Saturday, December 26, 2009

Masuja kasvatellessa :D

No niin kaikki Joulua viettävät ruttunaamat. Täällä ollaan vielä ihan elävien kirjoissa, vaikka meen masut pikkasen maata viistääkin, hih... Et se siitä dieetistä, äiskä :D.

Mut palataas ajassa muutama päivä taaksepäin. Mun Joulu alkoi niinku tiistaina, ku Sohvi, Sylvi ja Iita Annen johdolla saapu meen elämää sulostuttaa. Wau, mullahan on silmää naiskauneudelle, kuten jokanen tietää. Ja oli Jenna ja Anttikin paikalla, et pelkkää juhlaa oli jo silloin. Kiitos teille kaikille lahjoista ja olemassa olosta.

Sit keskiviikkona minä ja Vallu käytiin lekurissa, ku Vallu sai rokotuksen ja mun silmävammaa tutkittiin. Aatelkaa ny, toi ipana painaa jo 5 kiloo, et varsinainen sumopainija siit on tulossa. Mä painoin vaan 11 kiloo, et äiskä paas hakee mulle lisää kinkkuu (äiskä: Fontero, älä unta nää).

Illalla sit oli kinkunpaistajaiset, mut meil oli pikkasen tärkeempää tehtävää, ku ei oikeen tiietty, et kenen hallussa MUN tigrun pitäis olla.Ja koittihan se aattokin vihdoin ja hätäsii ku ollaan, ni avattiin lahjukset jo päivällä. Alas Vallu tulla höpisee, mitäs sielt lahjoist löytykä.

Vallu: Hou, hou, hou, oh nou, nyt mä kompastuin. Juu tää oli mun elämäni eka Joulu ja täytyy kyl höpistä, et en pistäis pahakseni, vaiks Joulu ois joka päivä. Toi lahjojen availu oli kivaa puuhaa, ku sielt paketeista tulla tupsahti jos jonkinlaista pehmoo ja namii ja garderoobiinkin saatiin täydennystä. Kiitos vaan hirveesti kaikille. Isot pojat sai jonkun lahjakortin hierontaan, et mitähän se mahtaa oikeen tarkottaa? Mä taidan olla viel pikkasen liian nuori ymmärtämään moisia jutskia.

Aattoiltana meen iskä kävi pukkeilemassa ja sit Satu-täti ja Jari-setä tuli meille kylään. Ja sit me syötiin. Saatiin ihan oma menu, mihin kuulu neuta, kinkkuu, maksalaatikkoo, kananmunaa, lohta, raakalihapullii ja meille tehtyy palapaistii. Ja tais siel olla joku kurkun siivukin ja nappulaa, et arvatkaas vaan, voidaaks me paksusti, NAM!

Mä oon muuten sit muuttanu yöksi ihan vakituisesti isoon sänkyyn. Siel mä lötkötän joukon jatkona ja kuorsaan kuin mopsi konsanaan (ai niin, mähän oon mopsi). Niin ja oon mä alottanu jo kuivan kaudenki ja hävitin kaikki ns. pissapaperit huitsin nevadaan, ku ei isot pojatka sellasii tarvii. Tietteks muuten, et Antero on mun idoli. Mä oon alkanu vähän apinoimaan sitä, ku se on niin fiksu ja viisas (Fontero: ja mä en oo vai?). Äh, kyl säki oot ja sul on komee kieli ja mahtava jalannosto, mut sä oot ihan väärän värinen, niih...


Ei värillä väliä, kunhan on musta :D Ja komee!!!!
Jasso Ipana, nyt loppu Vallun vartti, ku alat ihan rasistiksi. Antero, miten ois? Kommentoisitko noi kuvat, ni mä lähen mököttää *mökö, mökö, mökö*.


Missäs se pukki luuraa?

No alas ny tulla!


Ens kesänä meil onki ihan oma prätkäkerho.Nameja, nameja...

Mihinkäs ne namut katos? Ja luukuppi?


