Sunday, January 29, 2012

Tykkää, tykkää, tykkää....Voihan nenävekki sentään, mutta nyt me kuulkaas tykätään. Äiskä on nimittäin katkolla, naamakirjakatkolla, ja nyt se ei enää tykkää muuta kuin meistä. Kauan se kestiki, kun äiskä tajus, et miks lähtis merta edemmäs kalaan, kun kotona näitä tykkäyksen kohteita on riittämiin. Vähän me ollaan oltuki nyreitä, kun äiskä on viettäny aikaa "vieraissa" enemmän kuin meidän kaa ja vielä tykänny siitä, niih! Pitäs kyl varmaan saada tänne blogiinki joku tykkäysnappula helpottaa äiskän vierotusoireita.


Nyt kun tohon äiskä aiheeseen päästiin, ni voisin turista varottavan esimerkin siitä, mitä tapahtuu, kun käyttää epäpätevää trimmaajaa. Äiskä kävi kattokaas eilen karvojaan trimmauttamassa ja tälleen nätisti turisten, lopputulos oli kyl aika kaamea. Ei mitään linjakkuutta ja loviakin löyty. Kantsis varmaan kattoo, kenen käsiin niitä saksia antaa. Nyt se sitten joutuu ensi lauantaina ottaa homman uusiksi, kun ei me kehdata sen kanssa liikkuu enää ihmistenilmoilla, turisemattakaan mopsienilmoista.


Täällä muuten on nyt vähän vilu, kun pakkasta on melkein 20 astetta, hrrr..... Iskä teki meille takapihalle pienen polun, mut unohti laittaa siihen liikennemerkin. Se kattokaas on ykssuuntanen polku ja meille tuli pikku ongelmii sen kaa, mut haittaaks se? Lähekkäin on kummiski lämpimämpää, et silleen.


Ja mua ei nyt kyl haittaa muu kuin ruoan vähyys. Jospa sitä siirtyis anovasti kattoo tota jääkaapin ovee, niin ehkä toi äiskä jo heltys *rakas, kiltti, pieni, soma äiskä, joko me syötäs, slurps* (Äiskä: vähän alkaa haiskahtaa mielistelyltä, mut so what. Pojaaat!!!! Ravintola on aukiii!!!!)

2 comments:

Sohvero said...

Huh, ootte sentään hengissä, kun äiskä ei naamaile :)

Pojat said...

Joo, ollaan me. Ja ihan hyväks äiskälle olla välillä naamailematta, hih...