Sunday, September 27, 2009

Vallu Valdemar Honkanen esittäytyy


Hei vaan kaikki!

Mä oon kuulemma Valdemar, mut Valluks mua haukutaan, et sanokaa Vallu vaan. Mä oon tosi pieni. Mullahan ei oo ikää kuin reilu kolme viikkoo ja siks mä vielä asustelenkin Salossa mun sukuni kanssa. Mulle on kyllä kerrottu, et mä tulen muuttamaan johonkin Espooseen (onkohan se ulkomailla, IIK!!!) ja sillon mun perheeseeni liittys noitten kahden kaksjalkasen (jotka muuten eilen kävi täällä mua häirittee) lisäks pari isoo mopsii. HUI, vähän mua pelottaa!!!

Mut ei hätää. Mä oon rohkee poika ja Martta sisko lupas, et jos mulla on joku hätä, ni se tulee ja pelastaa (kiitti Martta kulta).

Mut ennen muuttoo, mä kyl haluun tehdä selväks muutaman asian.

Nummer 1: Harri iskä, sä meet ny ja ostat uuden putken siihen kameraas, ku noista eilisistä kuvista kaikki oli enemmän tai vähemmän tärähtäneitä, ARGH.. Vai oliks vika sussa eikä putkessa, HMMM... (muista iskä, vaiks mä oon pieni, ni mä oon jo sangen fiksu ja filmaattinen huomaamaan moiset pikku seikat).

Nummer 2: Päivi äiskä, mä haluun sit vähintään yhtä suuret viikkorahat, ku niillä "isoilla pojillakin" on. Mieluusti viel muutaman euron enempi, ku mähän oon niin pieni, ja pienethän tarvii aika paljon kaikkee kivaa ;). Niin, ja oottehan te jo avannee mulle tilin Mustiin ja Mirriin, oottehan?

Nummer 3: Mä kun oon teen tällänen iltatähti, ni sen kunniaks, voisitte sit pitää mua kuin kukkaa kämmenellä, eiks joo? Ei ne isot pojat siit ois pahoillaan, eihän? (Fontero: ai ei vai???)

Nummer 4: Mulle pitää olla sitten oma rauhallinen paikka, mistä mä saan komentaa teitä muita. Onnistuuko? Parempi muuten ois onnistuu, ku muuten en sitten suostu muuttaa (äiskä: Vallu kulta, sulle on jo oma valtakunta valmiina :D).

... no olkoon. Voisinhan mä tota listaa jatkaa loputtomiin, mut kyl toi mun tuleva kotiväki viel huomaa, mitä mä tahdon ja mitä en :D

Mut nyt mua väsyttää, suotakoon se mulle, kun on niin pieni ja viaton ja sen kunniaks muutama mun Jenna kasvattajan ottama kuva. No, hyvä on iskä, ehkä pari sunkin ottamaa... (äiskä: Vallu hei, äiskä kuuli just, et oot taas karkaillut sieltä pentulaatikosta ja et sun nimes on nykyisin "Helvetin Honkanen").

Terveisin Iltatähti Vallu Valdemar Honkanen11 comments:

Jenna said...

Voi vitsit kasvattaja on ylpee susta, harva alta neliviikkosena on noin fiksu ja filmaattinen :)!
Kannattaa muuten pyytää myös tili eräeläimeen, et ku teidä äiskäl ei sitä autoo oo niin mä voin sit jotain sielt ain kyläreissuil sulle kuskata :P!

Guru, jengin stara said...

Me ymmärretään v.Waldemarin toiveita, ne on just paikallaan. Mua ja Mirkkuu ei ole vielä päästetty pentulaan, mut äippä kertoo uutisia sieltä ja isun kans kävivät päivällä ja koko pentue meni pitkin huonetta ja VW halus pois pentuhuoneesta kokonaan. Äipäl on videonpätkä, missä mä pentulaatikossa yritän hypätä yli laidan ja mua ketuttaa, kun en pääse ja sit mun siskot tulee härnäämään siihen viereen ja mä huidon niitä tassulla naamariin. Teidän VW tulee ehkä muistuttamaan mua jonkin verran tai enemmän.

Meille on luvattu visiitti ja tutustuminen pentuihin lähiaikoina. Mirkku voi ollakin lääpällään, mä en ehkä, noi vaavit on niin rääpäleitä.

Nauttikaa, pojat, vielä muutama viikko armon aikaa, kun VW tulee, niin se sekottaa koko huushollin, ainaskin sillai, että ette saa olla missään ilman sitä taikka sitten te muututte näkymättömiksi kun kaikki lällättää vaan VWn kans.

Mister President said...

