Monday, August 10, 2009

Turkkusen turinoita ja vähän muutaki

Tervehdys taas täältä Espoon perukoilta. Taas se viikko vierähti ja me ollaan oltu ihan heitteille jätettyi, ku toi iskä ja äiskä palas sinne niin kutsuttuun työelämään. Pöh, ois niillä parempaaki tekemistä täällä meidän kanssa (Äiskä: Fontero hei, kukas sitä ostas sulle ruoat ja namit, jos iskä ja äiskä vaan täällä kotona teidän kanssa makoilis). Hmm… no täytyy varmaan tehdä naimakaupat jonkun rikkaan mopsitypykän kaa, joka sit elättäs koko meen konkkaronkan.

Ruoasta muuten tulikin mieleen, et Antero ja mä saatiin oma pakastin meen huoneeseen. Äiskä nimittäin hermostu, ku keittiön pakkanen oli täys meidän ruokii ja päätti, et asialle on tehtävä jotain. Ja jos äiskä jotain päättää, ni sen päätä ei käännä mikään, ei ees iskän toppuuttelut ja niin se pakastinkone meille sit ilmaantu, hih… Nyt onki sit hyvä täydentää meen NEU-varastoo, ku tilaa riittää.

Eilen oltiin muuten jälleen kerran näyttelemässä ja tällä kertaa paikkana oli Turun ravirata. Koska meen iskä oli töissä, ni me ängettiin ittemme Omppu ja Kake mopsin kyytiin, et kiitos vaan seurasta kamut. Paljon siel Turkkuses oli tuttuja liikekannalla ja uutena tuttavuutena tavattiin Elmo, 5 kk. Terkkui vaan Elmolle ja kiitoksii kuvista. Kansliapäällikkö Bozille tää näytelmä oli yhtä juhlaa, ku Bozista tuli siel ihka oikee valio. Onnee hurrrrjasti Bozi.

Äiskä pääsi taas toteuttaa itteensä siel näytelmässä, ku iskä ei ollu sitä vahtimassa. Äiskän kassivarasto kasvoi taas yhdellä veskalla, ku eihän sillä raukkaparalla ennestään noita kasseja yhtään ookkaan (Äiskä: Fontero, tää on hieno kassi, ettäs tiiät. Tällä katos saa hienosti kuljetettuu teen näyttelyroinaa). Eipä silti, taitaapa niitä kasseja löytyy yhdestä jos toisestakin mopsiperheestä, vai mitä Guru ja Bozi ;)?


Ja sit siihen tärkeimpään eli ite näytelmään. Mulla oli ihan uus tanssipari siel kehässä, ku Jennan kaveri, Maarit, esitti mut. Ja erinomaisesti esitti, ku mä olin erinomainen ja luokkani kolmonen. Äiskä oli kehässä ”pattipää” Anteron kaa ja Antero oli AINOOSTAAN erittäin hyvä ja luokkansa nelonen (Antero: Älä Fontero hauku mua. Minkäs mä sille voin, et iskä joutu poistaa mun päästä pari punkkii :( ) No niinpä ja sitä paitsi, sä kyl kävelit ihan hassusti siel kehäs, et ei mikään ihme, ku et erinomaista saanut, hih… Mut lukekaas ite, mitä meistä tällä kertaa turistaan näissä hirmu syvällisis arvosteluissa.

Tuomari: Rajko Rottner, Slovenia

Fontero: Strong good balanced dog. Enough strong head. Topline should be better positioned. Is quite good angulated. Good mover.

Antero: Medium strong. Needs more substance and balance. Enough strong head. Needs better moving.


Ja eihän näytelmät mitään oo ilman kuvia. Täs ois ekaks Elmon huoltojoukkojen lähettämät tutustumiskuvat. Me lisäillään kuvii sit ku saadaan niitä lisää. Jennan pitää ekaks käyttää apinasuodatinta, et saadaan äiskän pärstä pois niist kuvista, mitä Jenna otti, et pysykääs aalloilla. Kyl meist viel kuullaan...


Heitä viis, Antero!Andy


Fonzie


Fonzie ja Andy (ja nöyrin alamainen)


Elo09 urokset AVO


8 comments:

MarjutAho said...

Elmon mielestä Anterossa oli kyllä tosi hyvin tota substanssii ja liikettä - jos olis vielä kovasti enemmän heiluttu, niin johan siinä helteessä olis tullu hiki! Elmon täytyy jossain vaiheessa ehkä itsekin uskaltautua arvosteltavaksi, koska meitä aletaan kohta pitää omituisina hang-aroundeina... puolustuksena ettei näin pieniä tohoperttejä vielä huolittaisikaan kehään.

Katselin muuten ihan samaa laukkua, mutta koska mulla puolestaan oli mies mukana niin se jäi telineeseen.

Mister President said...

Heipparallaa Elmo ja Huoltojoukot!

Juu toi Antero on vähä sellane sekoboltsi, et se touhottaa ja vouhottaa kaiken aikaa, hih... Onneks mä sentään oon viksu ja vilmaattinen, et edes jollain tavoin saadaan pidettyy kunniallista mainetta yllä. No, onneks toi Antero ei tällä kertaa koittanu syödä ku kolme isoo koiraa, et kai se siit kehittyy, silleen aivojen kuin kropanki suhteen (lällällää Antero).

Lähtekääs vaan niihin pentunäyttelyihin. Äiskä haikailee niitten perään, ku niis on niin lepposa tunnelma, ku paikka on täynnä pikku hömelöitä. Mut jos mä ihan totta turisen, ni viel enempi se haikailee sitä mopsipentuu, et silleen...

Kiva oli nähdä ja Pressan valtuuksilla oletan, että Elmoa tulemme viel näyttelyis treffaamaan ;).

