Sunday, October 11, 2009

No johan on markkinat!!!!Hellurei vaan ja apuva!

Meen äiskä on niin tööt tööt. Löytyskö uutta äiskää? Toi meen äiskä on nimittäin menny ihan sekasi, kun se siivos eilen niin tehokkaasti meen huoneen, et siel ei oo enää mitään jäljellä. Oiskohan Vallulla tassunsa pelissä tässäkin hommelissa, kysyn vaan. Kattokaa ny, meen pehmot on kadonnu ja yläkertaan on ilmestyny joku outo jätesäkki armeija, hui...No oli miten oli, niin jotain kummaa tääl on ilmassa. Äiskä sano hylkäävänsä meet ens perjantaina, ku lähtee Saloon. Onneks iskä sentään on meen kaa, ni voidaan viettää vaiks miesten lätkäiltaa ilman turhia rutinoita, hih...

Oli muuten viime viikolla huolta ja murhetta, kun mun rakas tyttäreni, Thelma, siellä Seinäjoella, oli huonossa kunnossa. Reppana ei suostunut syömään ja huusi kauhiasti, mutta onneks Iida ja lääkäritäti, turisemattakaan Sissi-äiteestä, hoiti homman hienosti ja nyt taas tyttö on syöny ja nukkunu, et kaikkee hyvää vaan Seinäjoelle. Toivottavasti kaikki menee hyvin tästä etiäpäinkin.

Ai niin, mä lupasin Vallulle, et välitän tässä vähän senkin kuulumisii. Kuuluu poika olevan varsinainen Vauhti-Vallu, hih ja taitava karkailija... Ja hampaatkin on kuulemma terävät ku mitkä ja niitä on kokeiltu jo mm. akkuun. Sit Vallu on hirveen sosiaalinen ja hankkii kauhiasti ystäviä esim. murisemalla pupulle. Voi pojat, on siinä mulla koulutettavaa. Onneks äiskä sai tänään tiedon, et Vallu pääsee pentukurssille tammikuussa, ni etten joudu ihan yksinäni tota koulutusvastuuta kantamaan, huh...

Mut tässä Jennan ottamii otoksii. Ei noi kuvat kyl taida kertoo koko totuutta, ku eihän ton näkönen epeli voi mitään "koiruuksii" tehdä.

Mut ei mulla ny oo muuta asiaa, ku pitää vahtii tätä seurakuntaa, ettei pehmorintamalla enempää kamaluuksii tapahtus. Koittakaa kestää... (äiskä: Fontero ne pehmot on vaan tilapäisesti pois käytöstä).


Ai jaa, enks mä saakkaan omaa pulinavuoroo, pöh... ei tää oo oikein, nyyh... No terkkui vaan multaki. T. Antero

10 comments:

V. Honkanen said...

Mitä noi mustat pelottavuudet tos yhdes kuvas on? Enkait mä voi eksyy pehmojen kans niihin jos uskallan teille muuttaa :O?

Me muuten eilen järjestettiin Jennalle ohjelmaa, se törkimys lähti ton Martan äiskän kans shoppailee ja hylkäs meidät yksin kotiin. Kovin se laitto aitoi pystyy siin toivos et me pysytää siel aidan sisäpuolel. Siin se sit katto kauheen kauhuissaan kun me koko kööri oltii sitä käytäväl vastas! Ei meitä tommoset pikku aitaset pidättele :D!

Guru, jengin stara said...

Huhhuh, nyt teillä on kyllä lukujärjestys niin sekaisin, ettei pahemmasta väliä! Siis pehmot jätesäkeissä?!? Toivottavasti meidän äippä ei saa moista nuppiinsa, meillä pitää olla pehmoja lattioilla eikä missään säkissä. Eilen Mirkku oli vienyt mun lehmän alakertaan ja yläkerrassa oli vaan kakkoslehmä, mikä ei kelpaa jälkkäriksi. Meni koko ateriasta jälkimaku ja Mirkku vaan hihitti onnistuneesta harhautuksestaan.

Äippä ja isuli käväisi sunnuntaina lääpiköimässä pentuja (onneksi mun ei tarvinnut mennä mukaan)ja Waldemar kyllä otti heti yleisönsä, jos toki Marttakin. Onneksi ne menee eri huusholleihin, jos ne olis samassa kimpassa ja kämpässä, niin kukaan ei tiedä, millainen tuhokaksikko ne vois olla.

Teidän mamille ja iskälle vihje, että Wallulle ei ehkä pehmoja kannata antaa leluiksi, sille voisi hankkia sähköjohdonpätkiä ja lattialistalautaa.

