Sunday, November 15, 2009

Vallun Vartti


Hips, hups, höps ja kups.... hui että, ku nää mun tassut ei oo viel oikeen tottuneet tälläsiin näppäimiin, et kai te sallitte pikku kirvoituskirveet (äiskä: kirjoitusvirheet Vallu), ku pääsin ihan itse itseeni tänne blogiin toteuttaa. Tääl siis jutustelee Vallu, ku noi isot pojat lahjoittivat mulle blogikiintiönsä ja parantelevat sen ajan, ku mä täällä häärään, rauhassa haavojaan. Höh, no pienestä nekin ottaa nenuunsa, kun en mä niitä oo ku ihan vaan pikkasen purassu (Fontero & Antero: jaa vai PIKKASEN).

No ei ny kaverit takerruta pikkuseikkoihan, vaan mennään asiaan. Tää viikko on ollu aika rauhallinen ainaski mun mielestä, vaiks noi isot pojat kyl väittää toista. Mä oon harjotelu talon tapoi ja tuun jo tosi mainiosti juttuun kaikkien kanssa, vai mitä (Fontero & Antero: juu tuut sä, kunhan maltat pysyy pois meen ruokakupeilta, pidät hampaas erossa meistä ja et yritä varastaa luuta suoraan suusta). Hih, mitä noi isot nyt juksaa, en mä mitään tollasta tee *punastuu*.


Äiskän kaa ollaan muuten harjoteltu sellasta seisomista, mitä mä suuresti ihmettelen, ku kyllähän 10 viikkonen mopsipoika seisoo jo kuin vanha tekijä (äiskä: näytti ne lantioliikeharjoituksetkin sujua jo ihan kuin vanhalta tekijältä, huh). Sit ollaan tehty kans pikku hihnalenkkei ja tänään mä pääsin kylään. Tos naapuris asuu kaks sellasta pitkäkorvasta kavaljeerii, ku Zugu ja Koppa ja sit siel oli viel sellanen pitkäkuononen Oliverkin, keitä käytiin moikkaa. Se Oliver on Whippet ja koittivat juksata mua, et se ois vielä pentu, vaiks oli miljoona kertaa mua isompi. No en mä tollaseen halpaan mee, en takuulla.
Mut koska mä oon pieni enkä saa rasittuu liikaa, ni lopettelen ny tähän. Äiskä hei, tuus töihin ja lataas muutama kuva niistä sadoista, mitä te iskän kaa ootte taas musta napsineet. Muistakaa muuten, et mua ei ilman korvausta kuvailla, et ois niinku palkkapäivän aika, hip hurraa (äiskä: Vallu, oot näköjään ollut ihan liikaa isojen poikien opissa *iso huokaus*).


Terv. Vallu Valloittaja

Äh, taas mua rääkätään jollain kierrätyspaidalla, ARGH!

En oo mitään pahaa tehny, uskokaa pois.


Mä etsin aina kokoistani seuraa, hih...

8 comments:

Guru, jengin stara said...

Ciao Vallu ja isoveljet!
Treenaamalla oppii ja olet jo hyvällä alulla, jatka vaan. Ja sua on sitten alettu stailata, söötti nuttu! Me Mirkun kanssa päätettiin pärjätä omin karvoin, Fifin piti tuoda meille jotkut hienoudet Ranskasta, muttei mitään saatu, ei kyllä laukkukaan tullut samalla kyydillä (jos koskaan tulee, pelkää Fifi, koska lentäjäsedät pysyy maassa).

Me uskotaan Mirkun kanssa, että isot antaa sun ensin hiukan maistella niiden luita ja lihaksia ja sitten kun tiedät, miltä maistuu, niin ne ilmoittaa sulle, että kiitti riitti ja irti! Kandee uskoa niitä sitten.

Äippä tulee just häätämään tästä pois, terve vaan!

Jenna said...

Moikka rakas Vallu <3

Hienosti on lähteny sun harjotukset käyntiin, kyl sul varmaan selvii joskus miks sä joudut tota asentoo treenaa ja oot joutunu jo pienestä pitäen ;).