Bozi said...

Heippa vaan taas kamut ja kiitos onnitteluista sekä mahtavasta seurasta Turussa.
Kalliiksi tää valioituminen mulle kyllä tulee, jouduin nimittäin tänään kustantamaan iskän "valiopullat" työkavereille ja se uhkas vielä maksattaa mulla sen äipän laukunkin! Oli kuulema mun syytä, että äipän valvonta petti hetkeksi ja se livahti ostamaan sen laukun (joka on muuten paljon pienempi kuin toi teidän "tarvikekassi").
Mutta kyllä se valioituminen kannatti, olisitte nähneet Tobin ilmeen, kun mä kotiin tullessa rentoon tyyliini tervehdin mustia sanomalla "Mitens on valiokolleegoilla päivä sujunut?" HIH hii... Ei meinannut Tobi millään uskoa, että se on totta... ja mä tietenkin olen vaatimattomaan tyyliini jaksanut kerrata päivän tapahtumia uudestaan ja uudestaan...

Kiitos vielä kerran onnitteluista
ja toivottavasti nähdään pian taas.

Terv. Bozi

Guru, jengin stara said...

Ehtoota, kamut! Mirkku tuli aika flaatina näyttelystä, mä olin hyvin levännyt ja virkeä vietettyäni päiväni viileässä alakerrassa(odottaen äippää, vaikken sano sitä ääneen). Vähän Mirkkua harmitti, kun te olitte kulman takana eikä se päässyt nuuhkimaan ja pussailemaan kumpaakaan.

Taas alkoi uusi viikko ja lämmintä oli tänäänkin. Me tehtiin aamulla tunnin lenkki, pakko myöntää, et loppumetreillä olin aika väsy, varsinkin kun Mirkku innostui moporalliin, mitä en millään olis viittiny. Ilmoitin äipälle, et huomenna riittää puoli tuntia maastoa, vaikka olis kuinka viileetä.

Meillä ruoka-aika lähenee, nälkä tässä jo alkaa ahdistaakin, menen huolehtimaan, että saan isomman annoksen, kuin Mirkku.

Mister President said...

Hih Bozi, revi ny irti kaikki mahollinen mitä saat tosta valioitumisesta. Kerrot vaan Tobille, et sen on uskottava, et kuulut nyt niinku samaan kastiin Tobin ja Axun kaa (terkkui vaan Axu-isä). Nyt sun pitää viel saada ne cacibit täyteen, ni sit Tobi kyl kalpenee kateudesta, vaiks musta onki, hih...

Ai, tuliks toi juttu sulle noin kalliiks. Mäkään en pysty ainaska vielä sulle palkankorotusta antaa, vaikka totta turisten, oisit sen kyllä ansainnut, mut ku ens viikolla vasta selvii tuleeks musta sellanen elatusvelvollinen, niih... Ja siihen ne kaikki Pressankanslian rahat taitaa sit huvetakkin ;).

Mulla muuten ois sulle ehdotus. Nyt kun tää mun valtakausi alkaa pian olla loppusuoralla, ni miten ois, sähän voisit jatkaa mun viitottamii tassunjälkii :D. Mä ainaskin antasin ääneni sulle, et silleen...

Mut Kamu hei, Tervakoskella nähdään ja paiskataan taas tassu, eiks vaan?

Mister President said...

Terveppä Terve Guru!

Juu sääli oli, et Mirkku oli niin lähellä, mut kuiteski niin kaukana. Yhtään tyttöpusuu ei tullu saatua ja se on sääli se. Kyl mä sentäs vilaukselta Mirkun ja Siirin näin ja hienosti ne siel kehässä mennä tassutti.

Täälkin on ollu tosi kuumaa ja aamusella ei oikeen ruokaka maistunu, ku naapurin Arska setä kävi meit lenkittämässä ja syöttämässä. Iskä ja Äiskä vaan luuhaa jossain töissä, ni onneks on noit hyvii naapureit olemassa, mitkä vähä niinku valvoo meenki etui.

Mua alkaa ny taas pikkasen ramasee, ku käytiin just lenkillä. Kai sitä pitää alkaa vetää unta kaaliin, et semmottii... Mukavaa viikon alkuu vaan sinne Varsinais-Suomeen...

Bozi said...

Herra Presidentti!
Kiitoksia luottamuksesta, olen hyvin imarreltu, mutta valitettavasti en voi ryhtyä presidenttiehdokkaaksi, (hih hii, kuulostaa aika hienolta presidenttiehdokas Bozi) kun en ole syntyperäinen Suomen kansalainen. Mopsien peruslaki valitettavasti kieltää muun kuin syntyperäisen suomalaisen valinnan Mopsipresidentiksi...
Tiedäthän, että kolleegallasi Obamallakin on ollut ongelmia, kun hänen vastustajansa tuolla rapakon takana ovat yrittäneet todistaa, ettei hän ole muka syntyperäinen amerikkalainen saadakseen kammettua hänet presidenvirasta.

Kiitos kunniasta kuitenkin ja jos päätät vielä jatkaa seuraavan presidenttikauden, tukeni ja uskollisuuteni Sinulle on taattu.

Kansliapäällikkö Bozi

Mister President said...

No voi kökkö Bozi. Enhän mä tollasta pointtii aatellu, siis tota kanssakilpailijoiden "likaista peliä". Mä oon kyl aikonu luopuu näist Pressan velvollisuuksista ja alkaa viettää sellasta raikulipojan tai pitäsköhän sanoo miehen elämää ;). Ja kyl ny ois aika saada jo "valkonen Presidentti" tän musta buumin jälkeen. Ja Antero, älä ees yritä selittää, et asettuisit ehdolle, HUH... Kyl täs huushollis yks Pressa riittää :D