Sunday, October 18, 2009

Tunteita ja tuoksuja
Hellurei ja hellät tunteet!

Taas on viikko vierähtäny ja kaikkee on ehtiny tapahtuu. Meillä oli alkuviikko varsinaista tekniikan juhlaa, ainaski iskän ja äiskän mielestä, ku ekaks hajos yks digiboxi, sit äiskän kamera ja lopuks viel joku iskän peli. Onneks me ei sentään Anteron kaa hajottu, ku ei meit silleen vaan korjailla (Antero: höh, kyl mä melkein hajosin, kun mun tassuun tuli mustelma). No joo Antero, sulle se aina sattuu ja tapahtuu.

Mun ja Sissin pienokaiset muuten täytti eilen 4 viikkoo ja hyvin kuulemma koko viisikko voi. Mennään ens lauantaina niitä kattoo sinne Seinäjoelle tai siis iskä ja äiskä menee, ku mä ja Antero elellään herroiks hotellissa sillä aikaa. Onkohan siel meille ihan ikioma minibaari, et saatas kunnon juhlat pystyyn, ku kaksjalkaset ei oo vahtimassa?

Meillä muuten oli Anteron kaa aika tunnekriisi tos viime perjantaina. Äiskä ei tullu töistä kotiin, sillon ku piti, ja kylhän se pisti huolestuttaa. Iskä oli meen kaa kotona ja sano, et ei se äiskä meit oo hyljänny, vaan on lähteny Saloon Vallua kattoo. No voi Vallu sentään, ois ny ottanu meet mukaan. No sit vihdosta viimein, ku se tuli kotiin, ni se tuoksu ihan ihmeelliseltä, ainaski Anteron mielestä. Antero nimittäin on petturi, ku mä olin Anterolle koko illan turissu, et sit ku äiskä tulee kotiin, ni ollaan ihan mököjä. No mähän olin, mut veli Antero ei pysyny sovitussa systeemissä, vaan nuuhki ja nuoli äiskää, ihan niinku äiskä ei olis mitään pahaa tehny. No joo, ei kai siin mitään pahaa oo, ku Valluu käy kattoo, mut kai sitä vois meiltä pyytää ees luvan, ennen ku tollasta menee tekemään. Äiskä muuten lupas (tais mökötys auttaa), et tos vajaan parin viikon kuluttuu, ku Vallu tulee kotiin, ni me päästään mukaan sitä hakemaan. Jippii, mä ootan innolla, et pääsen tekee Vallulle sellasen kotiintulotarkistuksen, ku eihän sitä ny "possua pussissa" kotiin voi kannella ;).

Mut niiku mä tuol alus jo turisin, ni äiskän kamera on rikki, et nyt joudutte tyytyy Jennan ottamiin Vallu kuviin. Ootte varmaan kauheen "pahoillanne", hih... Bye, bye...2 comments:

Guru, jengin stara said...

Ikävää teille moinen livistely, että ei kunnolla kerrota missä ollaan ja miksi ja milloin tullaan. Meilläkin äippä sanoo menevänsä kauppaan ja tulee sitten ilman tuomisia kotiin. Narraa meitä. Eikä me saada enää yksinjääntijärsittäviä kun kerran mä melkein tukehduin (Jenna tuli meille ja pelasti mun hengen) ja toisekseen Mirkku on pullero, eikä me saada herkkuja.

Vallu tuoksuu aika miedolle, mutta tuoksuu kuitenkin, me nuuhkitaan puntit aina kun isuli ja äippä tulee Tupurista, ne tuo tullessaan jotain döfää, mikä ei ole meidän omaa.

Kyllä muakin ihan jännittää teidän puolesta Vallun kotiutus, jessus sentään. Äkkiä te varmaan olette erottamaton kolmikko ja opetatte Vallun talon tavoille. Hienoa tuossa haussa on tietty se, että pääsette ajelulle. Munkin tekis mieli. Me ei enää päästä minnekään. Myrtsiä.

Fontero said...

Guru, meil on sama vika, et aina noi kaksjalkaset menee mukamas kauppaan, vaiks kaupat ei ois aukikaan. Sellasesta voi joutua ihan vankilaan, HÖH... Ja meille ne kuiteski sanoo, et ei saa huijata ja ite huijaa kuiteski.

Äiskä vähän pelkää sitä, et me opetetaan Vallu meen tavoille, niissä kun kuulemma ei oo aina kehumista. Äiskä sais kyl kattoo siin asiassa itteensä peilistä, et tulikohan jätettyy jotain sillon meen nuoruudessa tekemättä.

Onneks me ei olla vielä jouduttu herkkulakkoon. Äiskä kyl katteli mua eilen sillä silmällä, mut mä vähän hämäsin ja vedin oikein syvää henkee, et maha näyttäs niinku pienemmältä. Taisin onnistuu ainakin tällä kertaa.

Namuista kun tuli turistuu, niin taidanki ottaa taas sen "mitään en oo koskaan saanu" -ilmeeni. Kai sielt jotain tippuu.

Nähdään, kamu!