Monday, November 30, 2009

Menoa ja meininkiiHeipparallaa vaan kaikki saparonheiluttajat ja miksei muutkin ;)

Oli sen verran vipinää menneenä viikonloppuna, että vasta nyt ehdin asettuu aloilleni näitten näppäimien ääreen, huh!

Mulla oli lauantaina sellanen vapaapäivä, vaikka töissä olinkin. Toi vapaa siis koskee vapaata Vallun hampaista ja työ oli sit taas näytelmäreissu Turkuun. Oli vähä luksusta, ku ipanat jäi iskän kaa kotiin ja mä pääsin äiskän, Virpin, pikku Jennan ja Kopan kaa ihan yksikseni edustamaan.

Turussa oli ihan hirvee määrä mopseja ja äiskä oli jo ihan epätoivonen ennen kehää, et ei tästä mittään tuu. Tuomari setä oli tiukalla päällä ja jakeli erinomaisia tosi nihkeesti, joten mä päätin näyttää sedälle, mistä mut on oikeen tehty. Ja uskohan se tuomari, miten erinomainen mä oon ja palkitsi mut sitten laatumaininnalla erinomainen ja sijoitti viel luokan neloseks. Äiskän sydäntä tais kyl eniten lämmittää se, et tuomari kätellessään viel oikeen suullisesti kehu mun päätä ja olemusta, hih. No kelpaahan noita kehua *röyhistää rintaa*. Ja tässä ois nyt sit mun arvostelu, et ottakaas mallii Antero ja Vallu, ku isoveli näyttää, miltä mopsipojan pitää näyttää :D.

Frank Kane Iso Britannia

4 years black with a lot of substance and a lot of breed type. Excellent head and eyes. His ears could be nearer. Very good ribs and coat. Good twist. Could be a little bit firmer on his topline but he has a lot of quality.

Sunnuntaina meil olikin sitten Vallun juhlaa, ku Vallun veli, Batista, tuli meille kylään henkilökuntineen. Lisäks meil oli Vallun Jenna kasvattaja ja Anne-täti. Vallulla ja Batilla meni niin lujaa, et mä ja Antero päätettiin olla mielummin sivummalla kerjäämässä namei ja rapsutuksii. Mut kerro ny Vallu ite, mitä sulle kuuluu.

No johan se kesti ennen ku sä veli Fontero tajusit, et mulla ois ASIAA! Mä kävin iskän kaa keskiviikkona autoilemassa, ku mentiin sellaseen lääkäri nimiseen paikkaan. Hyvin meen reissu meni, enkä mä ees huomannu, ku mua kuulemma rokotettiin. Sit mä kävin siel lääkärissä sellases painavuuskoneessa, mikä näytti mulle kiitettävää 3,7 kilon painavuutta. Enks mä ookki jo iso poika, WUH!

Fontero ehtiki jo laverrella, et mä tapasin sunnuntaina mun Bati veljen pitkästä aikaa. On kuulkaas niin komee kaveri, ihan selvästi tullu muhun (äiskä: Vallu, mistä ihmeestä säkin oot oppinut ton pullistelun taidon). Äiskä höh, onhan mulla kaks hyvää opettajaa. Meil oli sen verran vilskettä ton mun veljen kaa, et mä olin illalla ihan puhki, enkä jaksanu ees syömään nousta, mikä tietysti oli ihan hirvee vahinko. Mut hauskaa mulla oli, et otetaan Bati äkkii uusiks, eiks vaan? Niin ja ens kerralla houkutellaan siskoplikatki mukaan, ni saa noi isot pojatki silmänruokaa itelleen, hih…

No niin Vallu, sun blogikiintiö täytty just tohon silmänruokaan, et alas laputtaa, hus, hus… (Vallu: epistä, aina mua pientä ja viatonta sorretaan). Anterolle muuten oikeen kauhiasti nimipäiväonnitteluja, ku eiks tänään oo Anteron päivä (Antero: Fontero, sä muistit. Kiitti veli hyvä). Huomenna alkaaki sit joulu ja me ootellaan kovasti joulukalenterin avaamista. Meil on sellanen kimppakalenteri, mistä me saadaan suklaata ja sit lisäks sellanen kalenteri, mistä me raaputellaan rahaa. Muista sit Vallu, et jos jotain siit raaputuskalenterista saat, ni ne on sit mun, ku oot sä mulle viel sen verran velkaa siitä, ku mä sut lunastin (Vallu: no en varmaan muista! Mitä sä muuten äsken sanoit :D).

Huh, huh teen ipanoitten kaa. Täs ny olis kuiteski muutama kuva. Vahinko vaan, et Vallun ja Batin vauhtikuvat epäonnistu, ku meen kamera ei pysyny niitten vauhdissa. Pitää varmaan pyytää joulupukilta vähän vauhdikkaampi kamera, hih… Mut hei, siit tulikin mieleen, et pitääki lähtee kirjottaa lahjatoivelistaa joulupukille. Tulkaas ipanat mukaan, ni MÄ kerron, mitä te haluutte lahjaks…

8 comments:

Anne said...

