Sunday, May 24, 2009

No voihan serti sentään


Huh, huh... taas sitä tuli rehkittyä. Oltiin eilen tuol Hesassa sellasessa Aptus Showssa ja mä kuulemma sain sertin. En kyllä yhtään ymmärrä mitä se tarkottaa, mut ei se ainakaan syötävää ollu. Iskä ja äiskä tääl vaan siit vaahtoo koko ajan, et kai se sit jotain kivaa oli. Anterollakin meni ihan kivasti, et ei se turha reissu ollu.

Muuten elämä onkin sit yhtä sekamelskaa. Iskän ja äiskän pihaprojekti jatkuu ja me saadaan olla täällä sisällä evakossa. On se niin väärin. Mut nyt mä meen lepuuttaa mun hermoi, et silleen. Minnalle kiitos jälleen kerran kuvatuksista.

Antero: Tyyne rakas, isoja halipusuja sulle ;)

Tuomari: Igor Selimovic, Kroatia

Fontero (AVO ERI AVK 1 PU 3 SERT) : Short compact, well shaped head. Good expression, good topline. Good substance, typical moving.

Antero (AVO ERI AVK 3): Good formad, nice looking head. Good expression, good topline. Good angulation. Enough substance. Legs should be higher rear.




9 comments:

Guru, jengin stara said...

Onnea sertille! Onhan se hienoa, kun menestyy ja saa siitä ihan vierailtakin kunniaa!Ettei turha reissu ollut laisinkaan!

Me oltiin Mirkun kanssa aika huolissamme teistä, kun ei mitään kuulunut piiiiitkään aikaan, luultiin melkein, että olette vaikka astuneet lasinpaloihin ja olette tassut laastarissa tai jotain muuta kamalaa.

Noi pihahommat on kamalia, onneks meillä ei kauheasti viitsitä harrastaa sellasia. Mun pihahomma on sitä, että yritän lannoittaa sillai luomusti yhtä pikkumäntyä, mutta aika usein joudun viime hetkellä nykäistyksi kiven juureen. Se kivi ei oo yhtään kasvanut.

Eilen mulla oli ilon päivä, kun päästiin koirapuistoon ja siel oli Elsa, mun tyttöystävä. Kivaa oli, mut noi pikkulikat melskasi niin, etten jaksanut/viitsinyt pysyä niiden vauhdissa koko aikaa. Illalla äippä keksi pestä meidät ja onnistui siinä, vaikka me Mirkun kans oltiin mieltä, että vaahdotus riittää, huuhtelua ei tarvita. Huuhdeltiin tietty ja loppuehtoo menikin kuivuessa ja levätessä.

Kai teidän henkilökunta ymmärtää istuttaa mopsiystävällistä flooraa ja että piha kuuluu teillekin, ettei siis mitään yyberfiiniä?

Mister Serti said...

Kiitti Guru, kyl me hengissä ollaan ainakin päällisin puolin ;).

Me Anteron kaa muuten ollenkaan ymmärretä, et miks ME ei saada olla neuvomassa millanen tosta pihasta pitää tulla. Äiskä on varmaan täyttäny sen jo kaiken maailman pensailla, ni mites siel sit mopsihepuleita mahtuu ottamaan. Ja lannotustan ois kaiken A ja O, mut ei olla vielä sitäkään päästy tekemään, epistä :(.

Me muuten tavataan Siiri ens sunnuntaina. Arvaa vaan ootellaanko jo kovasti? Ja sit on vissiin häitäkin tulossa, et kyl se siitä.

Mukavaa kevään jatkoo sulle ja Mirkulle. Toivottavasti törmäillään kesän aikana.

Kerttu said...

"Onnea Fonterolle sertistä,
on syytä juhlaan pressalla.
Antero-veli se vain haaveilee Tyynestä,
ja äiti takapihasta terassilla.
Mimi ja sen äiti tahtoo kysäistä,
milloinkas mahdetaan taas tapailla?"

Mister Serti said...

Kiitos Mimi. Mä en oo kyllä vielä päässyt selville, et onks se serti jotain nappulaa, vai pelkkää pokaalii ja ruusuketta, hmm... Onnee muuten sulle kans, ku olit niin ERInomainen ;).

