Sunday, May 30, 2010

Mitenköhän sen kertoisin, vai kertoisinko?Hyvää kesää vaan kaikille hännänheiluttajille ja muille kesästä nauttiville. Kesäkuu alkaa just tuota pikaa ja siks me tehtiinkin Anteron ja Vallun kaa poseerauslakko, joten saatte nautiskella vaan kukista ilman mehiläisii. Onhan noi kukat siis paljon kesäisempii kuin me, ja sen lisäks, joku viisas on joskus sanonut, ettei sais liikaa näyttää naamaansa julkisuudessa, ettei naama pääsis kulumaan.

No mä en vähään aikaan kehtaa näyttää naamaani ulkona, saati julkisuudessa, kun tuli tänään vähän töpeksittyy, kuulemma. Kai mun on parasta kertoo ihan ite, kun joku sen kuiteskin kertoo, vai mitä Antero ja Vallu, MURR. Meen vastapäisessä talossa asuu Nata niminen tipsunarttupentu ja se on kovasti meikäläisen perään (Antero ja Vallu: on se hei meidänkin perään). Joka kerta kun tavataan, se heittäytyy selälleen niinku nuuskittavaks ja mikäs siinä nuuskiessa, kun ihan mukiinmenevä typy se on, vaiks onkin vähän väärän rotunen. No tänään Nata taas teki "antautumis kepposensa" ja minä kun pidän noista kepposista, niin kerran nuuhkaisin ja päätinkin sitten nostaa jalkaani ja merkata koko Natan. Joo mä tiedän, ei ollut kauheen herrasmiesmäinen teko, mut minkä sitä luonnolleen voi. Eikä se Nata pahoillaan ollut, enempi iskä oli pahoillaan, kun tajus mitä tapahtu, oops. Mä kyl koitin selittää, et kyse oli vain tavasta ilmoittaa muille uroksille, et Nata on varattu, mut iskä ei ihan nielly mun selityksii ja sit me mentiinkin vauhdilla kotiin.

Mut sattuuhan sitä paremmissakin piireissä ja ens kerralla mä voinkin Natalle kertoo vaiks kukkasin, mitä mieltä mä siitä oon. Täs ois muutama kuva, tosin vaan osa, meen tulevasta kukkaloistosta. Pitää varmaan alkaa opiskelee hortonoomiks, et saa kaikki kukat pidettyy hengissä, kun ei ton äiskän taidot siihen kuiteska riitä. Nauttikaa kesästä ja kukista, mut varokaa ampiaisii ja mehiläisii. Niillä on sen verran terävät piikit, et ne vetää jopa vertoja äiskän terävälle kielelle, hih... (Äiskä: Fontero, sä joudut kyllä nyt loppukesäksi arestiin noitten touhujesi ja turinoittesi johdosta). Äiskä, sopii, jos vaan saat mut kii, hih...
2 comments:

Mirkku, Miss Diva said...

Viimeistä kevätpäivää vietellään Gurun kanssa. Huomennahan on kesä. Tänään oli jo aamusta kiva ilma ja äippä saa mun suttaamia lakanoita ulkona kuivaksi.

Teillä on ihania kukkimuksia pihalla, meillä ei ole vielä mitään, kun äippä ei yhtään kärsi puutarhataudista ja isuli oli viikon Kiinassa. Ja äippä sanoo, että noudattaa vanhan puutarhurin ohjetta, ettei ennen 10.6, koska sen jälkeen ei pitäis enää olla pakkasöitä. Aika pakkaselta tuntui viime viikko, Guru ei mitään välitä, mutta mä en tykkää, kun mun tassut tulee kuraan ja hipiä kostuu sateessa. Ehkä nyt alkais kuiva kausi.

Fonzie, aika nolo juttu sulta, vaikka vahinkojahan sattuu kelle vaan. Mulla kestäis kyllä vähän aikaa antaa anteeksi se, että joku ruikkis täyden tankin mun päälle. Mutta toisaalta tyhmä siltä tytöltäkin heittäytyä sillai levälleen, ois ollut siveämmin.

Äippä lähtee pyykkinarulle ja mennään Göpön kanssa räkimään alakerran ikkunaa, kun ei se ota meitä föliin.

Terkkuja ja kesää!

Mister Fontero said...

Moikka Mirkku, Miss Diva!

Mekin toivotaan oikeen pitkää ja lämmintä kesää ja varsinkin sitä kuivaa kautta. Äiskä kyl varmaan toivois, et öisin satas, kun sais noita kasteluhommeleita jättää sitten luonnon tehtäväksi. Sorry, munhan ei pitänyt turista "kasteluhommista" yhtikäs mitään *nolostuu*.

Meillä on ikävän kiva tilanne, kun iskä on ollut saikulla jo kaks viikkoo ja on vielä ainaski kolme seuraavaa. Ikävää tietty on se, et iskä on kipee ja kivaa taas se, et meillä on seuraa. Saadaan viettää sellasta miesten laatuaikaa löhöömällä sohvalla teeveetä katsellen. Ja iskä saattaa välillä ottaa jopa makkaraa huikopalaks ja äiskä kun ei oo paikalla, saattaa siitä lenkistä pikku murunen meillekin tipahtaa, hih, mut tätä ei sit kyllä kerrota äiskälle.

Pitäkääs hännät saparolla ja mieli korkeella, koska kohta meillä on KEESÄÄ!