusti ja nautiskelkaa kesästä!

Superterveisin Super Fontero




Antero ja valtaistuin :)


Ja sitten kuvia näyttelyistä. Kuvaaja Kristina Arus.
















2 comments:

Satu-täti said...

Mahtavaa pojat!

Pojat said...

Thänk juu, Satu-täti.