Monday, November 02, 2009

"Kuukautiset" ne on mullakin ;D


Heipparallaa, mä, siis Vallu, oon täällä taas. En muuten ois ite kekannu ellei noi isot pojat ois mua valistanu, et täs huushollis vietetään kuukautisii tonne kahteen ikävuoteen asti. Ja mullehan se sopi somasti, kun sattu just tänään tulee kaks kuukautta mittariin, jippii... Et onnee mulle ja mun sisaruksille kaa.


Arvatkaas mitä mä löysin tänään. No, ette te arvaa, mut mä löysin mun ääneni. Komiasti tos takapihalla haukahtelin naapurin Heidille, et silleen. Noil isoilla pojilla on muuten tosi kiva uima-allas. Pitäs varmaan mennä ottaa pikku tyypit (äiskä: Vallu, ei se oo uima-allas vaan vesikuppi ja siihen ei sit mennä uimaan). Ai ei vai, eks sä äiskä oo vieläkä hankkinu mulle niitä kellukkeita?

Mut ny mä meen kinuu kuukautisherkkui, et ei muuta ku haukkumisiin :D

Terv. Vallu, 2kk

10 comments:

Jenna said...

Voi Vallu sä oot ihanan suloinen ton uima-altaan vieressä <3! Kyl kannattaa koittaa onks espoon vesis yht ihanaa kuin täällä Salossa :P! Äiskäkin sais sit vähä jotain tekemist äitiysloman ratoksi!

Mä oon Vallu kuullu et teidän perhees kuukautis päivinä saa kans ison kasan lahjoi?! Kannattaa vaatii kyl samat oikeudet ja lahjukset mitä isotki pojat on saaneet :)!

Iso kasa rutistuksia ja suukkoja kuukautispäivien johdosta!

Vallu Valdemar said...

Kiitti Jenna! Hitsi kun toi äiskä on kauhee kyylä. Kovasti oon koittanu päästä uimaharjotuksiin, mut aina se on tullu estelee.

Täytyy varmaan alkaa haukkuu kovempaa, ku on toi lahjus puoli ollu vähän vaatimaton. Jonkun villapaidan mä sain ja herkkutikun, et lahjojen runsaudesta ei kyl voi puhua :(. No enköhän mä laita äiskän ojennukseen, ku iskä tulee töistä kotiin. Voidaan sit iskän kaa kimpassa haukkuu sitä :D

Jade eli Rectus Bistro Queen said...

Heippa vaan Vallu ja "vanhat pojat"!

Te ootte koko trio tosi hauskan näköistä sakkia, pikku-Vallukin on jo ihan mopsin näköinen vaikka on niin nuori vielä. Me mäykyt ollaan tuossa Vallun iässä vielä ihan eri näköisiä kuin aikuisena, meidän Millaakin luuli monet cockerinpennuksi silloin kun se oli 2 kk ikäinen. Sitten sillä kasvoikin enää vain vartalo maata pitkin mutta korkeus ei enää lisääntynyt mihinkään. Aika pian se sitten alkoi jo näyttää mäykyltä.

Meille ei kuulu mitään sen kummempaa, senhän jo kai teidän Äiskä kertoikin että minun silmät ovat nyt taas aika ok. Varmuuden vuoksi laitellaan keinokyyneliä mutta voi olla että niillä nyt pärjätään. Haaveena olisi päästä ensi keväänä vielä sinne Ruotsiin hakemaan se puuttuva ykkönen jälkikokeesta.

Milla on niin kuriton vekara, että Mami on ilmoittanut sen tottelevaisuuskurssille. Ensi torstaina on ensimmäinen tunti, saahan nähdä tuleeko hommasta mitään vai karkaako Milla hallin ovesta ulos. Mami toivoo, että kurssilta saisi vinkkejä hihnassa vetämisen loppumiseen. Minä en niinkään vedä hihnassa mutta haukun sitäkin ärhäkämmin ihan kaikelle: autoille, polkupyörille, sauvakävelijöille jne. Mami aikoo kysyä kurssin vetäjältä vinkkejä myös minun käytökseni kohentamiseen. Me ollaan Millan kanssa aika rasittavia ulkoilutettavia tällä hetkellä, kun toinen kiskoo pää punaisena ja toinen räksyttää. Hyvät neuvot ovat siis tarpeen, olemme oikein kulmakunnan kauhuja!

