Friday, October 30, 2009

Kolmen kopla koossa


Hei vaan kaikki blogin lukijat!

Mä oon Vallu Valdemar ja oon tääl blogis jo käyny näyttäytyy, mut nyt ku oon tänne ulkomaille, siis Espooseen, ihan virallisesti tehny muuttoilmoituksen, ni kai täs pitäs se virallinen esittäytyminenkin tehdä. Mun oikee nimi on siis Oscularia´s Heavy Metal King ja mä oon maahanmuuttaja tuolta Saarisen Jennan luota Salosta. Mun äiti on Troppola Grace Kelly ja Isä Xeriex´s Electric Manuss. Sinne Saloon mua tietty jäi Antin ja Jennan lisäks kaipaamaan suuri joukko niin tuttui kuin tuntemattomiiki esim. Grace äiti, Carla Mummi, Siiri täti, Yoda pupu, Mossulan äippä, Guru eno, Muori ja Mirkku, nää ny ainaski tai niin mä luulen ja tietty mun ihanat sisarukset Martta, Alma ja Bati. Toivottavasti muuten noi sukulaissuhteet meni oikein, kun noi sukupuujutut ei oo ihan viel hallinas, mut suotakoon se mulle anteeks, ku oon vasta tällänen noviisi.

No mut jatketaan. Eilinen päivä olikin sit sellanen eräänlainen merkkipaalu mun elämässä. Tossa iltapäivällä karautti tänne Saloon auto, mistä sit tuli ulos kaks kaksjalkasta ja apuva! kaks nelijalkasta. No kaksjalkasiin mä olin jo aiemmin tutustunut (nyt niitä vaan pitäs osata kutsuu iskäks ja äiskäks), mut ne nelijalkaset oli ihan outoi, hui. Ja arvatkaa mitä, se toinen nelijalkanen ei ollu vissiin käyny koskaan pesulla, ku se oli ihan pikimusta, YÄK. Ja sit mulle viel kerrottiin, et se likanen kaveri ois mun pomo, huh... Antakaa mun kaikki kestää :D.

Mut ei mitään, mä oon avoin ja suvaitsevainen, joten lopulta suostuin sit lähtee niitten kaa sinne "ulkomaanmatkalle" ja hienostihan se meni, kun sain sen blondin, eiku äiskän, sylissä matkustaa.

Ei se Espoo muuten kauheesti ulkomaalta näyttäny, kun kiireen vilkkaan mut sisälle vietiin ja täytyy sanoo, et tarjoilu pelas, ku melkein heti sain ruokakuppiin tutustua. Ilta sit menikin leppoisasti, ku se iso vaalee, siis Antero mökötti jostain kumman syystä ja iso musta, siis se Pomo, opetti mulle talon tapoja.


Tänään on sit vähä ollu vaikeempaa, kun jouduin vankilaan. Toi äiskä, hih, mä muistin sen nimen, telkes mut sellaseen "poikien huoneeseen", mut yllätys, yllätys, ei mua mitkään aidat pidättele, vaan alle minuutissa väänsin itteni sieltä niinku mopsien ilmoille ;). Oon mä vähän hyvä, YES!

Täältä mä lähdin...


...ja tänne mä tulin

Hui apuva, mun blogiaika näköjään alkaa loppuu, ku toi iso musta, eiku Fontero murisee, hui... Mut hei, mä oon pieni ja pippurinen, joten saatte viel musta kuulla, mut ny on pakko mennä, moiiiii....

Fontero: no joo, kun antaa Ipanalle pikkusormen, ni se vie koko tassun, et viis minsaa ylitty sen pulina-aika. No olkoon tän kerran, mut ens kerralla mä kyl sit turisen ja toi nuoriso voi vaiks nurista sillä aikaa tai jotain muuta vastaavaa... Mut ennen ku toi Valdemar esittelee noit kuviaan, ni isälliset onnittelut mun ja Sissin kuusviikkosille. Kyl te sit ootte komeita ja kauniita.


4 comments:

Guru, jengin stara said...

Moi Vallu Waldemar!
Ei oo sulla huonosti alkanut espoolaisuus, kiva kuulla. Mitäs Fonzie sanoo siihen, että sä olet King ja se itse vaan presidentti?

Mirkku kimittää, että sä olet sen veli, et serkku.Useissa pesueissahan on eri isät, että ei siinä mitään erikoista.

Sun kuvat on veikeitä ja näköjään meidän suvussa kulkee tuo maaston maistelu, näytti olevan lehteä suussa sullakin.

Kuvitteliko teidän palveluskunta, että sä pysyisit jonkun aidan takana? Etkö kertonut, että kun olitte Jennan kanssa isovanhempien luona ja Jenna viritti aitausta teille, niin ennen kuin se oli saanut aidan kunnolla pystyyn niin kuului klonks ja aita laossa ja sinä ja Martta vapaina isomummulan keittiön lattialla? Parasta, kun viipotat vapaana vaan, kyllä isot pojat sua neuvoo, samoin mä opastin Mirkkua silloin, kun se oli pieni ja avuton.

Fonzie ja Andy, pitäkää huolta, mutta pysykää lujina! Mä lähetän itseni ja Mirkun ja meidän kotoväen puolesta kauheesti kannustavia terkkuja! Menen katsomaan, mikä keittiössä krapisee, kun saatoin antaa itseni ymmärtää, että me saatais rankan dieettiviikon päätteeks jotkut ekstrapurtavat. Sommoro!

Fontero the Lapsenvahti said...

Tervehdys Guru ja HUH!

Kyl pistää kuule vanhaa poikaa puhalluttaa, kun kahta "epelii" pitää täs vahtii ;). Onneks sentään toi Antero tänään aamulla suostu tota Valluu jo hyväksyy, et se huoli on ny sit pois päiväjärjestyksestä. Toi meen Antero ku on vähän niinku mammanpoika ja näyttää Vallusta tulevan samanlainen. Hih, mitä mameloita :D

Guru, mistä kingistä sä puhut? Ei mulle sellasesta oo mitään kerrottu, et voi pahus sentään. No kyl mä kingit näytän usko pois. Mä kato ku oon ilman titteleitäkin "The Best" :D.

Vallu muuten lähettää Mirkulle terkkui, et sotki pikkasen noit sukulaisuussuhteita ja lupas, et Mirkulle se voi olla veli koska vaan.

Mut hei, mä meen taas vahtii noit ipanoita (äiskä, saaks täst ees palkkaa), et koitetaan pärjäillä. Ai niin, kyl miehet ain pärjää :D

Minni said...

Mä täällä sinkoilen nurkasta toiseen malttamattomana :) Ihania pikkusia Fonziella, onnea herralle! Paljon paijjia koko triolle.

Laumanjohtaja said...

Minni, teille tulee tänään aivan ihana ilta. Voin taata sen :D