Sunday, May 31, 2009

Voi kuinka mua sattuikaan :(


Heissan vaan kaikille kavereille. Fontero on niin laiska, ettei suostunu turisee, ni mun, siis Anteron, piti tulla ihan ite kertoo kuulumisii.

Voishan sitä olla kivempaakin kerrottavaa, mut nyt vaan on silleen, et viime tiistaina mut pahoinpideltiin. Se naapuritalon petokoira yllätti meet, kun oltiin iskän kaa aamulenkillä ja nyt mulla on sit haava silmässä. Onneks on kuulemma vaan pintanaarmu, et kaikki on ok lukuun ottamatta sitä tippakuurii minkä mä sain.

Hih, oisitte muuten kuullu ja nähny meen äiskän, ku se tuli sillon tiistaina töistä kotiin. Se kattokaas kävi ripittää sitä koiranomistajaa, ni meki mentiin Fonteron kaa hiljaseks, ku kyllä se sen verran kauheeta metelii piti. Ja ei jääny edes yhteen kertaan, vaan nyt meillä on sellanen sotatila käynnissä. Saas kattoo, mitä toi äiskä vielä keksii…

Mut eilen oli kivaa. Jenna ja Jennan äiti kävi meillä kylässä ja niillä oli Siiri mukana. Pikkasen mä siihen Siiriin tykästyin (sorry Tyyne, sua mä kuiteski rakastan) ja meillä meniki aika lujaa. Naapurin Joni kävi meitä oikeen kuvaamassa, et tässä niitä kuvia ois. Ja hei nauttikaa kesästä, se on kivaa ;)6 comments:

Guru, jengin stara said...

Valitellaan Mirkun kans sun silmäonnettomuutta ja onnitellaan siitä, että selvisitte Siirin visiitistä 'vammoitta', ts. Siiri osaa kyllä pistää pojat järjestykseen (kokemusta on).

Mainiota, että teidän äippä otti asian puheeksi sen pedon omistajan kanssa. Tollasia ei sais päästää edes ulos ovesta ilman kettinkejä, siis koiria, jotka käy pienten kimppuun. Oltiin perjantaiaamulla lenkillä ja tavattiin kiva pikkukoira, jonka ulkoiluttaja kertoi lähistöllä olleen irrallaan kaks rottista, jotka kyllä oli rauhallisia ja tottelevaisia. Äippä päätti, ettei mennä sinne mäkeen, joka on mun vakikaakapaikka, jos siel on ne irtodogit. Eipä aikaakaan, kun siihen meidän luokse jolkotti toinen niistä, nuuhki vaan meitä, mut kyl hiukan hirvitti muakin, vaikka olen tällanen vankka poika. Äippä oli jännittynyt, mä tunsin sen ja mietin samalla, et mitkä mahikset mulla on puolustaa Mirkkua ja sitä mäykkyvauvaa, jos se rottis ois alkanu käydä kimppuun. No, se lähti menemään ja me päästiin toiseen mäkeen kakeille.

Kun tultiin takaisin, oli yks mies ja ne rottikset kadun varressa ja äippä tivaamaan tyypiltä, että onko ne sen koirat - no tavallaan on, muttei ihan- ja tietääkö se, ettei irrallaan saa pitää aidattomasti.Ne kuulemma käy juoksemassa päiväkodin takana metsässä (jessusperkele, ajatteli äippä)vapaina aina joskus. Ne kyl nökötti sen tyypin vieressä kiltisti ja äippä rauhallisesti kehotti sitä pitämään niitä naruissa, kun vieras ei voi tietää, onko semmonen iso koira kiltti ja rauhallinen vai ei. Tänä aamuna ne rottikset tuli meitä vastaan ja kummankin ympäri oli vahva valjas. Bravo!

Tulee pitkä tarina, mut pakko kertoa. Lähdettiin perjantaina mökille ja perillä ihmiset huomas, että Mirkun silmä rähmii ja siristää.Neuvotteluja mopsiekspertin kanssa hermostunutta pähkäilyä, että mitä tehdä ja eikun aamulla mä jäin isulin kans saareen, kun äippä ja Fifi pakkas Miiksin autoon ja Turkuun lääkäriin. Mirkku viihtyi autossa paitsi ei kauheesti silloin, kun olivat losseilla(3kpl) ja auto paikallaan. Mirkku sai silmätipat ja taas saareen päin. Juku, Mirkku sai olla autossa yhteensä vähän yli 4 tuntia lauantaina enkä mä yhtään.Mä kyl lohduttelin isulia kun se putosi sellasen ulokkeen päältä kyljelleen kiveen ja sen lonkkaan sattui ja se turposi. Ei kannattais kiivetä katolle, jos ei oo ihan ketterä enää.