Kuulin äsken mainittavan nimeni, nenävekkikäsittelyn ym. mukavaa, joten heittäydyn puolitajuttomaksi, ettei äippä raaski herättää mua ja alkaa käsitellä. Selvitkää hengissä kaaoksen keskellä.

Vallun äiskä said...

Voi Vallu. Älä pelkää. Et sä pääse sinne eksymään. Ne säkit on vaan vähän aikaa työhuoneessa jemmassa ja otetaan ne sisällöt vasta sitten taas esille, kun sä olet vähän isompi poika :D.

No jopas Jenna tempun teki, kun teidät hylkäsi. Olisin kyllä halunnut nähdä Jennan ilmeen, kun olitte sitä vastaanottamassa. Pitäisiköhän äiskän alkaa suunnittelemaan korkeampia portteja, kun tuntuu että sinua ei mikään pidättele. Perjantaina voit sitten näyttää äiskälle, miten sä oikein onnistut siinä 8D

Fontero said...

Morjenttes Guru!

Hyvä et sä kamu ymmärrät miten hirveessä paineessa me täällä Anteron kanssa eletään. Sitä äiskä ei sentään uskaltanut tehdä, et ois piilottanu limapallotki ja tigrut, et jotain itsesuojeluvaistoo sil vielä on. Tai onko, ku ihan vapaaehtoisesti on perjantaina lähdössä Hammas Vallun” raadeltavaksi, hih… Äiskä varmaan on sen jälkeen sitä mieltä, et mä ja Antero ollaan maailman kilteimpiä mopsipoikia :D.

Vai on Vallu johto- ja rakennuspoikii? No onneks se ei sit varmaan oo kiinnostunu noista meen säkeistä, ku ei me olla niistä lopullisesti luopumassa.

Oots muuten Guru varma, et toi puolitajuttomaks heittäytyminen auttaa? Meil ei tehoo vaiks leikkis kuollutta. Aina noi pahikset meet retuuttaa ”rääkättäväks”. Ikävii ihmisii, turisen mä.

Mukavaa viikon jatkoo, äläkä päästä tyttöjen hyppii nenälle, hih…

Guru, jengin stara said...

Äippä kertoi, että Vallu mielellään nuolee kännykkää, että voisko Vallu saada oman, mielellään joku litteä malli. Terkkuja teidän mamille Vallulta.

Mökö, mökö Fontero said...

Guru, äiskä kävi SIELLÄ tänään ja sit se tuli kotiin ihme tuoksujen kaa, MURR. Mä oon täällä sit mököttäny, mut Antero ei tajuu mököttää, vaan kiehnaa koko aika äiskää haistellen ja nuollen. Pitäs senki vähän osoittaa mieltään heitteelle jätöstä ja vieraissa käynnistä.

Ai että litteetä kännykkää. Kyl se on niin, et mulle se kännykkä pitää ekaks saada ja ipanat saa sitten käytellä niitä mitä multa jää, ku eiks ne mallitki vaihdu niin taajaan, et vähintään kerran kuussa pitää vaihtaa, hih... Onneks äiskän kännykkä on niin vanhaa mallii, ettei se Vallulle kelvannu, vaiks aika taajaan me täältä siihen iskän kaa soiteltiin ;).

Kahden viikon päästä mä pääsenki sit ite kokemaan Vallu-ilmiön, et pidä Guru tassut pystyssä, et mun auktoriteetti pitää viel sillonki.

Minni said...

Moi :)
Teidän "vanhukset" varmasti rakastuu pieneen. Vallu oli tosi symppis. Jenna mua jo heti ensimmäisellä kerralla kun käytiin siellä niin varoitteli että mopseihin jää koukkuun :) Ostettiinhan me kuitenkin häkki johon mahtuu sitten tarpeen tullen kaksi koiraa :D

Fonteron, Anteron ja Vallun äiskä said...

Minni viisaasti tehny.Ei meillekkään pitänyt tulla kuin yksi mopsi ja hupsista sentään, nyt jo kolmas kolkuttelee ovella ;)

Minni said...

Me annetaan ensin Batin valloittaa meidän sydämet (minkä pikku herra on jo kyllä tehnyt) ja katsotaan sitten :) Ehkä Jenna vielä pentueen hoitaa josta me heti haukkana Batille kaveri hankitaan :D

Fonteron, Anteron ja Vallun äiskä said...

Minni, tuon valloitustaidon nää mopsukaiset kyllä osaa. meilläkin eräs "koiranvihaaja" pyörsi puheensa, kun sai kunnolla tutustua meen Fonteroon. Mopsit saa ihmeitä aikaan :D