Milla on menossa loppukuusta Turkuun näyttelyyn ja sitten joulukuussa Messariin molempina päivinä. Saahan nähdä miten käy! Mami näkee jo nyt painajaisia siitä Messarista...

Mukavaa alkutalvea teille kaikille
toivottaa Jade the Mäyräkoira
www.jademilla.net

Vallu Valdemar said...

Heippa Jade ja Milla!

Juu kyl mä oon jo ihan mopsin näkönen ja äiskän mielestä myös syötävän söpö sellanen :D. Mikähän toi koulutus jutska on, ku äiskä sano, et mäkin pääsen sellaseen tammikuussa. Onkohan se jotain syötävää? Mä en oo vielä päässy ihmisten ilmoille, mitä ny tossa takapihalla oon tepastellu ja mun mielestä se ihme hihnasysteemi on ihan tylsä. Mä oon luonteeltani niin villi ja vapaa, et tollaset rajottimet on ihan epistä.

Äiskä kerto, et noi mun isoveljet on kans sellasii kauhukakaroita, vaiks eihän ne enää oo kakaroita, et niitten kaa lenkkeily on yhtä juhlaa varsinkin, jos sattuu isoja mustia uroksia paikalle.

Äiskä on kans menossa sinne Turkuu ton ison mustan kaa. Mä jään sit veli Anteron kaa kotiin viihdyttää iskää. Me varmaan katellaan formuloita tai jotain muuta sellasta.

Mukavaa viikon jatkoo. Mä taidan viel simahtaa vähäks aikaa, et se on niinku moro vaan.

Terv. Vallu Valdemar

Guru, jengin stara said...

Ciao, Vallu!
Ota vastaan vanhan neuvo: älä mee treenaan vesikuppiin, enokaan ei pienenä mennyt ja kivempi pysyä kuivana. Sä et osaa edes uida vielä.

Hienoa, kun viihdyt ja sulla on seuraa ja kavereita, ja sitten kun pääset oikein ulkoilemaan, niin ole varma, että kaikki lällättää ja lässyttää, kuin söpö sä olet.

Onneksi olkoon 2 kuukauden iästä!

Vallu Valdemar said...

Kiitos Guru onnitteluista. Mä oon koko aamun koittanu saada noita kahta isoo mopsihepuleihin mukaan, mut ei ne viitti. Joku piristysruiske niille pitäs antaa :D. Joo, en mä taida osata uida ja isot pojat sano, et ei nekään tassujaan vapaaehtoisesti kastelis.

Mut ny mä taidan mennä kerjää äiskältä muutaman lällätyksen. Et se on niinku Moro vaan!

Minni said...

Bati selvästi tarvii karvakamujen seuraa :) Ei pelkästään meidän immeisten kanssa leikkiminen oo yhtään niin kivaa. Vaikka pikkunen onkin aika mamis :)

Vallun ja isojen äiskä said...

Meillä Vallu ja Antero otti tänään ekat yhteiset mopsihepulit ;). Vallu muuten käski sanoo Batille, et tarttis vähän apuvoimii noitten isojen kesyttämiseen :D

Minni said...

Bati tulis enemmän kun mielellään näyttämään Vallun kanssa isoille pojille että veljekset on oikeesti tooosi ihania :) ja varmaan energia ei parivaljakosta ihan heti lopu.

Vallun ja isojen äiskä said...

Juu, energiaa riittää takuulla. Katellaan miten noi ilmat kehittyy, niin sovitaan joku viikonloppu tapaaminen. Voitas olla meillä, kun tossa pikkupihassa vois olla villinä ja vapaana (tosin, sieltä saattaa tällä hetkellä muutama kakkamiina löytyä);). Laita vaikka Pulinan kautta yksityisviestiä, milloin sopisi?