Saturday, July 04, 2009

Tosi äijä on nyt TOSI ÄIJÄ


Niin se aika vierii ja meikä mukana pierii, höh, eiku kierii. Tänään on kuulkaas sellanen merkkipäivä, et meikäpoika täyttää 4 vuotta. Aatelkaa, kokonaista 4 vuotta. Merkkipäivän kunniaks mä vaadinki pari palkallista vapaapäivää, ku olis muka pitäny mennä tänään Tuusulaan ja huomenna Hyvinkäälle näyttelemään. Turisin vaan, et no way, mä otan tänään vaan vastaan onnitteluja ja lahjoi ja syön mahani ääriään myöten täyteen. Eihän sitä joka päivä sentään 4 vuotta täytetä, niih…

Ja lahjoista pitikin turista, että sain mä pari pehmoo ja mun herkkunamei, et kiitos vaan henkilökunta ja Antero. Mut hei, aina ois tilaa vielä yhdelle lahjalle, joka ois tarkotettu niinku mulle.


Ja mitkä pippalot ne ois, missä ei ois kakkua tarjolla. Äiskä se tossa hikihatussa väänsi tälläsen luomuksen, mut muistakaa, et sisäinen maku on paljon tärkeempi kuin ulkoinen kauneus, nam…

Sit muuten pieni varotuksen turina. Meen äiskällä alko kesäloma ja se tarkottaa tietty sitä, et kannattaa varautua sadevaatteisiin ja villahousuihin seuraavan neljän viikon ajan. Meen äiskä ku on sellane säämagneetti, et se saa huonon sään aikaseks säällä ku säällä. Sen takii meil ei tehäkkään mitään hyvän sään aikana, vaan jätetään kaikki tekemiset huonon sään ajaksi.

Mut mitäs me säästä, ku on viel tota kakkuu jäljellä ja nameja pussit pullollaan. Ai niin, onnittelut myös mun veljille ja Nuppu-äiteelle, joka täytti jo 6 vuotta (oops, sorry äiti, eihän naisten iästä saanu turista, hih). Pitäkääs kunnon pippalot merkkipäivienne kunniaks. Jos henkilökunta nikottelee vastaan, ni sanotte vaan, et se on Pressan ukaasi, WUH, WUH!!!

Tassuterveisin Miehistä parhain ja vaatimattomin Presidentti Fontero


Isot onnittelut ja pusut omalle rakkaalle Fonterolle toivoo Antero ja Henkilökunta (Antero: hei haloo, mä vaan onnittelen. Mä en katos muita pussaile ku Tyynee, smack)

8 comments:

Guru, jengin stara said...

Onnea sulle, Fonzie, ihan maailman eniten! Mä täytän pian 3, että sulla tota elämänkokemusta on sitten yli vuoden enemmän.

Mirkku toivottaa omasta puolestaan onnitteluja ja se lipoo kieltään tossa siihen malliin, että vois tarkottaa suukkoja. Se vois antaa ne huomenna ihan livenä Hyvinkäällä, mutta jos et sinne o menossa niin sitten vaan netitse ne sulle.

Alkaa sää oleen vähän helpompi meidän lyhytnokkaisten kannalta. Voit lohduttaa teidän äippää, et kyllä se saa hellettäkin päälleen vielä lomansa aikana.
Ehdittäis just ottaa torkut ennen lenkkiä, jos heti mentäis vaakatasoon.
Hienoja pehmoja sulla lahjoina, ja nameja, ne maistuis mullekin! Nauti synttäreistä ja ota päivästäsi kaikki irti!

Kerttu said...

Hirrrmuisen paljon onnea miehen ikään ehtineelle Fonterolle!!! Niin sitä vaan komistutaan päivä päivältä.

Mulla ei vieläkään oo omaa blogia (olitte ihan oikeessa Anteron kanssa noista äideistä; laiskoja ku mitkä), mut äiti lupas yrittää auttaa mua sen kanssa kun sen kesäloma alkaa. Näkis vaan...Tänäänki se on vaan laiskotellu (sano syyks jonkun flunssan, mut mä en oikein usko). Se ei vaan pysyny mukana mun vauhdissa, ni päätti kato luovuttaa heti kättelyssä ;)

Kertokaas sille teitin ihanalle äiskälle sellasia terkkuja, et me tavattais mun äidin kanssa teitä mieluusti kesälomalla :) Jos vaan pressa edustustehtäviltään ehtii ;)

Ja Anterolle pusuja kans. Saahan se leikkiä niillä sun hienoilla uusilla leluilla...no, kokeilla ees? ;)

Jenna said...

Onnea vielää tätäkin kautta suloiselle ja ihanalle Fonterolle! *iso virtuaali hali* ja kasa lihapullia :)

P.S. Meidän pässi prkl oli toteuttanut sun jutun ja kauppareissun aikana syöny mahansa täyteen! Nyt se näyttää melkeen yhtä lihavalt kuin emäntänsä ja haisee ei niin naiselliselta!

