Monday, June 07, 2010

Sairas, sairaampi, sairain :(

Voihan nenävekki sentään, kun meillä SATTUU ja tapahtuu. Tosi kiva kesän aloitus, kun tää meen huusholli alkaa muistuttaa vähintäänkin lasarettii, kun kolme viidestä on sairauslomalla. Juupa juu, eli iskän lisäks mä ja Anterokin saatiin sairaanpaperit ja vedetään taas nappia naamariin. Mulla se siel Aptus Showssa oireillut tassu ärtyi sen verran pahaksi, et lääkärikeikka siitä tuli ja kun toi Antero on niin kovin solidaarinen yksilö, niin päätti sekin mun seuraksi alkaa potee tassuaan. Et silleen. Tehtiinkin eilen sellaista vertailevaa tutkimusta meen sairauksista ja päädyttiin siihen, et iskä saa sairaudestaan laatumaininnan erinomainen, kun se on kyllä porukan sairain spitaalisine käsineen. Antero ja minä käytiin kovaan vääntöä arvosanasta erittäin hyvä ja Antero sen lopulta voitti, kun mä päätin, et se on sairaampi kuin minä. Mulle jäikin sit sininen nauha, kun mun kohtalo on olla vaan hyvästi sairas. Vallu, josta ei hakemallakaan löytynyt mitään vikaa, tuli hylätyksi ja äiskää ei voinut edes arvostella, kun siitä ei ota selvää, onks se sairas vai terve vai jotain siitä väliltä.

Ai niin, Vallu muuten täytti viime keskiviikkona 9 kuukautta eli siirtyy nyt sitten noihin virallisiin kehiin näyttelemään. Sitähän toi Vallu tossa kuittaili, et meillä olis Anteron kaa menny pupu pöksyyn sen takia, et se alkaa ottaa mittaa meistä kehässä ja oltas siks sairastuttu. Voi poika parka, kun sillä on viel paljon oppimista. Eipä tiedä mihin nokkansa joutuu työntämään, kun noita näytelmiä alkaa ravaamaan. Ois vaan kysyny meiltä, vanhemmilta ja viisaammilta, et oisko kannattanu kuiteski liittyä ryhmään "alati sairaat", niin säästyisi pitkiltä reissuilta ja raskailta päiviltä. No, katotaan missä asennossa Vallun suupielet on ensi viikonlopun jälkeen, kun se ekaks viettää pitkän lauantai päivän Aurassa ja heti perään sunnuntaina kipasee Vantaalla. Saadaanpa me ainaski rauhassa sairastaa, kun tuskin sillä enää ton jälkeen riittää energiaa meen rääkkäämiseen (Vallu: Hih, mä voin yllättää. Vaihdoin kattokaas just patterit, et nyt taas jaksaa, jaksaa, jaksaa, jaksaa....). No HUH, HUH... Mua alko ihan väsyttää moinen intoilu, et lähdenpä kerää voimia. Pitäkää huolta itsestänne tai ainakin tassuistanne.

Sairas...

Sairaampi...

Hylätty, Vallu 9 kk

2 comments:

Guru ja Mirkku said...

Valittelut kaikille potilaille teidän sairastuvassa! Ei ole mukavaa yhtään, uskomme sen ja toivotamme pikaista paranemista.

Me voimme mainiosti. Viikonloppuna saatiin autoilla, useampi tunti häkissä kolmeen mopsiin sopivasti saikin kiintiömme täyteen vähäksi aikaa. Kivaa meillä oli eikä ketään meistä viidestä heitetty mereen emmekä vapaaehtoisestikaan menneet. Julma tuuli piti meidät aika sisämopoina.

Eikö sun, Vallu, pitäisi edes kannatuksen vuoksi hankkia joku pieni vamma tai vatsatauti itsellesi? Toisaalta ollaan kai sellasia tervaskantoja, ettei meihin osu kuin tikut silmään. Vältä sitä, ei oo välttämättä kiva, on Mirkun mielipide.

Selvitkää hengissä ja terveiset teidän hoitajalle, sillä on varmaan kestämistä. Ja onnea aikuisikään, Vallu!

Herra Fontero said...

Kiva et teillä menee jees. Se viel puuttus, et kaikilla ois yhtä ankeeta, kuin meillä. Ja onneks selvisitte myrskystä ja varsinkin siitä merestä.

Vallu ei oo viel oppinu solidaarisuutta, mut antaa sen nyt nauttii. Ei meistäkään tautisii tullu, vasta kun vanhemmalla iällä, et katotaan miten käy. Toivotaan kuitenkin, et edes se, säästyy kaikilta ikävyyksiltä, kun sillä tuntuu noita ikävyyksii olevan muuteski. Se kattokaas ei rakasta yhtään sitä nk. näyttelypöytää ja sitä se tulee joutuu kestämään. Voi olla, et parin kerran jälkeen, on lopputili siitä hommasta tiedossa.

Mut aika näyttää, mitä tuleman pitää ja kello näyttää sitä, et mä haluun ulkoistaa itseni. Mukavaa ja rattoisaa kesäkuun jatkoo, toivottavasti törmäillään :D