Muuten mökkireissu oli oikein mukava! Mennään taas mielellään, me ei edes livistetä kallioille eikä rantaan omin luvin. Toipumista Anteron silmävammalle ja pysykää omassa pihassa!

Mister President said...

Hih, meillähä oli tosi kivaa Siirin kaa. Antero taisi pikkasen jopa rakastua ;).

Hui, mitä ootte tavannee. Meen äiskältä tulis varmaan pissit housuun, jos tollasia vapaana juoksentelis. Ja onnittelut teen äipälle, et oli saanu taottuu järkee sille ulkoiluttajalle.

Ja Mirkulle pikaista paranemista. Ne on nyt sitten Anteron kaa niinku samiksii. Ja teen iskälle kanssa paranemisnuolasut.

Bozi said...

Heippa kamut!
Mä olin kauhuissani, kun luin tosta teidän naapurissa asuvasta criminaalista...
Hyökätä nyt Pressan kansliapäällikön kimppuun, edes vastuutonta, sanon minä, mä olen ainakin ilmoitttanut kaikille vastaantulijoille, että mun kimppuun käyminen on pahempaa kuin "diplomaatisen koskemattomuuden" loukkaaminen...hih, on tehonnut ainakin toistaiseksi.
Toivottavasti Antero ei loukkaantunut tässä "attackissa" niin pahasti, ettei voi osallistua Auran näyttelyyn?
Siellä, kun on vaan 11 mopsia ja hekottelin jo, että Pressa ja kansliapäälliköt seisoo siellä taas rivissä avoimessa luokassa...
Terv. Hyvin närkästynyt Bozi, jonka etu- ja takapihalle hävyttömät rastaat ovat tehneet pesät kysymättä lupaa maanomistajalta, että voi sapettaa...

Mister President said...

Moikka Kamu!

Mä oon kyl samaa mieltä, et tollanen hyökkäys arvohenkilöitä kohtaan on anteeksiantamatonta ja äiskä on sitä mieltä myös. Antero joutuu siel Aurassa olee huoltojoukoissa, kun sillä on tippakuuri meneillään, et edustetaan me ny sit kaksisteen Pressankansliaa. Tosi vähän siel on noit mopsukoita, ku taitaa suurin osa olla Viron maalla. No eiks sitä niin turista, et pidot paranee, ku vieraat vähenee, hih… Ja muuten niille rastaille pitää antaa nootti luvattomasta tunkeutumisesta, että niih…

Terv. Mister President

Satu-täti said...

Heippa höpönassut! Tai Höpötassut paremminkin!
Kivaa kesän jatkoa sinnekin! Jokos on turkit haettu päälle,kun ulkona on ainakin täällä kylmä niinkuin jääkaapissa olis?
Dementikko satu-täti ei hokannut heti et teillähän ne kuuluu varustukseen, MUTTA miten on henkilökunnan laita; onkos ne uudella terassilla ottaa aurinkoo???? No huono vitsi.
Vähän teillä on ikäviä hännänheiluttajakavereita siel naapurissa, kun eivät osaa käyttäytyä. Kehtaakin tulla kirjaimellisesti silmille, ku lenkkeilette.

Fonzie ja Andy said...

Hellurei Satu-täti!

Tääl on kylmä, ku turisenko missä. Onneks meil tosiaan on nää turkit, mut sellasista noi kaksjalkaset saa vaan haaveilla. No tosin, äiskällä on aika hyvä kasvusto jaloissaan, et kai se pärjää.

Juu, se silmillehyppijä on tosi ikävä tyyppi. Äiskä sanoki, et tähän on tultava loppu ja teki sen kyllä aika selväks sinne naapuritaloonkin. Saas kattoo kuka tästä lähin hyppii ja mihin ;).

Mut koittakaa tarjeta. Juokaa lämmintä mehua ja olkaa vällyjen alla, ni kyllä tää kesä siinä menee, hih...

Terv. Kaks turkillista ja niitten huoltojoukot ;)