Pikku lepohetki


Joo, levätään vaan niin jaksetaan.

Ostettiin äiskälle vähän isommat nappulatölkit, ettei vaan pääse nappulat loppumaan kesken. Ja iskä muuten sai työkaluja ja työkaluvyön. Jokohan se nyt sais etupihan remontoituu?


Anna tänne se lumiukko!Hmm, mulle ja Fonterolle kotihierontaa, hmmm.....Onks tääl jotain kivaa?

Onks se mulle?

No mitäs tääl oikeen on?

Tiedoks vaan, et nää on sit kaikki mun!Meen menuu...NAM!!!!NAM, NAM, NAMIII !!!

13 comments:

Jenna said...

Vautsi pojat on tiel ollu komee joulu! Alkaa toi Vee olee aika äijä kun melkeen jo Andyn levynen, ehkä me tehdäänkin sil rodunmuutos ja siit tulee ranskis, kun noi korvatkin elää nii omaa elämää :D

Fontero said...

Hih, Vallusta ranskanleipä, nyt se kyl riemastuu, jee....

Jenna said...

Juuhja Vallun isovaarist joulukinkku, voidaa sit syödä niit rääppiäisis :D

Fontero said...

Ja Antero vois toimii sinappiruiskuna, hih...

Jenna said...

nams, kuulostaa hyvälle! Entäs toi musta makkara, kait sit tarvii pässin pökkimää jalkaa ja rotat ja hiiret syö varmaa sit jätteet :P

Fontero said...

Hmm, jos jätetään toi musta makkara pois laskuista, niin muuten kuulostaa hyvältä, NAM :D

Guru, jengin stara said...

Mirkku ja minä toivotetaan huippua loppuvuotta teille! Teil on ollut ihan mahtavaa, me ollaan melkein kateellisia! Meil oli rauhallista, Siiri oli aattokylässä, mutta kuusikaan ei kaatunut, että verkkaista riehuntaa. Saatiin muutama lahja ja ylimääräistä purtavaa, muttei onneks meidän kuppeihin työnnetty mitään laatikoita eikä me haluttu kinkkuakaan.

Ruvettiin kinuun äipältä tollasia jussipaitoja, ne ois kivat. Ans kattoo, koska alkaa puikot heiluun.

Meil oli eilen meitä kammoava mummo ja Pete-eno perheineen ja mummo selvis hengissä meiltä ja kaikki muut helli ja rapsutti meitä ja me oltiin ihan nirvanassa. Ne jopa alkoi haluta mopsii, muttei niiden Taavi (kissa)taitais sallia sitä.

Fifi lähtee huomenna taas Ranskaan ja me nyyhkytetään sitä nyt jo, kun ei voida syöksyy sen sänkyyn kuudelta nuolemaan ja kömpimään sen päälle eikä saada kurkkua aamiaisella.

Taas sataa lunta, meille riittäis jo,tai Mirkulle, kun sil on jälleen fröken-vaihe, eikä tykkää hangesta. Mut kaikkee kivaa silti, moro vaan!

Fontero said...

Morjenttes vaan Guru ja hyvää Joulun jälkeistä elämää!

Hyvin meil meni Joulu ja niin näytti menneen teilläkin. Masut on täynnä, hih... ja lahjoi ihan kiitettävästi, et mikäs tässä ollessa.

Äiskä päätti huomenna hakee kaks jussipaitaa lisää, ku mä oli sellanen koekaniini, et sopiiks se paita vai ei. Sit me ollaaki sellaset Kalajärven Häjyt, ku tuolla ulkona paidat päällä viiletettään, hih...

Sun ja Mirkun pitää syödä Fifin passi ja liput, ni se ei voi lähtee mihinkään. Eihän se vetele, et lähtee Ranskaan asti, eikä oo teen aamuviihdykkeenä ;).

