Monday, August 17, 2009

Yön raskaan raatajatHuh, huijaa *iso haukotus*. Kyllä ottaa koville toi juhliminen, kun jo toista päivää väsyttää niin maan perusteellisen paljon.

Meillä oli lauantai-iltana ja yöllä sellaset grillipartyt naapureille, mihin meki tietty osallistuttiin. Oikeesti ne oli samalla vähän niinku tupaantuliaiset, mut äiskä halus puhuu grillibileistä, ku ollaan jo yli vuosi täs kämpässä asuttu. No parempi myöhään, kun ei millonkaan.

Me valmistauduttiin kans huolella niihin juhliin ja tällättiin naamamme tollasiin kehyksiin, mis lukee I´m very hungry, hih… Ja kyl se tehos, ku vieraat vuoretellen syötti meille herkkuja. Arvatkaas pitiks muuten kiirettä, ku joutu vahtii, et kaikki varmasti kuuli, miten meen pienet masut kurni?


Iskä ja äiskä sai kauheesti kaikkii lahjuksiiki ja tää oli meistä ihan ekaks paras. Hieno avaimenpää oikeen mopsimaskotilla, WAU! Ja saatiin meki sellaset kivat leikkiautot ja namii, tottakai, et kiitos vaan kaikille lahjuksista.


Eilen ja tänään ollaanki sit otettu niinku rennosti, et tällästä tällä kertaa...4 comments:

Satu-täti said...

No niinpä tietysti!
Eipä oo ihme ettei yön raskaan raatajilla ole ollu aikaa turista meille mopsiriippuvaisille (raskaan yötyön raatajille), kun sitä vaan juhlitaan.
No saatte anteeksi, kun kuvat kertoivat miten hauskaa teillä niissä kemuissa oli.
Satu-tädin on nyt latauduttava tulevaan "yö-työ-aherrukseen" ja otettava teidän mallin mukaisesti tirsat, jotta jaksaa pyöritellä broilereita puolille öin.
Kuulumisiin!!!!

Fonzie ja Andy said...

No morjenttes vaan Satu-täti!

Juu, mekin ollaan nyt sit päästy yöriukkumisen makuun, eikä se kauheen kivaa ollu, ku makoisat yöunet meni ihan pyllylleen. Me nostettais kyl sulle hattuu, jos meil sellaset ois, ku sä jaksat öisinki pakertaa. Mut onneks jaksat, mistäs me muuten oltas sitä broilerii siihen grilliin saatu ;).

Me ollaan ny pitäs sisällä sadetta, ku ulkona on ihan tyhmä ilma. Ei voi ees takapihalle mennä, ku siel kastuis tassut. Mut terkkui sinne päin meiltä kaikilta.

Guru, jengin stara said...

Oltte varmaan jo hyvällä mallilla ja toipuneet? Ymmärretään, että voimia vie moinen juhlinta, mutta kun saitte noin hienoja tavaroita, niin kyllähän niiden eteen jo jaksaakin.

Eilen oli kamala sade ja me ei oltais haluttu yhtään ulos, tai siis kyllä mä, mutta Mirkku-hienotassu ei. Sitten meidän äippä on kauhean pelottavan näköinen, kun se oli implanttioperaatiossa ja sen poski on ihan ajettunu ja mustelmalla ja se saa syödä vaan suttua.Onneksim me saadaan just mitä saadaan, vaikka lisä ei kyllä pahaa tekis.

Nyt tuli isuli ja vie meidät ulos.
Pirteät olot teille!

Fontero the Tuleva Isukki said...

Moikka Guru!

Pirteitä ollaan ja elämäkin maistuu jälleen (ja ruoka kans, ei sen puoleen). Lisäks mä sain tänään loistouutisia, et mikäs sen mukavampaa. Turisen niistä sit loopuviikosta jahka saan ton sihteerikön nakitettuu koneen ääreen.

Eilen täällä kans sateli, mut tänään paistaa, et parasta nauttii ja lähtee lötköttää tonne takapihalle.

Paranemisterveisii Äipälle ja Mirkulle terveisii kans.

Turisemisiin...