Thursday, December 31, 2009

Onnekasta Uutta Vuotta 2010


No niin kaikki neli- ja kaksjalkaiset. Nyt on sitten aika valmistautua paukutteluun, että ei muuta kun pumpulit korviin, jos tuntuu siltä, että tärykalvot ei paukuttelua kestä, hih... Mulla ja Anterolla ei oo mitään tota paukutteluu vastaan, mut saas kattoo, mitä toi meen Vallu siitä tuumaa.


Mä oon muuten ollu hätää kärsimässä Joulun jälkeen, ku äiskä toteutti uhkauksensa ja laittoi mut dieetille. Eihän sellanen passaa ja siks mä otinkin ohjat omiin tassuihin. Gurulle jo kerroinkin, miten omatoiminen mä olin ja kävin ihan ite täyttämässä vatsani joulupöydän rääppiäisillä, kun ei ollu noi kaksjalkaset vahtimassa. Niitten vika, ku jättää tuolin niinku tyrkylle pöydälle hyppäämistä varten. Ja täytyy muuten turista, et kinkun jälkeen munavoi on kyl kaikeist parasta. Sitä mä söin ihan koko naamallani, et silleen. Nyt vaan tost henkilökunnasta on tullu ihan natsei, ku ne käy viiteen kertaan tarkistaa, etten mä vaan nautiskele pöydällä, epistä turisen mä.


Meillä on muuten tänään rakennettu formularataa takapihalle, kun ois tarkotus sunnuntaina viettää penturiehaa. Huh, taas joutuu noit pentui ohjaa ja opastaa. Saankohan mä siitä mitään palkkaa.


Tänään ei sit ookkaan mitään Vallun varttii tai Anteron analyysei, vaan ihan kaikessa lyhykäisyydessään toivotetaan koko "suurperheen" voimin kaikille oikeen MAHTAVAA UUTTA VUOTTA! Turistaan taas ensi vuonna entistä ehompina, mut nyt pitää mennä kattoo löytyyks siit formularadasta pitoo, et se on niinku soronoo....

4 comments:

Guru, jengin stara said...

Hyvää uutta vuotta teidän triolle ja passauskunnalle!

Täällä on niin kaunista talvea, ettei postikorteissakaan ikinä ja sit Mirkku pilaa äipän ja mun ulkoiluilon tekemällä tenän keskellä pihaa, hän ei muka tarkene. Tytöt on omituisia.

Äippä lupas aktivointilokeroleluun luunameja meille, mut vain minä osaan käyttää sitä, Mirkku ei, joten sillä tulee olemaan tylsä loppuvuosi. Namiton siis.

Sydämelliset terveiset Anterolle ja ValluWlle ja onnea ja menestystä formuloihin. Pidä pää kylmänä!

Fontero said...

Terve Guru!

Nyt on kuule pakko turista sulle pikku varotuksen sana. Alas kerätä voimii, et jaksat sit pressana edustaa. Mä nimittäin edustin eilen melkein kello NELJÄÄN asti yöllä, HUH!!!! No,tänään mä ja noi mun niin kutsutut veljet ollaankin vaan nukuttu. Hitsi kun en huomannu säätää lakii näistä mopsipressan työajoista, mut tee se sä, Guru, jos mun manttelinperiäks rupeet.


Täälläkin on ihan kiva ilma, vaikkakin vähän kylmä, mut mielummin tätä, ku jotain räntäsadetta.

Mekin saatiin uus aktivointivempele, sellanen sininen luun mallinen ja se on varsinkin Anteron mieleen. Vallukin tykkää siitä, ku joku käy sille ekaks poistamassa luukupit, et aika laiska tyyppi toi meen Valpuri.

Mut oikeen rattosaa vuoden jatketta sinne teille. Mä taidan taas käydä ottaa pois näitä univelkoi, et krooh, krooh, krooh...

Guru, jengin stara said...

En taida ruveta pressaksi, vaatii laiskalta liikaa. Eikä mua sitäpaitsi ehkä edes valita. Jospa sä vetäisit rutiinilla kakkoskauden?

Tää vuosi on alkanut lupaavasti, lepoa ja lojuntaa. Mitä nyt nenävekkiä siivottiin ja tervattiin, mutta siitäkin sai sentään pari namukkii. Hyvää jatkoa teillekin!

Fontero said...

Älähän ny höpäjä. Sust tulee pressoista parhain. Ja mä voin vaiks toimii sellasena takapiruna, jos ja kun sut valitaan :D

ps. me just äsken äänestettiin :D