Sunday, September 20, 2009

Mistä rakkaus alkoi se on salaisuus...Tästä raskaus alkoi...

ja tähän se johti...


ja tässä tulos

Vai salaisuus, höh. Eihän tässä mitään salaisuuksii oo, ku silleen tälle mun rakkaussuhteelle kävi, et must tuli eilen isä. Neljä poikaa ja yksi tyttö on nyt jälkeläisinä, et onnee vaan mulle ja varsinkin Sissille, joka urheasti punnersi ton jälkikasvun maailmaan (kaksi poikaressukkaa menehtyi synnytyksessä, mut onneks muilla menee hyvin). Vähän mä oon ylpee mun ja Sissin saavutuksesta. Kiitos Sissi, sä oot parasta ;).

Ja ei meillä nää jännitysmomentit näihin mun vauvoihin lopu. Äiskä suunnittelee meille jotain Vallun valtakuntaa, et riittää sitä jännitystä siinäkin. Muuten, sanokaas viisaammat, pitääks aina jännittää jotaki. Musta tuntuu, et meillä ei muuta tehäkkään, mut ehkä mä oon väärässä, hmmm... Mut onhan se kiva, et mulle tulee yks alamainen lisää. Ens viikonloppuna mä voinki sit turista Vallusta oikeen kuvien kera, ku iskä ja äiskä aikoo käydä sitä moikkaamassa. Niin ja käy ne munki vauvoi moikkaamassa, mut vasta joskus lokakuun loppupuolella. Ei täs ny sit muuta, ku jatketaan harjotuksii. Mä patistan ton äiskän siivoo ja meen vetää ite kunnon tirsat. Kai tällänen isukki on ne ansainnut, hih...

14 comments:

Oskari said...

SUPER-HYPER ONNITTELUT tuoreelle isukille !!!!!

t:Oskari & Masa+Maikki !!!

ps. hyvähän se että tulee lisää alamaisia .... pääset sitten itse rentoutumaan enemmän :))

Fontero the Isukki said...

WAU Oskari, hyvä pointti. Miten mä en tota heti hoksannu :D. Niin ja kiitos vaan onnitteluista. Mahtaaks tästä saada jotain isyyspäivärahaa?

Guru, jengin stara said...

Onnea uudelle isälle ja tietysti emo-Sissille! Kauniin värinen pentue, hieno!

Minkähänlainen alamainen Vallusta sulle tulee? Älä odota liikoja, jos nimittäin yhtään tulee sisareensa, niin se olet sinä, joka joutuu nöyrtymään. Ei vaan, pojat saattaa olla lällympiä ja Vallun isältä saattaa tulla jotain geenejä, jotka vaikuttavat rauhallisuuteen.

Meidän äippä oli eilen puppysitterinä ja Vallu oli ollut ihan rauhallinen ja syönyt ja nukkunut hyvin, että lupaavalta näyttää.

On vielä sekin mahdollisuus, että Antero ja Vallu temmeltää yhdessä ja sä saat olla omissa oloissasi. Kaikkea kivaa siis tiedossa, muttei kannata jännittää, mä olen oppinut, että se tulee, mikä on tullakseen ja siitä mä voin olla levollinen, että meillä mun omaa oloa ei häiritse kuin Siiri-sisko silloin tällöin.

Ihana päivä, otankin torkut.

Fontero the Isukki said...

Kiitos Guru lohduttavasta kommentista! Ny mä sit vasta jännitänki. Ei vaiska, mä näin Vallusta kuvan ja vaiks sil oli "sellanen" pilke silmäkulmassa, ni kyl mä uskon pärjääväni. Kato Pressat pärjää aina, hih... Mut sen mä oon päättäny, et mulle riitti yks kertaa puruleluna oleminen, et se on ny sitten Anteron vuoro. Saa katos maistaa omaa lääkettään. Ny pitää mennä patistaa tota äiskää, ku se ei saa mitään aikaseks. Ei kai sentään Pressan sovi likasessa kodissa asuu? Mitähän siihen tuhisis Vallukin?

Oskari said...

Kyllä isyyspäivärahaa täytyy saada ..... esim. viikkorahat tuplana :)
Itse en ole päässyt noista nauttimaan, mutta kyllä pitäis keksiä joku enouspäiväraha, kun joutuu noita mustuaisia paappomaan !!

Fontero the isukki said...

Oskari, mun pitää varmaan tehdä sellanen lakialoite noista enousrahoista, vielä ku pressa oon ;). Eihän sitä ny pyhällä hengellä paappoa jaksa ;)

Jade eli Rectus Bistro Queen said...

