Thursday, October 21, 2010

Kalajärven MopsiuutisetKalajärven Mopsiuutisista, Hyvää päivää. Uutisankkurina tänään Antonio Fonzarelli.

Kalajärvi on siirtymässä turbiiniaikaan. Siirtyminen kuitenkin viivästyy, koska Kalajärven oma urpo, Äiskä, töpeksi niinkin helpon tehtävän, kuin oikeanlaisen turbon tilaamisen. Kysehän on siis huipputehokkaasta karvanhävittäjästä eli Dyson imurin turbosuulakkeesta. Tehtävä ei siis ollut vaikea, vaan ainoastaan kahdesta turbosta olisi pitänyt valita se oikea turbo, mutta urpolle siinä oli toinen liikaa. Odotamme jännityksellä miten tilanne kehittyy ja tapahtuuko turboaikaan siirtyminen tämän vuosikymmenen aikana.


Kalajärvelle on pesiytynyt järjestäytynyt ”mopsijengi”. Kyseessä ei ole Halvatun Mopot tai muu vastaava, vaan MC Ruttuturvat. Mopsiuutiset pyytääkin Kalajärvellä asuvia tai paikalle muuten vaan eksyviä osoittamaan suurta kunnioitusta jengin jäseniä kohtaan. Jengin jäsenet eivät ole vaarallisia, vaikka kantavatkin ”pistoolia” vyön alla, mutta jengiläisten äänekäs käyttäytyminen saattaa antaa heistä vaarallisen vaikutelman ja se voi olla joillekin kanssakulkijoille liikaa.

Tässä paprazzin salaa ottamat kuvat jengin johtohenkilöistä


Jengin Presidentti


Varapresidentti


Jäsen


Mopsiuutiset on seurannut ihmismaailmassa vellovaa keskustelua parisuhteista. Mopsimaailmassa onneksi ollaan paljon suvaitsevampia ja mopseille kelpaa pari kuin pari, pääasia että on kivaa. Suvaitsevaisuus ylittää myös roturajat, kuten haastattelemani nimettömänä pysyttelevä Herra X-mopsi kertoi. Herra Nimetöntä lainatakseni ”Meillä kaikilla pitää olla mukavaa, voi jospa voisit olla mukana”.

Ja sitten urheilun pariin. Urheilurintamalla ollaan huolestuneita Herra Fonteron tulevaisuudesta kilpailukehissä. Herra Fontero toipuu edelleen vakavasta silmävammastaan ja aika näyttää, nähdäänkö häntä enää kilpailukehissä. Kyseessä olisi hirveä menetys mopsikansalle, jos Herra Fonteron ura päättyisi näin ikävällä tavalla. Uutisankkurin ominaisuudessa voin vain todeta, että Herra Fontero on ”Simply the Best” (*kuiskaa kulissiin*, hei jätkät, eiks ollut hyvä veto? Vitjat, kun mä osaan olla vaatimaton, hih…).

Seuraavaksi Meteorologi Armas Antero kertookin sitten lähiaikojen säästä. Ole hyvä, Herra Änkkä, äläkä sitten änkytä.

Kiitos vaan Herra Vaatimattomuus (enkä mä änkytä, ite änkytät). Lähiaikojen säästä voi todeta, että sataa, sataa, sataa, sataa, sataa, sataa, sataa, sataa…. Suosittelenkin mopseja pysymään sisätiloissa tai vaatimaan ainakin kuivan katetun ulkoilupaikan pahimpien sadekuurojen ajaksi. Enemmän sitten säästä, muutaman kuukauden päästä.

Kiitos Herra Änkkä. Ja loppukevennyksenä Mopsiuutiset paljastaa salaisuuden. Kalajärven Vauhti Vallu suunnittelee tulevaisuudessa luovansa uraa sirkusareenoilla. Onnea vaan matkaan, herra Vallu. Ainahan sirkuksessa löytyy tilaa yhdelle, joka näyttää ”Dumbolta” hih…

Tässä Kalajärven Mopsiuutiset tällä kertaa. Mukavaa viikon jatkoa ja näkemiin!

2 comments:

Guru, the Isoeno said...

Ei oo totta!!!

Mä kirjoitin pitkän ja kertovan kommentin eikä sitä näy missään!

Mä en ala! Enkä muista enää sitä, kun mulla on mopsin muisti.

AAARRRRGGHHHHH

Mister Mopsilandia said...

Moikka Isoeno!

Älä välitä, meille on käynnyt noin varmaan tuhat kertaa. Ja muuten, Mopsin muisti on pitkä. Mäkin muistan kun silloin pienenä mua komennettiin ja se ei ollut yhtään kivaa :(. Kyllä säkin muistat, muistele vaan :)))

Terveisin Mister Mopsilandia :D tai ihan vaan Fontero