Sunday, September 13, 2009

Ei kahta ilman kolmatta


Justiinsa juu, et silleen. Ette kyl usko, mitä äiskä meni tekee. Hmmm... me siis lisäännytään, ku Vallu muuttaa meille muutaman viikon päästä, HUH... Mitenköhän mä täänkin kestän. :(. No jos toi Antero viettäis aikaa sen pennun kaa, ni mä saisin olla rauhassa, toivottavasti...

Elämä on, et mitäs tässä sen enempii kiukuttelee. Tervetuloo vaan Vallu, me ootellaan sua ihan kauheesti paljon *heittää volttii*.

7 comments:

Guru, jengin stara said...

Onnea ja iloa teille Vallusta! Päätöksenne on oiva ja takaan, että Vallu tuo liikettä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita kotiinne. Noi siskonlapset taitaa olla semmoista sorttia, että niiden kanssa ei tule aika pitkäksi.

Minulla on nyt tuplavauhtia ja aktiviteettia kun saatiin mun pikkusysteri meille kirmaamaan. Huhhuh, joutuu vanha koetukselle, mutta osaan sentään kiivetä Siiriä korkeammalle, että lepohetkenkin saan halutessani.Ja Mirkku hoitaa enimmän leikkipuolen, joten hätäkös tässä.

Joko aloitte järjestää pehmojanne kolmeen kasaan, vai saako Vallu omat ja uudet? Mitä, jos se haluaa teidän limapallon? Mä en antaisi lehmääni kyllä kenellekään.Tytöt simahti, menen äipän syliin.

Jade eli Rectus Bistro Queen said...

Heippa taas ruttunaamat!
Voi hitsi, teillä onkin nyt sitten jännää tiedossa kun teille saapuu pikku herhiläinen! Meillä oli vuosi sitten sama tilanne kun Mami toi meille yhtäkkiä yhtenä iltana boksin, josta loikkasi esiin pieni musta mäyräkoiranpentu eli Milla. Olipa siinä minulla totuttelemista kun olin ollut ainoana koirana siihen saakka. Aika pian me kyllä totuttiin toisiimme ja elellään nykyään ihan sopuisasti, mitä nyt välillä vähän ajankuluksi tapellaan, yleensä luista.

Meillä oli täällä dramaattiset hetket eilisaamuna kun Mami nousi aikaisin ylös pakkaamaan Porvoon näyttelykamoja. Minun naamani oli yön aikana turvonnut ihan palloksi, muistutin lähinnä Shar-Peitä! Ehkä minua oli joku öttiäinen illalla pistänyt kuonoon, ei tiedetä, mutta Kyytabletin Mami minulle antoi. Minut oli myös pakko ottaa mukaan Porvooseen vaikka minun piti alun perin jäädä yksin kotiin siksi aikaa. Mami ei uskaltanut jättää minua yksin vaan halusi tarkkailla että henkeni kulkee.

No, turvotus laski aika hyvin jo Porvooseen päästyämme, mutta eilisiltaan asti naama oli turvoksissa. Mami keskusteli Porvoossa kasvattajani kanssa ja he päätyivät siihen, että minulle aletaan nyt heti syöttää Barf-ruokaa. Se on aika hyvää, lihaa ja kasviksia! Milla on hirmu kateellinen kun joutuu syömään nappuloita ja minä saan herkutella lihanpaloilla. Katsotaan nyt sitten, onko ruokavalion muutoksella vaikutusta minun silmien rähmintään, ripuleihin ja turvotuksiin. Toivottavasti on.

Onnea teille sitten sen pikkuisen kanssa, se tulee varmaan pitämään teidän pirteinä mikä onkin näin syksypimeiden lähestyessä ihan paikallaan!

Mukavaa syksyn jatkoa
toivottaa Maastonakki Jade
www.jademilla.net

Fonzie ja Andy said...

Guru, voi kauhistuksen kanahäkki. Mitä mä teen, jos Vallu haluu mun limapallon ja Tigrun, Apuva!!! Pitää varmaan laittaa niihin joku hälytin, et osaan sit mennä puolustamaan omaisuuttani. Toivottavasti Vallu ottaa sitten ton Anteron purulelukseen, kun mulla on vielä karmeet muistot tallella, miten toi Antero mua kohteli, ku oli vauva. Onnittelut muuten Mirkulle viel tätäki kautta. Äiskä oli eilen niin sekasi Vallusta, et unohti onnittelut kokonaan.

Jade, voi itkut minkä ötökkä teki. Ne on ihan äklöi noi kaiken maailman pistiäiset. Mullakin turvos tassu sellasen takii, ARGH… Toi sun uus ruokavalio kuulostaa oikeen hyvältä. Meen äiskä sais kans panostaa tohon lihapuoleen enempi, vaiks taitaa tossa NEU:ssa sitä aika paljon ollakin. Pikkasen mua jännittää se Vallun tulo. Toivottavasti se sit osaa kunnioittaa mua ja onhan se ihan kiva, ku mä en aina jaksais ton Anteron kaa telmii, et saadaan uus telmijäkaveri kotiin. Saas muuten kattoo millanen isoveli tosta Anterosta tulee, ku se on tähän asti ollu aina pikku sellainen, hih…

Oskari said...

Onnea vaan tulevasta "pikkuisesta" ..... se väsytystaktiikka toi sitten tulosta :))
Teillä se sitten alkaa kovat hulinat .... toivottavasti poijjaat ehtii/jaksaa mukana !!
Voi olla että limapallo menee jakoon .......

Isukkien isukki Fontero said...

Heippa Oskari!

Sä voisitkin antaa mulle hyvii vinkkei, miten saan pelastettua limapalloni ;). Sullahan on kokemusta noista "pikkuisista" ja tälleen tulevana suurperheen isänä (siis 7 - 8 pentua syntymässä viikonloppuna), en kauheesti jaksais vaivata päätäni moisella asialla :D. No, oonhan mä saanu ton Anteronkin aisoihin, niin kai tällä mun auktoriteetillä Valluki pidetään ruodussa ;).

Oskari said...

Kyllä se limapallon yksinoikeuden pitäminen tulee olemaan hankalaa .... vaikka kuinka yrittää, niin kyllä ne riiviöt ehtii jossain vaiheessa sen napaamaan, kun silmistä sen hetkeksi pois päästää ..... niillä kun tuota energiaa on reippaasti enemmän kun meillä vanhemmilla.

Ehdotan, että annat Antsan nuorempana hoitaa tuon leikityksen ja itse hoidat vaan tuon johtamisen ..... sinullahan on pressana tuosta jo kokemusta :)

Onpas sinulle muuten tulossa iso perhe .... onnea vaan kauheasti tulevalle isukille !!!

ps.saattaa muuten olla, että meilläkin menee vielä nuo lelut jakoseen ...... :)

Isukkien isukkien Fontero said...

Oskari, juu toi johtaminen kuuluu mulle ja Antero voi sit olla vaiks sellanen harhaanjohtaja, hih... Mä oon tänään käsitelly yhtä pehmolehmää, ku aattelin, et parempi varautua ajoissa pahimpaan, hih... Saas kattoo, miten käy...

Kauheesti meit tääl jännittää toi Sissin tuleva synnytys. Tän siitä kuulemma saa, ku neljä vuotta panttaa, ni sit tulee kokonaista "seitsemän veljestä" ja ehkä vielä Venlakin siihen päälle, HUH, HUH!!!