Tuesday, June 30, 2009

Ja oli niin hikiki
HUH, HUH ja vielä kerran HUHHUH… On ollu sen verran lämmintä vai pitäskö ihan turista että kuumaa, etten oo ehtinyt turisemaan mun viikonloppu näytelmästäkään vielä pätkääkään. Olin kattokaas sunnuntaina Kopan, Virpin ja äiskän kaa Hämeenlinnassa näyttelemässä ja arvatkaa vaan hikoiluttiko? Onneks äiskä oli tajunnu ottaa mulle mukaan häkkituulettimen ja märän loimen, niin en ihan lämpöhalvausta saanu. Äiskä sen sijaan sai jonkun lievän auringonpistoksen, mut sen siitä saa, ku ei tajuu pysyy poissa auringosta. Lisäks se sai kans jonku shoppailupistoksen, kun iskä ei ollu sitä vahtimassa ja ostiskeli meille uudet taluttimet, peiton ja namii tietty kaa. Antero muuten oli iskän kaa kotona laiskottelemassa, kun mä jouduin raataa. Kyllä välillä sapettaa tollanen saamattomuus, PÖH… (Antero: en mä laiskotellu. Mä näin koko päivän haaveunii Tyynestä, et silleen…)

Näyttely meni ihan kivasti, kun olin erinomainen ja luokkani kakkonen. Kuviakin näyttelystä saatiin, kun Oskarin Mika niitä siellä otteli. Kiitos vaan Mikalle ja onnittelut Oskarille varasertistä.

Mut ny tulee taas hiki, et parempi lopettaa turisemiset. Arvostelu ois tässä ja tuomarina oli Julia Aidietiene Liettuasta.

Perfect type. Beautifull head. Very strong underjaw. Perfect bite. Rose ears. Correct topline. Correct tailset. Correct forechest. Weak pasterns. Should be better angulated behind.


4 comments:

Anonymous said...

Heippa taas Fonzie ja onnittelut hienosta arvostelusta!

Meille kävi Hämeenlinnassa helteen kanssa vähän samalla tavalla kuin teillekin eli Mami vei minun boksini katsomokatokseen varjoon mutta hääri itse avoimella kentällä ilman hattua ja meinasi ihan pökertyä. Minä olin auringossa vain sen ajan kun oltiin kehässä ja sitten taas äkkiä varjoon katokseen.

Meillä oli mäykkykehässä hirmuisen tiukkapipoinen norjalaistuomari, jolle kelpasivat vain muutamat harvat koirat. Minusta hän tykkäsi EH:n verran mutta karvoja olisi pitänyt kuulemma olla enemmän! Mutta minkäs teet kun karvat ei vaan kasva tämän pidemmiksi vaikka Mami syöttää minulle Biotiini Forteakin että saisin lisää hapsuja. Hännässä minulla on tosi hieno viiri mutta eipä tuomari siitä maininnut kuitenkaan mitään vaan syynäsi vain vatsan alle!

Mutta ei muuta kuin ensi lauantaina vaan Tuusulaan taas tyrkylle, jospa sieltä se viimeinen Serti minulle heltiäisi. Vaan kiven alla tuo tuntuu nyt kyllä olevan!

Terkkuja Andylle ja nähdään taas

terveisin Maastonakki Jade
www.jademilla.net

Fonzie ja Andy said...

Heipparallaa Jade ja kiitti onnitteluista!

Nyt alkaa näyttelyväsymys olla takanapäin ja ollaankin oltu iskän kaa kotimiehinä, ku äiskä puurtaa vielä töissä. Arvaa ollaaks saatu paljon namei, ku iskän mielestä sellaset kaloreitten laskemiset on ihan höpöhöpö touhuu, hih…

Vai karvoja enempi, hmm… Siinä kuumuudes ois kyl saanu olla loputki karvat pois, hih… Ens kerran, jos meet sille samalle tuomarille, ni sano Mamille, et käy peruukkikaupan kautta ja ostaa sulle vaiks sellasen afroperuukin turkin jatkeeks ;).

Meidän viikonloppu suunnitelmat muuttu ja jätetään Tuusula ja Hyvinkää väliin, ku tuli tärkeempää tekemistä. Mä nimittäin vaadein virallisen vapaapäivän, ku meinaan viettää sellasta vuosipäivää lauantaina. Ei kai kukaan voi tehdä töitä niin merkittävänä päivänä. Mut sulle me kyl pidetään tassui pystyssä, ku ei kahta ilman kolmatta, et onnee vaan sertijahtiin.

Millalle kans terkkui meilt molemmilta. Ja tavataan taas ainakin Karjaalla, jos tuutte sinne näyttelee…

Guru, jengin stara said...

Hello, Mr.Perfect! Ja Antero kanssa!
Aika uuvuttavaa on tämä lämpötila, kieltämättä. Me oltiin sunnuntaista tiistaihin Korppoossa tai virallisesti Länsi-Turunmaalla evakossa, kun meillä tehtiin putkihommia ja meille Mirkun kanssa olisi ollut aivan liikaa intressejä avustajiksi ja vedettä hankalaa kaikille ja mööpelit pois paikoiltaan. Tuolla saaressa ollaan oltu ennenkin, joten ei mulle mitään uutta, Mirkkuhan se keksi kivan:lähti leikisti lipettiin ja sitä huudeltiin ja etsittiin eikä se viitsinyt ilmaista läsnäoloaan ja juoksutti äippää ja isulia pitkin kalliota.

Eilen tultiin kotiin ja melkein 30 mittarissa, mutta onneksi meidän vuode, jossa äippä ja isulikin saa nukkua, on huoneessa, joka on viileä, Kyllä tää tästä, ensi viikolla voi olla jo viileää, joten "nautitaan" helteestä...

Fonzie ja Andy said...

Moikka Guru ja Mirkku kaa!

Vai olitte oikeen saaressa, vähän käy kateeks. Me ollaan vaan lötkötelty terassilla ja paistateltu päivää. Mirkulla näyttää olevan muuten samoi taipumuksii ku Anterolla. Anterokin lähti lipettiin meen takapihalta ja nyt sitten siel on kaikki raot tilkitty, et siel on ku vankilassa.

Se on kyl kumma juttu, et ku noi kaksjalkaset ei ymmärrä miten hyvii avustajii me oltas. Meille tulee tänäänki yks setä maalaa yhtä seinää ja äiskä sano, et meillä ei sit oo mitään asiaa sisälle sen maalauksen aikana. HÖH, pitäshän meen ainaski pomoiks päästä.

Ja varautukaas muuten sadekauden alkamiseen. Äiskällä alkaa nimittäin loma ja se on varmin merkki siitä, et sillon sataa. Se oli jo viikon lomalla ennen juhannusta ja sillonki sato koko ajan :(.

Ja niinku joku viisas on joskus tokassu, et ei lämmin luita riko, ni naatiskellaan lämmöstä niin kauan ku se on mahdollista, vaiks vähän hiki onki :)