Sunday, January 22, 2012

Presidenttipeliä


Huh huijaa!!!! On sitä taas tullut kuulosteltua jos jonkinmoista höpinäpöpinää, kun oon äiskän kaa katellu toosasta noita presidenttiehdokkaita. Ei siis mitään tyylii tai karismaa, turisen mä. Toista se oli silloin, kun mä kahden vuoden ajan johdin Suomen mopsikansaa mopsipressana. Ei kuulkaas puuttunu karismaa eikä nasevia neuvoja, niih!

Vähän oon pahoillani, kun mua ei pyydetty ehdokkaaksi. Oonhan mä empaattinen ja sympaattinen ja varsinkin kansainvälinen, kun oon käynyt jopa Virossa :). Ja kokemustakin tietty on. Mut on se varmaan niin, et tää oman lauman vahtiminen on sen verran kovaa täyspäivästä työtä, et ei sitä ihan joka paikkaan ehdi tassujaan sotkemaan. Ja kun politiikasta on kyse, ni kyl ne tassut ryvettyis ennemmin tai myöhemmin, so sad :(. Toivotaan ny kuiteski, et uus pressa ajaa sit meidän nelijalkastenkin etuja, tai muuten mä suutun ja murisen, MURRRR!!!!

Mut tää tässä tällä erää. Äiskällä kattokaas on jauhelipiiras tekeillä ja mun on pakko varmistaa, et oon paalupaikalla, kun se ottaa sen uunista ulos. Nenävekkii kutittaa jo sen verran, et se piiras saattaa olla jopa hyvää tai sit ei, kun toi äiskä ei oo mikään top chef. Mut ei sen välii, mä syön vaiks pienii kivii, jos on pakko.

Pressamaisin terveisin Iso ÄF

2 comments:

Guru L. said...

Moro, ÄF! Oleksä niin hidas, ettet ehdi raa'alle jauhelihalle? Me aina ehditään eikä luovuteta ennen kuin on omat lihanokareet saatu. Joskus äipän soosit on aika kevyitä, kun se joutui meille antamaan alkupaloja siitä. Tämä viikko ollaan oltu Merrygouraundin kanssa kahdestaan, kun Mirkku oli Jennan riesana treeneissä. Turhaa touhua, sanon ma, Mirkku on mirkku ja fröken, vaikka Jenna yrittäis mitä. Niin, kun oltiin kahdestaan, niin saatiin useammat nokareet.

Onneksi noi vaalihommat alkaa olla ohi, vaikkei niistä sinänsä meille mitään haittaakaan ole. Ei jouduttu edes pitkän tikun vetäjiksi ehdokkaasta.

Äippä hoputtaa, että mentäis ulos, kun meillä ehkä on hädät ja ulkona kiva ilma ja isuli lähti keilaamaan. Äipän lenkit on pitempiä, joten seuraava puoli tuntia haistellaankin lunta. Meeri tykkää kahlata lumessa, se on niin pieni ja höntti.

Terveisiä Antsulle ja Vallulle, me on menty!

Iso ÄF said...

Moi Guru!

Me tultiin just lumilenkiltä. Ihan kivaa, kun ei tarvi tarpoo loskassa, mut viel kivempaa ois, jos olis kesä!!!!!

Ja en mä mikään hidas oo. Ihan takapuoli oli koko ajan äiskän jalan päällä, kun se sitä nami, nami raakaa lihaa käsitteli, mut äiskä on ihan natsi. Ei kuule heru murun murua, vaiks kuin itkis, räyhäis tai huutais. Äiskän mielestä mun on huolehdittava linjoistani, vaikka ei se ite kyl omistaan huoehdi, EPISTÄ! Pidä Guru tassut ylhäällä, et saan eet pienet maistiaiset tota kypsää piirakkaa. Näyttää nimittäin siltä, et äiskä syö kaikki ite, MURRR!!!!!

Mut nyt pitää mennä laittaa Vallu ojennukseen. Sillä on taas joku hirvee hepulitautikohtaus :(

Pärjäillään!

T. Iso ÄF