Monday, May 10, 2010

Bilehileet


No niih, pitkästä aikaa pääsin ihan ite tänne MUN blogiin turisee, ku toi nuoriso on sen verran väsynyttä, ettei tällä kertaa ehtinyt tulla tassujaan työntää näille näppäimille.


Meillä on ollut varsin vauhdikas viikonloppu, kun vietettiin äiskämummin ja -vaarin 140-vuotis juhlia. Ne ihan aikuisten oikeesti on siis seitsemänkymppisii, et onnee vielä kerran ihan hirveesti.


Meil oli tosi kivaa, kun Satu-täti karautti paikalle mummin ja vaarin kaa ja sit tuli viel Matulan poppookin. Tää oli sellanen yllätys, yllätys juttu, kun ei ne "vanhukset", siis mummi ja vaari, yhtään tienneet, et olivat tulossa meitä moikkaamaan., hih...

Vallulla on ollut kovasti treeniä, kun sillä on tällä viikkoo parit pentunäyttelyt. Me ollaan Anteron kaa näytetty sille mallii, miten pöydällä kuuluu olla, mut ei se paljon oo meen opeista ollut kiinnostunut. Vallulla on muuteski joka asiasta oma versionsa. Sen pitää esim. kakata jalka taivasta kohden ja sillä se on saanutkin hilpeyttä aikaseks kanssakulkijoissa, hih...


Ai niin, eilenhän oli se äitienpäivä, että onnee vaan Nuppu-äiteelle multa ja Anterolta. Vallu tuol huutelee kans onnitteluja Grace äidilleen, et onnea sinne Salonkin suuntaan. Meen ihmisäiskä on tänään lomalla ja mä aattelin järkätä sille ohjelmaa. Äiskä hei, voisiks laittaa sen aktivointilelun nameja täyteen, kun mä tarttisin vähän huikopalaa (äiskä: justhan sä Fontero söit). No entäs sitten? Kyl mun mahaan aina pari namia mahtuu, et hopi, hopi nyt vaan... (äiskä: mennään, mennään).

70 & 70


Nam, mitä tänään syötäisiin? Kiitos Anne kakuista.Nää ei vissiin oo sytötävii?

Sylin täydeltä Onnea!

2 comments:

Guru, jengin stara said...

Onnea meidänkin puolesta 140sille! Niiden paras lahja taisi olla just kuvassa, eli saivat nauttia teidän seurasta ja syli täynnä mopseja ynnä Matula. Harvalla on noin upeita syndejä!

Meillä on vähän raukeanrauhaisa iltapäivä, enimmäkseen lepäillään, äippäkään ei oo lähtenyt minnekään, että se näkee nyt, miten flaateja me osataan olla.

Me annettiin äipälle lahjaksi runsaasti meidän läsnäoloa ja kuolaa linsseihin, sillai herttaisesti pärskittiin sitä päin ja nuoleskeltiin. Sitten se sai hienon kaulapannan, tai semmosen narun, missä roikkuu meidän kuva, että lähellä sitä ollaan aina. Se oli älyttömän yllättynyt!

Mirkku ei tule pedistään pois, kun äippä uhkasi pestä sen, alkaa olla liian epähygieeninen ja klähmäinen. Pesussa siitä lähtee,- jos lähtee, sanoo äippä -,kaikki tuoksu pois ja joutuu taas jonkin aikaa suttaamaan sitä. Niin sen takia Mirkku ei tule tähän, ettei siltä vaan menis peti alta sillä välin. Terkkujaan huutelee tuolta.

Miten te estätte liian hygienian?
Tuliko niitä namuja aktivaattoriin?

Herra Fontero said...

Morjenttes Guru!

Me kans nuoleskeltiin eilen äiskää ja nyt sen silmälasit on ihan sameet. Toisaalta se on ihan hyvä, siis toi sameus, ku se ei sit nää, mitä kaikkeew me tehdään :D. Me ollaan päätetty kimpassa, et äiskällä ei mitään asiaa hygienisoida meen karvapetii. Uskaltaakin yrittää, ni laitetaan kampoihin oikeen kunnolla. Kovalla vaivalla ollaan siihen saatu kunnon aromit, ni ei niitä voi kadottaa. Jotain toi äiskä kyl uhkas, et kesällä lähtee pesuun niin pehmot kuin peditkin, mut saas ny kattoo, miten äiskän käy. Ei muuten oo vielä namuja aktivaattoris näkynyt, mut muutama kielen palanen äiskältä heru. Pitää varmaan mennä taas komentaa. Mirkulle kans terkkui. Koskas nähdään?