Sunday, February 05, 2012

Vetää kaikista ovista







Hrrrrrr, kali, kali, kali.... lämpöö pliis... me jäädytään :/. Ulkona paukkuu kuulkaas Herra Pakkanen ja mittarikin sekos, kun lukemat oli sillekin liikaa. Liki 30 astetta se taitaa olla, mut en oo varma, kun en suostu nenävekkiini ulos työntämään. Sisälläkin jäätyy, kun joka paikasta vetää tota kylmää ilmaa, MURRRR!!!!! Ihan kuin jossain pakastimessa asuis.


Mutta aikamoista itsehillintää taa pakkaskeli vaatii. Vaikka meille on sisällä tarjolla noita sanomalehtii, ni kyl me mielummin pantataan. Siisti mikä siisti ja varsinkin sisäsiisti, niih... (äiskä: valitettavasti).


Kaikilla tota itsehillintää ei kyllä löydy. Äiskä nimittäin ratkes taas naamailemaan, ni saas kattoo, mikä tän blogin kohtalo on. Ei se kuiteskaan ehdi joka paikkaan yhtä aikaa, ni taitas olla taas sihteerikölle paikkaa tarjolla.



Mut on mulla jotain mukavaakin turistavaa. Mun esikoistytär, Thelma, on mennyt naimisiin. Ja sulhanen ei ookaan mikään maan harmaa matonen, vaan kansainvälistä titteliä kantava filmitähti Bozi, että onnee vaan nuorelle parille. Tuleva isoisä odottaa kovasti laumaa lapsenlapsia.

Mutta lapsii ootellessa, voinkin taas pikkasen levätä. Ehdinhän mä jo puolisen tuntii hereillä olee, et nyt on sit hyvä aika vetää pikku päikkärit. Ja mä sit vaadin, et kun taas jaksan herätä, ni Herra Paukku Pakkaen on paennu vaikka Siperiaan ja mä pääsen poikien kaa hoitaa tota ulkopolitiikkaa niinku normaalistikin, niih!




Pärjäilkää!



Palelevin terveisin Herra ÄSSÄ ei ku ÄFFÄ




Missäs meen pipot ja huivit on? Epistä, kun toi Fontero saa aina kaikkee kivaa ja me ei mitään :/

2 comments:

Anonymous said...

Tykkää!

Pojat said...

Hmmm... pahoin pelätään, et toi tykkääminen liittyy äiskän naamailuun. Me ei siit kyl tykätä, mut minkäs teet. No, on siin se hyvä puoli, et äiskä ei ehdi koko ajan vahtii meen tekosii, kun roikkuu netissä, et ei niin pahaa ettei jotain hyvääki :))))