Sunday, September 06, 2009

Syytön vai syyllinen?No moi pitkästä aikaa. Minä, siis Antero, päätin tulla tänne purkaa sydäntäni, ku ahistaa niin kauhiasti.

No kaikki alko siitä, et Sohvin, Sylvin ja Iitan Anne kävi meillä eilen tuomassa äiskälle Raparperisoppaa ja meille tuiki tärkeetä ravintoo (miten me pärjättäiskä ilman Annee). Ekaks tietysti oltiin Fonteron kaa vähä loukkaantuneita, ku Annen tytöt ei ollu mukana, mut onneks sentään tyttöjen tuoksut oli päässy mukaan. Anne muuten piti äiskälle sellasta kouluu, et kuinka keität kahvii, ku eihän se reppana sitä osaa, niih...

Mut sit tää, mua hirveesti painava syyllisyys, nyyh... Siinä ku Anne ja Äiskä istu meen terassilla, ni aattelin ihan hyvää hyvyyttäni hypätä Annen syliin, niinku ilahduttaa sitä ja kuinkas sattukaan. No sattu sit niin, et Annelta lähti nahka kädestä ja tuli viel mustelmaki, OOPS, en mä tarkottanu. Anne kyl lupas, et ei nosta pahoinpitelysyytettä (thank my God), et kai täs selvil vesillä ollaan. Ja Anne hei, mä lupaan, et kyl se vamma paranee ennen ku oot siel hiekkarantoja ihailemassa ;).

Muuten meil onki ihan sairasta menoo, ku iskä joutu saikulle flunssan takii. Lekuritäti ei ollu varma, et onks se sikajuttu vai ei, mut kai se pian nähdään, jos tolle äiskälle kasvaa kärsä ja saparo ja se alkaa röhkii, hih...

Mut röhkitään sit kaikki kimpassa eiks vaan?

Sikamaisin terveisin Riiviö Antero

8 comments:

Jenna said...

muistakaa pojat kuikii sen iskän korvaan sitä Vallun nimee, niin se paranee ennen kuin huomaattekaa :P

Fonzie ja Andy said...

Jenna, kyl me ollaan iskälle kuiskittu, ku ois niin kiva, et tääl olis joku muu syyllinen jota vois aina syyttää kaikesta, kuin me. Mut iskäl on varmaan korvat vaikkuu täynnä, ku ei se mitään kuule tai sit se ei ymmärrä, PÖH...

Jenna said...

On se teidän iskä vaan kova pala! Toi Anne vähä uhkaili et se saattaa nostaa antero sua vastaa syytteen ellei valluun heru lupaa!

Antero said...

UUPS, iskä varmaan hommaa sellasen sianajajan, hih, eiku asianajajan, ja sit se on vaan mun puolustaja ja väittää, et mitään en oo tehny, nähny tai kuullu, hih... Eiks se silleen mee? Mut kyl muaki se Vallu kiinnostais, ku mä oon ihan kyllästyny olee tän huushollin rääpäle, NIIH!!!

Jenna said...

Kannattaa tulostaa sil isukille vaik vallun kuvist nenäliinoi, niin ei jää mitenkää puolitiehen toi käänytys projekti :P

Fonzie ja Andy said...

Hih, toihan oli hyvä idea. Vallunessui...

Guru, jengin stara said...

Kyllähän toki Anne ymmärsi, ettet tahallasi häntä raadellut. Voin kyllä käsittää syyllisyytesi, pahaltahan tuntuu, jos ilahduttamisen sijaan satuttaa toista ja vielä, jos siitä torutaan ja nuhdellaan.

Kerro, Antero, teidän iskälle ja mamillekin, että meidän äippä näki taas eilen Vallun ja sen sisarukset pentuloodassa ja Vallu oli erityisen komea ja terhakka. Aika iso jo. Meidän äipän hiukan tekis mieli pentua kuitenkin, vaikka se sai Siiri-annoksen, mikä aika mukavasti tehosi pentutautiin, mutta mä annoin sen ymmärtää, etten millään jaksais, kun nyt Mirkultakin saa jonkun hetken olla rauhassa. No, äippä ehkä joutuu tottelemaan ja ottamaan huomioon perheen miesväen- mä ja isuli mielipiteen -ja jättämään pentuhaaveilut sikseen.

Reipastu vaan ja unohda menneet, aika parantaa haavat!

Pelottava Antero said...

Moro Guru!

Arvaa vaan vähänkö pelkäsin, et saan jonku raatelukoiran maineen, hui… No loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsin ku mopsi veräjästä, eikä sitä syytettä nostettu. Pressa oli kyl sitä mieltä, et mä kärsin jostain viivästyneestä murkkuilmiöstä, ku oon sitäki koittanu ärsyttää parhaan taitoni mukaan, hih…

Vai on teen äippä nähny Vallun. Meil on siit Vallusta ollu kovasti puhetta, mut ei olla ihan päästy Pressan kaa selvyyteen, mistä on kyse. Iskä muuttuu heti ihan kummalliseks, ku kuuleeki sanan ”Vallu”, hmmm… Jotain outoo täs kyl on.

Mä kyl oon jo ihan oma itteni ja aattelinki mennä ottaa pikku painit ton köntyksen, siis Pressan kaa ja sit pitää kiiruhtaa hoitaa iskää. Aattele miten kiltti mä oon. Iskä ku makaa sängyssä, ni mä meen ja pistän pääni sen poskelle, ettei se yskis niin paljon. Iskä kyl on sitä mieltä, et mä yritän tukehduttaa sen, et sen siitä saa, ku koittaa olla avuks, ARGH.

Pärjäile ja nauti olostas. Niin mäki teen tai ainaski yritän.