Tiiäks mitä mä tein tänään? Äiskä ku paasaa jostain mun laihdutuskuurista, ni mä oli omatoiminen ja sillä aikaa, ku se oli iskän kaa ulkona tupakalla, hyppäsin keskelle ruokapöytää syömään kinkkuu ja munavoita. Harmi et ne ei polta sikareita, ku niiden polttaminen ois kestäny kauemmin, et nyt en sit ehtiny ees maistaa lihapullii ja salaattei, höh... Mun enpähän pääse nälkään kuolee ja ihan iskän ja äiskän vika, ku jättävät ruoat nälkäsen mopsin ulottuville, niih...

Mukavaa loppuvuotta teille kaikille. Koittakaa jaksaa ja kestää lumet ja tuiskut (Antti Tuiskua mä en kyllä kestä), ku kyl se kesä sielt viel tulee, toivottavasti :D

Satu-täti said...

Heipparallaa!
Kiitos teille kaikille kivasta joulusta, mikä luonanne vietettiin.
Terv. Satu-täti ja Jari-setä

Fonzie, Andy ja Vallu Valdemar said...

Kiitos vaan itellenne petiseurasta :D

Salli sekä sen seurue said...

Voi vitsi, on teillä pojat ollu MAKEE joulu! :)) Mutta niin se pittää presidentinkansliassa ollakki, ja tuosta joulun vietosta kannattaa kaikkien alamaisten ja alamaisten henkilökuntien ottaa niin ku mallia. Kaikille mopseille ens jouluna yhtä ihuna joulu ku teillä! :))

Aivan huisin hauskat vuodenvaihteet teille pojat meiltä kaikilta typyköiltä! :) Muistakaa pitää huolta omasta nakkiosuudestanne. ;))

Edellen Salli sekä seurue... said...

Niin tuolle Gurulle mun piti sanoo, että kyllä se Taavi-kissa mopseihin tottus. Meillähän oli kissa, päästettiin pois viime keväänä kunniakkaassa 18-vee iässä. Ja se on ollu mammalla ennen koiria ja niinpä vaan tottu koiriin, kun koiria alako tulla. Ai niin, mutta nythän oliki kyse mopseista... No, tuolla meiän kotimiespaikassa on kaks kissaa, ja kun ollaan aikonaan ekaa kertaa sinne menty, niin eipä ne kissat oo ollu meistä mopsiskaa eikä me niistä mopsiskaa. Että siinä sulle urakkaa, kun alat Taavin porukoille mopsipropagandaa pitämään. ;)

Fonzie, Andy ja Vallu Valdemar said...

Morjesta vaan Salli ja sen seurue!

Joo mukava Joulu meillä oli, mut Joulun jälkeen ei sit ookka ollu niin mukavaa, minä Fontero, viimeisinä Pressan päivinäni olen joutunut dieetille. Murr, naisten kotkotuksii, ku iskän mielestä mä en oo ees lihava. Saas kattoo miten mun nakkiosuuden mahtaa käydä :(.

Me toivotetaan kans teille kaikille maittavaa ja ennen kaikkee tosi ruokaisaa Uutta Vuotta (tälläset toivotukset saa, ku toivottajaa pidetään nälässä). No ok, noi muut toivottaa myös Onnellista Uutta Vuotta, ku niin kuulemma tapoihin kuuluu. Ai niin Salli, toi Antero haluu kertoo sulle jotain ihan yksityisesti. No velipuolikuu, ole hyvä!

No moi Salli. Mä oon kovasti seurannu tätä käynnissä olevaa pressavaalikamppailuu (ihanaa, et ei enää tarvi ens vuonna pokkuroida tota Fonteroo) ja olenkin, Tyynen muistoa kunnioittaen, päätynyt antamaan ääneni sinulle, joka olit niin läheisesti tekemisissä mun rakkaan Tyyneni kanssa. Mut ei kerrota tästä muille, ku on kai mopsivaaleissakin jonkinlainen vaalisalaisuus :D. Onnea ja menestystä kamppailuun.

T. Antero