Saturday, May 09, 2009

Turisepulise se kukkasin

Maailman laiminlyödyimmät Mopsipojat :(


Morjenttes vaan pitkästä aikaa. En mä teitä, rakkaat kamut, oo unohtanu, vaan tähän hiljaiseloon on ollu ihan syynsä. Syyttävä tassu osoittaa kohti tota äiskää, et alas äiskä häpee. Äiskä on ilmeisesti hyljänny meet ja ottanu uuden lemmikin tosta meen pikkupihasta, jonne se kehtas antaa meille jopa porttikiellon, jonkin ihme sulkasadon eiku multakadon takii. Kyl on aikoihin eletty turisen mä...

Mutta oli tota asian tynkääki, et haluttas toivottaa hirveen mukavaa huomista Äitienpäivää kaikille Mopsiäideille, varsinkin meen omalle Nuppu-mammalle. Ja voidaan me noit kaksjalkasii äiteikin onnitella ja iskä- ja äiskämummuu siin sivussa kaa. Mut meen äiskä, se ei onnittelui kyl saa, vaan pelkkää satikutii meen laiminlyönnistä. Se lupas viedä meet tässä pariin mätsäriinki, mut ei siit mitään tullu, ku sen piti vaan maata ruoputtaa. Eipä silti, ei sen kaa kehtaa enää ihmisten- saati sitten mopsienilmoille mennäkkään, ku sil on niin likaset kädet koko ajan, et laitettiin se silityskieltoonki. Kuka ny antas turkkinsa kaikenmaailman multakäsillä sotkea. No, on toi äiskä meet sentään syöttäny ja lenkittäny, ni aateltiin sit pikkasen heltyy ja luvattiin, et se saa ostaa itelleen meen viikkorahoilla kukkasen. Sellanen ehto kyl laitettiin, et koska äiskällä ei toi käytös oo ollu ruusunarvoista, niin se voiki sit tyytyy johki vaatimattomampaan esim. vaiks kaktukseen ja tälleen siin kävi...Tähäks ne meen viikkorahat sit uppos? Voiks tätä ees syödä?

No jo oli hökötys. No makunsa kullakin. Mut mun makuaisti sanoo, et se on nyt niinku muona-aika, et alas äiskä kattaa pöytää koreeks, NAM, NAM ja nautinnollista elämää teille kans kamut, YES!


Antero: Tyyne, mun elämäni ilo ja ihastus, tässä mä taas susta uneksin, VOIH... Sit sun tulevana äitienpäivänä mä ja meen lapsoset ostetaan sulle kaikki maailman ruusut, usko pois... Ja saat ainaski satamiljoonaa pusuu kans *pusupusupusu*.

6 comments:

Guru, jengin stara said...

Moikka! Meillä oli niin erikoinen viikko, kun isuli hoiti meitä kun äippä ja Fifi jätti meidät viikoksi. Sanoivat lähtiessään, että käväisevät vähän lomalla ja eihän niitä mitään vähän kuluttua kuulunut. Mutta oli meillä ihan mukavaa ja isuli hoiti hienosti ( paitsi ettei pilkkonut meille kurkkupaprikatassillisia)Eikä saatu tuliaisia kun Amsterdamissa ei ollut ollut eläinkauppoja. Vähän harmitti, mutta parasta oli, että ne tuli takaisin ja annettiin äitienpäivälahjaksi kunnon nuolaisut.

Nyt mun pitää mennä syliin, ennenku Mirkku kerkiää!

Mister President said...

Moro vaan Guru!

Mä oon kans tottunu tohon vähän sitä ja vähän tätä. Meilleki äiskä sanoo, et se VAAN KÄY pihalla ja sit se on kuiteski siellä iät ja ajat. Onneks teil kuiteski oli isuli seurananne, vaikka kurkkupaprikatasseja ette saanutkaan.

Sun pitää ens kerralla huolehtii, et äippä ja Fifi menee lomailee sellaseen paikkaan, mis on eläinkauppoja. Eihän se passaa ilman tuliaisii jäädä. Nyt sun ja Mirkun pitää vaan kovasti kerätä huomioo ja rapsutuksii ja tietty, niit tasseja.

Meillä alkaa kova show, ku musta ja Anterosta tulee taas työnjohtajii, ku meil alkaa joku terassiprojekti. No onhan meillä viime kesältä jo kokemusta näistä johtotehtävistä, ni eiköhän se siitä. Terkkui vaan Mirkulle ja matkalaisille. Mä meen ny kattoo, oisko Neuta tarjolla.