Fonzie ja Andy said...

Guru, kiitti onnitteluista ja Mirkun kaa mä pussailisin koska vaan, vaikka varattu mies oonki ;). Harmi etten nää Mirkkuu livenä, ku ollaan kuulemma huomenna lähdössä Heinolaan johonki mökille. Toivottavasti meistä ei tuu mökkihöperöitä, vaiks Antero taitaa olla sitä jo nyt :D

Synttärit on sujuee ihan syömisen ja pehmojen merkeissä, et tälläsii päivii sais olla paljon useemminkin, turisen mä...

Pärjäilkää, vaiks se jääkausi on uhkaamassa. Eiköhän sitä jotain kivaa keksi sateessakin ;)

Fonzie ja Andy said...

Kerttu, kiitos onnitteluista.Laitas ny siihen äitiis oikeen Pressan ukaasilla vauhtii, et oma blogi on saatava. Muuten Pressa tulee ja murisee ;). Ja muuten, toi Antero riiviö on sellanen, etteí se kysy ees lupaa, ku se ryöstää mun lelut. Ikävä Mopsi, turisebn mä :(.

Ois muute tosi ihanaa, jos tulisitte käymään. Ollaan arkipäivisin kotona, et sano vaan äitilles, et sähköpostii kehiin, niin sovitaan sit tarkemmin. Mä voisin jopa tulla sua kerttuliini vastaan tohon pysäkille, hih... Mut hei, pikku tyttö, ei muuta ku näkyillään...

Fontero 4 vee said...

Jenna, mul on kauhee ikävä sua ja sun pullii. Tuuks sä Karjaalle? Siel mä katos tuun taas ihmisten ja mopsien ilmoille, et silleen...

Pässi muuten tietää mistä mopsit tykkää, et ei saa olla vihanen, jos toisella on hyvä maku :D. Nähdään...

Anonymous said...

Onnea Fonzielle merkkipäivän johdosta!

Meilläkin tuo pikkulikka Milla Camilla Jurvanen täytti pe 3.7. yhden vuoden ja se sai lahjaksi pusuja ja laulua sekä herkkuja. Onneksi minäkin sain osallistua synttäreille Cesar-purkkien voimalla.

Minua kuitenkin ärsytti Millan kehuminen ja paapominen niin, että lauantaina 4.7. Tuusulassa päätin näyttää kaikille. Minua saapui kehään esittämään kasvattajani Niina, ja niinpä taistelimme yhdessä minulle PN2-sijoituksen ja VIIMEISEN SERTIN! Jopas oli Mami yllättynyt kun pesin kehässä monta sellaista narttua, joille olin aikaisemmissa näyttelyissä hävinnyt! Yksi valiokin jäi siinä rytäkässä rannalle ruikuttamaan.

No, jopas pääsinkin tuolla tempulla keskipisteeksi eikä Mami enää paaponutkaan Millaa vaan minua. Samalla Mamille tulikin kovat paineet meidän viikon päästä olevalle Ruotsin jäljestysreissulle, kun sieltä olisi nyt sitten aivan pakko saada Avo1-tulos. Mitään muuta ei enää puutu MVA:sta!

Sunnuntaina 5.7. Mami kävi Millan kanssa Hyvinkäällä kehässä, mutta tiukka tätituomari ei oikein tykännyt Millasta ja antoi vain EH:n. Positiivista oli kuitenkin, että Milla edelleen liikkui kehässä jarruttelematta.

Meidänkin Mamilla alkoi nyt loma ja sen huomaa mm. siitä, että tänäkin aamuna hän tuli pihalle meidän kanssa toppatakki päällä. Ihan kiva kesäasuste!

Mutta palataan taas, tulen kertomaan tänne sun palstalle sitten ensi viikon lopulla, miten meidän kävi siellä Ruotsissa.

terveisin Jade the Mäyräkoira (melkein FI MVA)
www.jademilla.net

Fonzie ja Andy said...

Jade, ihan vietävän isot onnittelut sulle sertistä ja Millalle iän karttumisesta. Oot sä aika likka ku tolleen menit tekee, hih... Mulla on viel pitkä matka ja kivinen tie tohon kolmen sertin putkeen, nyyh.

Me jännätään täällä sun puolesta sitä Ruotsin keikkaa, et kaikki peliin vaan ja näytä niille mistä pienet mäykyt on tehty.

Mekin ollaan varustauduttu äiskän lomaan ja kaivettu toppatakit ja villahousut esille. Eihän sitä ny kesällä voi palella, paitsi sillon kun äiskällä on loma ;).

Odotellaan sitten malttamattomasti niitä ruottin maan kuulumisii, et kuulemisiin...