Noi sun velipojat selvästi valittaa ihan turhasta. Käske niiden tulla kattoo sun äitis poskee kun sun täti on pikkusen sitä maistellu :P.

Tää kasvattajatäti jatkaa röhkimistä, tsemppii treenaamiseen :)

Anonymous said...

Valtavaa kyytiä sä Vallu kasvat!!

Ihmettelee Katja

Vallu the "Kilpuri" said...

Moikka Guru Stara!

Terkkuja vaan täältä ulkomailta Espoosta. Mä en kyl yhtään tykänny tosta stailauksesta, mut ku äiskä oli sitä mieltä, et ulkona on mulle liian kylmä ja et mä tuhisen joteski tukkosesti, ni väkisin se mulle ton kierrätysloimen laitto päälle. Iskä kyl sano, et en mä mikään tukkonen oo ja ainoo mikä on tukossa, ni on äiskän pää.

Toivottavasti ne Fifin laukurt löytää perille sinne Saloon, kun kyl siel teille varmaan jotain tuliaisii löytyy.

Musta noit isoi poikii on niin kauheen kiva kiusata ja sit ku ne hermostuu, ni mähän vaan innostun. Toi väliveli Antero teki kyl mulle aika ilkeen tempun viime viikolla, ku oltiin sen kaa samassa pedissä, ni se kaivautu sen pohjatyynyn alle ja potkas mut ja tyynyn lattialle. Epistä, ei noin saa tehdä.

Isot pojat lähettää teille kans terkkuja ja mukavaa alkanutta viikkoo.

Toivoopi Vallu the ”Kilpuri” (hih, iskän antama uus lempinimi)

Vallu the "Kilpuri" said...

Huomenna Jenna, mun elämäni kasvattaja!

Kuis hurisee tänään sen possun kaa? Isot pojat kerto, mikä tos seisomisjutus on takana ja vähän mä mietein, et mihin mä oonka joutumassa. Mut ei sen välii, niin kauan ku namei löytyy, ni mä heitän vaiks kärrynpyörää, hih...

Juu ja tos valittamisjutussa mä oo ihan samaa mieltä, et ihan turhaa ruikutusta, jos mä ny vähän näykkäsen. Onneks noi pojat sentään urahtaa silleen miehisesti, mut ton äiskän kirkunaa ei meinaa millään kestää, ku sitä vähän vähän purasee tassusta eiku varpaasta :(.

Koitas säki treenata ittes kuntoon ja terkkui vaan Äidille ja muulle suvulle. Mulla menee kuulkaas aika lujaa täällä :D

Vallu the "Herkkupeppu" said...

Katja, mul on hyvät kasvuhormoonit perintönä ja hirvee hinku tulla yhtä isoks, kun noi mun kotiveljet. Niin ja kun tolla äiskälläkin on aika paljon tota "massaa", ni ei kai sitä voi erottua "massasta", hih... (äiskän massa taitaa kyllä olla ihan pelkkää läskii :D)

Terv. Vallu the "Herkkupeppu"

Anonymous said...

Hip hei!

Mä löysin valtavan paljon koiruuksia ja myös paljon mopseja Facebookista ja pohdin, että kyllähän nyt mopsipresidentinkin pitäisi Facebookissa olla!!


T. Katja

Fontero said...

Moikka Katja!

Kyl määki oon siel naamakirjassa näyttäytyny, mut enimmäkseen äiskän seinällä. Mut ollaan me Anteron kaa tälläsessäkin paikkaa, tosin aika harvakseltaan siel tulee käytyä :(.

http://apps.facebook.com/dogbook/?ref=ts

Mun Pressan ura muuten tulee pian katkolle ja aattelin sitten ryhtyy opiskelee kasvatustieteitä, et saan tosta Vallusta kasvatettuu kelpo mopsikansalaisen (auts, hampaat pois mun kurkusta, Vallu). Juu, kasvatus on vähän viel hakusessa, et ei ku hommiin.

Terv. Fontero