Onnittelut Fonzie-iskälle jälkikasvun syntymän johdosta!

Sieltähän putkahti sitten oikein soma rivistö pikku-Mustikoita, tosi söpöjä ovat! Meidän Millankin mielestä pikkuiset ovat erityisesti värinsä puolesta tosi onnistuneita (johtuisko siitä, että Milla on itsekin musta).

Odottelemme innolla kuvia myös Vallusta!

Mukavaa syksyn jatkoa
toivottaa Jade the Mäyräkoira

Fontero the Isukki said...

Kiitos Jade, onnitteluista. Kyllä tää isänä olo on sit mukavaa, ku kaikki onnittelee ja kotonakin on saanu oikeen ekstra hyvää palveluu. Sikarii en oo vielä päässy polttelee, mutta ehkä sekin asia viel hoituu :D.

Millalla on hyvä maku, hih… Toi meen Vallu on muuten sitten tollanen Anteron värinen, ku mä halusin säilyttää paikkani tän perheen ”somalina”. Mut ei muuta ku syksyn jatkoi ja terveisii Millalle kans.

Anonymous said...

Oih miten ihania pötkylöitä :-D Ja että teillekin tulossa uusi pötkylä. Tämä tieto ei sinänsä yllätä ;-)

Mukavaa syksyä pojille, kertokaa terkut äiskällekin!

T. Katja (pitkästä aikaa)

Fontero the isukki said...

Heippa Katja!

Ei me olla sua unohdettu, vaiks ei vähään aikaan ollaka unissa tavattu :D Mulla varsinkin on ollu pikkasen kiirettä, kuten kuvista näkyy.

Äiskä kiittää terkuista ja lähettelee takasi kans, niinku Anteroki.

Kyllä tää elämä on menny jännäks. Monen kuukauden työn tuloksena meille päätettiin ottaa "Valdemar" ja heti perään synty mun jälkikasvu. Huh, elämä on...

Mukavaa syksyn jatkoo sulle ja uniseikkaillaan taas, ku se oli niin kivaa :)

Terv. Fontero the Isukki

V. Honkanen said...

Terve tulevat veljekset ja onnittelut Fontero sulle lapsukaisist!
Mä oon vähän kauhul lukenu näit juttui täält ja aika kovin alkaa jänskättää noiden kaksjalkasten virallinen näkeminen; onks ne oikeesti ne hölmöi ku te ootte kertonu?
Mulla kun ei oo viel ees hampait millä puolustautuu!

Fonzie ja Andy said...

Vallu, varaudu pahimpaan. Me olaan oltu aika lempeitä noitten kaksjalkasten suhteen, et ne on kyl huomattavasti pahempii, mitä meen jutut antaa ymmärtää. Harmi, et me ei päästä sua puolustaa, ku meil on hampaat, hih...

Mut oo vaan ihan oma ittes (ollaan me sun kuvii nähty), ni jos ne vaiks ois Jennan ja Antin läsnäolles vieraskoreita. Mutta auta armias, ku pääset kotiin. Sun valtakuntaas on jo asennettu portti ja tieks mitä? Äiskä uhkas, et meille ku tulee viikonloppuna vieraita, ni jos ei osata käyttäytyy, ni joudutaan sinne portin väärälle puolelle. Koita ny tuhista niille, et tollanen ei oo soveliasta!!!!

Terv. Tulevan perheesi nelijalkaiset

V. Honkanen said...

Voi kamaluus, muahan alkaa ihan jännittää vaan enemmän! Onneks mä osaan aika hyvin peruuttaa esim. lipaston alle; Toi kasvattajatäti Jenna vaan aina huutaa et sinne ei sais mennä ja rakentelee esteit!

Mä vähän kuulin et JEnna ois antanu teidä äiskäl jotain vieraisvara neuvoi, mut mä lupaan viel jutella siit et teit ei saa pistää portin vääräl puolel, ne vieraathan sinne kuuluu :P

Fonzie ja Andy said...

Voi Vallu kuule, sen EI sanan sä tuut oppii meilläki. Mut älä pelästy, mulla ja Anterolla on hyvät keinot, millä näyttää "mitä ny, ei ymmärrä" ja kyl me sullekin ne opetetaan (äiskä: ja ette varmaan opeta).

Ja kiitos Vallu, jos oot tos porttiasias meen puolella. Me muistetaan se ja opetellaan salaa avaa se portti, kato jos sä joudut sinne väärälle puolelle, ni me pelastetaan. Juu ja hyvät oli Jennan neuvot, hih...

Terv. Tulevat pelastajaveljesi Fontero ja Antero