Moro pojat, olipa kiva kyläillä :) Tytöillä oli nenät solmussa, kun kotiuduin, hyvä et kävelee pystyin, ku niin kovin kirjotuksia lahkeista tartti lukee...

Fontero ja Antero said...

Ooh, tytöt, ooh... Oltas Anteron kaa ihan livenäki voitu olla haisteltavina, hih... Meen Valma, hih, siis Valdemar, ei viel tiiä noista tyttöasioista mitään, vaiks kai meen pitäs sille jo niistä kertoo, ku se koitti eilen Batia "kosiskella"

Guru, jengin stara said...

Kuratassut täältä meiltä onnittelee Anteroo (ja toivoo, ettei Antti loukkaannu, kun ei muistettu, et on senkin nimmari)!

Me Mirkun kans uskotaan, et teil oli vauhtia kun pikkupojat kävi melskaamassa. Mirkku odottaa innolla, et tulis parivaljakko Siiri-Alma telmimään, mä suunnittelen jo pakopaikkaa niiden juoksuradalta.

Onnittelemme hienosta arvostelusta, wow!

Meil on partiolaisten joulukalenteri, eilen avasi Mirkku ja tuli tonttu, mä menenkin nyt avaamaan oman luukkuni. Moido!

Fontero said...

Morjenttes vaan Guru!

on kuule pakopaikat tääl meiki tarpeen, et onneks Vallu ei viel pääse sohvalle, vaikka kovasti koittaakin. Mitä ihmettä mä ja Antero sit tehdään, ku se onnistuu keplottelemaan ittensä meen turvapaikkaa :(. Ai niin, Antero tuol huutelee ja kiittelee onnitteluista.

Siis MITÄ? Ootteks te jo saanu availla joulukalenterii. Meen natsiäiskä sano, et meillä saa avata vasta huomenna, mut nyt mä meen kyl murisee sen maan rakoon, ku ei tällänen peli vetele. Ens vuonna saa ostaa meillekin partiolaiskalenterit, jos pääsis vähän aikasemmin niit availee.

Kuraa on muuten täälläkin ja ei taida lunta tulla enää koskaan :(. Mut ootellaan kuivempii aikoi, kun toivossa on hyvä elää, sano lapamato :D

Minni said...

Batista oli reissun jälkeen kanssa aiivvaan poikki :) Oli pitkästäaikaa hiukka erilainen ilta kun pikkunen vaan nukkuili. Bati halus välttämättä kertoo Vallulle et se sai tänään tosi makeen sinisen pehmo-crocksin et sain äiteen tossut olla rauhassa. Ja mä olin kuulemma ihan tyhmä kun en vielä antanu lahjaa avata :D Kiitos vielä kovin mukavasta sunnuntaista!

Trion äiskä said...

Moikka Bati ja henkilökunta :D

Vallu lähettää terkkui Batille, et se on toooosiii kateellinen siit pehmo-crocksista. Ite se joutuu vaan jyystää äiskän hikisii läpsyttimii, et voi pikku parkaa :D.

Sama se oli meillä, et tuntui ihan oudolta, kun tää pikku herhiläinen vaan nukkui. Harri kävi välillä jo tarkistamassa, että kai poika sentään hengittää. Tollasii noi isät, jotka ei mopsilapsia halua, on :D.

Tänään onkin sitten taas menty täyttä häkää, että pitää varmaan oppia nauttimaan niistä harvoista hetkistä, kun on rauhallista.

Tosi paljon kiitoksia teille vierailusta ja Vallulta erikoiskiitokset kassista. Ne "lihikset" on meen kaikkien poikien suurinta herkkua :D. Mutta täähän käynti ei sit jää tähän, vaan otetaan uusiksi mahdollisimman pian :D

Batille isot halit!

Jenna said...

Kiitos vielä kerran kivoista bileistä :)!Oli kiva nähdä pikkujätkät ja vähän isommatkin herrasmiehet!

Tuli vaan mieleen et onkohan toi Crocs-heikkous geeneissä, Mirkkuhan on ollu kautta aikojen ihan heikkona crocseihin! Mirkku tais siit kerran kirjoittaa punkeroonkin.

Fontero ja Antero said...

No onneks meil ei oo crocsei vai mitä ne ny on. Vallu on sen sijaan kiinnostunu äiskän villatossuista. Meitä herrasmiehii ei tollaset ”hikiset” jalansuojukset kiinnosta, vaan me keskitytään paljon mielummin vaiks luitten syömiseen, hih… (Vallu: ette pojat tiiä, mistä jäätte paitsi. No ei se välii, onpahan mulla enempi järsittävää).