Anteron ikioma Tyy-ne said...

Voi Antero mun ikioma puspus-mussukkani! Mää ihan oottelen sitä, että päästään yhessä juhliin äitienpäivää ja tietysti isänpäivääki kans. ;) Toi mein äiskä onki puhunu, että sen tarvis tilata mulle tutkimuksiin aika, että onko musta loppupeleissä ees juhlimaan äitienpäivää noin niin ku äitinä, ja nimenomaan SUN mopsilasten äitinä, hih.. ;)

Elekääkä te poijjat välittäkö, tuota mopsien heitteillejättöä on essiintyny täälläki.. *murjoti äiskälle* Äiskä lentää tukka putkella paikasta toiseen eikä me päästä kahestikkaa mukkaan, höh! Nyt se sitte alotti vielä ilta- ja viikonlopputyöt, niin täällä me sitte möyrötettään yksin kotona iltasin ja viikonloppusin. Tänä viikonloppuna meillä on onneksi Liisa-täti ja Esko-setä seurana, kun mamma on töissä. Mutta kyllä niistä illoista tullee takkuulla pitkiä, kuhan mamma ne ens viikolla alottaa! No onhan siinä se hyvä puoli, että aamulla saahaan nukkua köllötellä vähän pitempään äiskän viekussa. :) Ja jos sää etärakas-Antero-Armahainen olisit täällä mun kaa, niin kyllä viekuteltas ihan vaan koko päivä, silleesti kahelleen, somasti vierekkäin. *pusuja!!* Voitas me välillä köllistellä pihallaki viekutusten, silleesti au naturel, kun nyt on niin mukavan lämpöset kelit, ettei me meinata malttaa tulla ensinkää sisälle, kun aurinko paistaa. 8)

Ikävöiviä halipususuuteloita mun unteni trinssille! Pressalle kans terkkuja ja multasormianopille. :)

Antero se Tyynen Oma said...

Voi Tyyne muruseni. Tää on ihan kauheeta, ku tolla mun äiskällä on vissiin joku yöuupumus eiku työuupumus, enkä mä saa sitä millään keskittyy näihin sihteerikön hommiin. Nytki piti pulista oikeen kova sana, et sain sen lähettämään sulle multa pusupusu terveisiä *pusipusi*.

Meillä on kans kesä ja se on ihan kivaa. Tai kivempaa ois, jos sä oisit siitä nauttimassa täällä mun viekussa tai mä siellä sun hellässä huomassa. Mut ehkä se toive joskus toteutuu, nyyh… Mua niin harmittaa, etten mä pakannu itteeni sinne sun äiskän saapaspakettiin. Sit se ois olluki varsinainen mopsipaketti.

Mä joudun lauantaina töihin johonki Aptus juttuun. Saas kattoo miten käy. Mua ei kyl oikeen huvittas, ku mielummin paistattelisin päivää pihalla, mut kai sitä välillä pitää käydä mopsienilmoillakin.

Vietäpä hanimussukka oikeen mopsmaisen riehakasta kesäviikkoo ja lähetä terkkui muillekin. Pressa ja multasormi lähettää terkkui kans.

Rakkaudella Antero se Tyynen Oma

Anonymous said...

Ei teitä ole laiminlyöty. Meidät on ! Missä on "pelastakaa Abe&Hugo Ry"... tuo meidän höröpää äippä tajus vasta eilen, että Hugon synttärit oli huhtikuussa. Repikää siitä. Tuo uus "veikka" kun vie kaiken älyn ja huomion....
Oikein kommeilta näytätte, kaikin puolin :)
/Abe&Hugo

Fonzie ja Andy said...

Morjenttes Abe ja Hugo!

Kai täs on pakko perustaa pelastakaa Mopsit hömelöltä henkilökunnalta ry, ku ei tunnu muu auttavan.

Teil ny sentään on aika hyvä syy tohon laiminlyöntiin, mut aatelkaa meitä. Siis multa ottaa etusijan meistä, oh no... Tätä ei voi käsittää... Varmaan noi maan matosetkin saa nykyään enemmän huomioo kuin me, nyyh... (äiskä: pojat, ei nyt aleta liiotella).

Oli miten oli. Me ei tästä lannistuta, vaan annetaan takasi samalla mitalla, et silleen... Voidaankin sit ens lauantain näyttelyssä laittaa ihan ranttaliks, ku siitähän toi äiskä oikeen tykkää, hih..

Mut pärjäilkää kamut, kyl se siitä iloks muuttuu ;)