HMM... niin ja hyvää iltaa. Valluhan sitten kävi ihan omin lupinensa täällä mun blogissa, joten katsoin asiakseni kommentoida, kun Vallu kuiteskin vielä vaikuttaa vaan siellä Salossa.

Onhan Vallu söpö, sitä en mäkään voi kieltää, mut tuntuu siltä, et äiskän pää on nykyään täys pelkkää Valluu, PAH... Ja noista tileistä sen verran, et kyl se oon mä, jolle niitä tilejä laitellaan. Eihän tollaset alaikäset ymmärrä, miten niit pystyy hyödyntää, hih...

Vähä mä oon kade Guru, ku sä pääset sinne pentulaan. Ois se niin kiva käydä kattoo, et mikä siin Vallussa on niin ihmeellistä, mitä musta ei löytys. Ja onhan se väärän värinenkin, kuten toi Anteroki (oops, sorry ei mitään värisyrjintää, Guru).

Mut nyt mä nautin. Antero on jo opetettu mun tavoille, ni ehkä se Valluki sit oppii kuka on Kingi tai ainaski Pressa :D

Terveisin hieman asemastaan huolestunut Mopsipressa Fontero

Jenna said...

Kuule pressa, varo, sen vallun nimi tulee olee aika kingi :P

Mister President said...

NYYH, niinhän se äiskä tossa mulle äsken sano, on tää niin epistä :(

Jenna said...

Mut aattele mitä hyvää tästä seuraa, et enää koskaa pressa pääse must eroon :P

Jade eli Rectus Bistro Queen said...

VOI HÄRREGYYD! Onpas tuo Vallu Valdemar valtavan söpö ja jo nyt noin pirtsakka vähäisestä iästään huolimatta!

Toivotaan että saatte nyt jotenkin aikanne kulumaan Vallua odotellessa. Muistakaa ainakin levätä varastoon, koska vauveli vaikuttaa niin pirteältä että vauhtia on varmaan tiedossa ensi talveksi.
Onnea odotteluun!

Teillä kun on siellä länsimaisen demokratian mukainen pressan kanslia, niin tässä teille tasapuolisuuden nimissä linkki siskonlikkani kasvatin, kuninkaallisen Susan blogiin

http://susa.wippiespace.com/index.htm

Susa on puolivuotias cavalierinpentu, jota isäntäväki palvelee ainakin blogin mukaan ihan kiitettävästi.

Mukavaa syksyä toivottaa
Jade the Maastonakki
www.jademilla.net

Martta said...

Moikka Vallu ja isoveikat :)

Se on ihan varma, että minä, Martta, pidän sun puolias jos tarve vaatii...tosin ainakaan sun puolia ei tarvitse pitää ruokakupilla, näytit pitävän ihan itse huolen siitä, että saat ruokaa...PALJON! ;)

Saat olla onnellinen kun sulla on kaksi isoveljeä. Ne voi sitten katos tuolla suuressa maailmassa pitää sun puolia, onhan se turvallisempaa kulkea kun on omasta takaa kaksi bodyguardia :)

Eikös vaan pidetä Vallu yhteyttä senkin jälkeen kun sä muutat sinne ulkomaille Espooseen? :)

Lauman johtaja Fontero said...

Vallu, kyl mä oon jo sopeutunu ajatukseen, et me ollaan ikuisesti yhdessä ;). Ja toi Antero lähettää sulle terkkui, et se kävi eilen harjottelee pentuleikkei, ku tahi yhden pentu whippetin kanssa, HIH… Pidä varas. Toi Antero saattaa olla vähä niinku villi.

Jade, kiitti neuvosta. Pitääkin mennä heti nukkuu, et jaksaa sit kuukauden kuluttuu toimii lauman johtajana. Onneks mun pressan pesti päättyy pian, et voin sitten keskittyä täysillä tohon Vallun kasvattamiseen. Ja oli muuten kivat sivut. Tyttö näytti ihan meen Zugu ja Koppa kaverilta (oops, sorry, eihän tyttöö voi poikiin verrata).

Martta, hyvä ku varotit Vallun ruokahalusta. Täytyypä piilottaa omat hyvyydet, ennen ku Vallu kotiutuu. Ja mulla on sellanen kutina, et sinä ja Vallu tuutte tapaamaan useesti senkin jälkeen, ku Vallu muuttaa tänne ”ulkomaille”, hih… Niin ja mekin halutaan treffata sut. Meillä on katos silmää nuorille ja kauniille tytöille ;)

Anonymous said...

Ihana lötköpötkö!!

T. Katja

Fonzie, Andy ja Vallu Valdemar said...

Joo Katja, sellanen toi tulokas on. Me ei sit ollakkaan lötköi eikä pötköi, vaan niin viimesen päälle miehekkäitä mopsimiehii ;)