Näytelmissä meet tapais lähiaikoina ainaski Auran ryhmiksessä, Erkkarissa ja Hämeenlinnassa (ellen mä vietä häitä noitten aikaan). Ja sit mä aattelin, et sä voisit tulla juoksentelee mun kaa tolle paljon turistulle takapihalle heti ku saadaan siihen ruohikko aikaseks. Harmi, et noi ikävät kaksjalkaset ei oo päästäny meitä lannotuspuuhiin, ku niillä lannoitteillahan se nurmikko kasvas ihan silmissä, HIH...

Anonymous said...

Heippa taas kippurahännät!

Wau, nyt se Serti sitten tuli ja vielä kansainvälisessä näyttelyssä! Onnittelut, hienoa!

Meillä ei ole oikein tuo ruusukkeiden pyydystys onnistunut tässä kuussa. Ensin tuli Jadelle se H Turengissa ja sitten 16.5. Milla jatkoi samaa linjaa Pöytyällä heittämällä taas pitkästä aikaa jarrut pohjaan kehässä. Hellämielinen tuomari antoi vain EH:n vaikka olisi kyllä voinut antaa ihan hyvin vaikka EVAn. Viime lauantaina Jaden piti osallistua Aptukseen, mutta eipä onnistunut näyttelyyn lähtö kun pitikin sen sijaan mennä ellille esittämään rähmiviä silmiä. Silmätippoja tuli ja doping-kielto!

On meillä sentään yksi valopilkkukin tässä ankeassa toukokuussa: Jade jäljesti Ruotsissa itsensä läpi alokasluokasta (anlagsklass) eli puolet käyttötuloksesta on nyt kasassa. Nyt olisi saatava vielä yksi Avo1-tulos jälkien haistelussa, ja sen hankkimiseksi Mami jo suunnittelee täyttä häkää pitkää ajomatkaa Oulun kautta Pohjois-Ruotsiin heinäkuussa. No, matkailuhan onneksi avartaa!

Seuraavaksi meiltä lähtee Milla 13.6. ryhmikseen Kemiöön ja Jade 27.6. Hämeenlinnaan. Nähdään taas ja mukavaa kesän jatkoa

toivottavat maastonakit Jade ja Milla
www.jademilla.net

Mister Serti said...

Hellurei vaan maastonakit ja kiitos onnitteluista!

Meilläkin nää saavutukset tuntuu vaihtelevan laidasta laitaan, mut tällä kertaa onni suosi. Arvatkaa vaan, onks toi iskä ja äiskä ollu ylpeitä. Äiskä varmaan laitto teiänki äiskälle sähköpostii, ettei vaan unohda kertoo tosta sertistä ;).

Onnea Jade, sullahan on menny hienosti siel Ruottin maalla. Me ei varmaan ees osattas tollasta hommaa, tai osataan me jäljestää, mut kohteena on noi Mopsitytöt, hih...

Meillä olis reilu viikon kuluttua seuraava koitos Aurassa ja sit ois Erkkari ja sit mennään Hämeenlinnaan. Heinäkuuta me ei ees uskalleta ajatella, ku sillon meillä ei vaarmaan oo hetkenkään rauhaa, vaan saadaan näytellä koko ajan, huh, huh...

Mukavaa kevään tai voisko turista kesän jatkoo toivottaa Mister Serti ja Veli Antero

Kerttu said...

Tervehdys, parahin mr Serti.

Me ei olla nyt osallistumassa näytelmiin hetkeen, kun se pien mustamakkara tulee meille tuhisemaan. Se on kuulemma liian pien vielä tohon näyttelytouhuun.
Mut ilmotelkaa ihmeessä tolle äiskälle, kun ne teitin kaksjalkaset päättää pitää ne pihakauden avajaiset ;)

Kerttu said...

Ja mitkä ihmeen häät? Kuka? Mitä? Häh? Minen taas tie mittään...

Mister President said...

Hih, Mimi... vai on "musta paholainen" kotiutumassa. Varo sitte leukaperiis, korviis ja häntää. Niil pienillä kun on tosi terävät naskalit suussa.

Juu ei me unohdeta ja ne kyl menee varmaan tonne heinäkuulle, ku on mukamas kaikki vielä niin pahasti kesken.

Ai mitkä häät *punastuu*. No, mäkin taidan alkaa kesäkuussa vauvanteko puuhiin, et sellasii pienii mustii toivottavasti ois tulossa lisääkin mopsimaailmaa ihastuttamaan, hih...