Friday, November 12, 2010

Kurinpalautus

Voihan nenävekki ja saparo sentään, nyt on Fonzie herra vihainen. Ette voi uskoa, mitä toi niin kutsuttu äiskä meni tekemään viime viikonlopun aikana. Se meni ja POISTI tän mun blogin sen siliän tien, eikä kysynyt ees multa lupaa. En ois ite varmaan asiaa ihan heti huomannut, mutta kiitos teille aktiiviset lukijat, jotka mua asiasta ystävällisesti informoitte. Nyt on äiskä palautettu kuriin ja nuhteeseen, eikä sillä oo enää salasanoja tai muitakaan oikeuksia puuttua tähän MUN blogin olemassa oloon, et no hätä.

Aatelkaas muuten, et mun ja Mimmin muruset on jo 5 viikkoo vanhoja. Tai ei ne enää mitään ihan murusii oo, kun mennä viipeltävät minkä ehtivät ja esittelevät naskalihampaitaan kaikille halukkaille ja haluttomille. Täytyy turista, et vaikka mä rehellinen mies oonkin, niin aika taitava kuvavaras musta on tullut. Oon kattokaas seurannut tota sosiaalista mediaa ja käynyt näpistämässä kuvia tuolta Miljan naamakirjasta, hih. Ite mä pääsen antelee noille palleroille isällisii neuvoja viikon päästä ihan livenä, kun mennä huristellaan Jämsään. Samalla reissulla päästään ihastelemaan Tampereen mopsielämää, kun meinataan takasi tullessa jäädä Tampereelle hotelli-iltaa viettämään. Mut puhukoon kuvat puolestaan, vai mitä, Arthur, Aleksander ja Avatar (Sorry kakarat. Kuvat ei oo ihan aikajärjestyksessä)?


Mekin päästiin taas vaihteeks linssiluteiksi, kun iskä ja äiskä koittivat saada jotain joulukorttiainesta. Näistä otoksista ei kuulemma siihen tarkoitukseen oo, mitä mä syvästi ihmettelen, kun komeita mopsiköriläitä noissa kuvissa töllöttää. Taidetaan taas joutua aikamoiseen salamatuleen, ennen kuin ne saa mieleisensä potretin, huh, huh…Mut hei! Onnee kaikille isukeille ja tietty mulle kaa. Mä alan oottelee sitä isänpäivää, kun taidan olla tässä huushollissa ainoo, joka sellasta viettää, hih…

10 comments:

Guru said...

Hienoa, Fonde! Ethän sä nyt voi jättää blogiasi, se olis katastrofaalinen vääryys meitä muita kohtaan. Mä tosissani suutahdin siitä, kun asia tuli ilmi. Meerikin alkoi opetella aakkosia, että vois kommentoida, mutta opinnot loppui oitis , kun kuuli, ettei mitään kommentoitavaa ole enää. Nyt siis rauha maassa ja mopsinelämä jatkuu.

Hän, joka ei suuremmin välitä joulukorteista, alkais välittömästi pitää ja odottaa jo tulevaakin joulua, jos sais tollaset kortit teiltä. Miks teidät on laitettu pyykkikoriin?

Meille ei oo tapahtunut mitään ihmeellistä, Meeriluu on yhtä vallaton ja vikkelä ja melkein ominut mun yhden lehmän. Mirkku voi hyvin ja onneksi jaksaa ton duracellmopopupun kanssa, ettei mun tarvitse. Jouduttiin evakkoon viikoksi äipän kainalosta, se vaihtoi tuolia, mutta toissa iltana vaihtoi takaisin ja ensin minä ja sit Mirkkukin sai tulla sen kylkeen. Sen olkapää on jo vähän parantunut ja meidän läsnäolo viekussa tepsii paremmin kuin mikään muu terapia.

Täällä siis ollaan ja möllötellään, te sentään pääsette autoilemaan. Mä en kai enää ikinä, nyyh, nauttikaa matkailusta ja syyssateesta, meillä just sataa reilusti. Ja vettä! Me odotetaan lunta. Kai tekin? Tytöt lähettää terveisensä. Viikonloppua teille!

Mirkku ja Meeriluu said...

Teidän pienet on meidän mielestä hurjan suloisia! Onnellista mopsi-isukinpäivää!

Luigi said...

Teiän äiskä on outo, todella outo.

Herra F said...

Terve Guru pitkästä aikaa!

Pakkohan sitä oli äiskälle näyttää kaapin paikka, kun se meinas alkaa silmille hyppiä. Tosin, vielä se uhkailee tekevänsä tietomurron ja varastavansa salasanat ja hävittävänsä koko blogin bittiavaruuteen, mut no hätä. Se on blondi, niin ei sen taidot siihen riitä, hih...

Me ollaan menty siihen pyykkikoriin ihan ite, kun se nyt kerrankin oli tyhjä. Äiskä katos silittää kaikkee siinä olevaa, niin aateltiin, et silittäis meitäki. Eiks ollut aika fiksuu?

Pitäkää hyvää huolta äipästä, niin siit tulee entistä ehompi. Mäkin lähetän täältä mopsiterapiaa avuksi.

Meilläkin sataa vettä ja se saa kyllä mopsinkin mielen matalaksi. Ihan hirveitä lätäköitä ja tassut kastuu, turkki kastuu ja ja ja.... Ei tykkää.

Me ootellaan kovasti ensi viikonloppuu. Nähdään palleroita ja saadaan hotelliaamiainen (äiskä, kai sä taas hoidat meille ton aamiaisen?) ja tutustutaan taas Tampereeseen. Siitä mä tykkään. Tytöille kaa terkkui meiltä kaikilta. Ja viikonloppuja!

Terv. Herra F

Isukki said...

Mirkku ja Meeriluu, isukki kiittää :)

Fonzie, Andy ja Vallu Valdemar said...

Luigi, totta puhut. Voisiks pitää sille vakavan puhuttelun?

Anonymous said...

Hei! Olen kovasti tykännyt lukea tätä blogia ja odotan aina innolla uutta postausta. Meinas jo hätä tulla. Ja koirakuume kun kattelee nuita pentukuvia :))

t. Vilma the Mäyräkoira

Herra Fontero said...

Hei Vilma!

Mä yritän pitää ton äiskän aisoissa ja hankkii sille vaiks uudet lääkkeet, et blogi säilyis :D. Ja pentukuume muuten on kuumeist paras. siihen ei tehoo noi lääkkeetkään :).

Terv. Herra Fontero

Kerttu said...

Jipii, blogi tuli takaisin!

Kalajärven Kova Kolmikko said...

Juu Kerttu. Hommattiin äiskälle uudet mielialaläkkeet, niin johan se tokeni :))))