Wednesday, April 22, 2009

Vanhoja poikia viiksekkäitä Mä ja Fontero kumpikin on...


Se on kuulkaas nyt sit kuukautisten loppu, ku MÄ täytän tänään kaks vuotta. Tästä lähtien meillä lasketaankin sit vaan täysiä vuosia tai vuosirenkaita iskän ja äiskän vyötäröltä, hih…

Nää mun pippalot vietetään tänään ihan oman perheen kesken, mut äiskä lupas, et sit kesällä, ku on saatu piha kuntoon, voidaan pitää oikeen kunnon partyt. Toivottavasti se ei ny unohda lupaustaan, ku sillä pakkaa välillä toi muisti pätkii.

Mut eihän synttäripäivä oo mitään ilman lahjuksii. Tää kotiporukka oliki hommannu mulle oikeen sellasen lahjasaavin ja mulla oli hurjan jänskää tutkii mitä se oli syöny. No syönyhän se oli yhden pehmon ja paljon namei, mut se mua vaan suuresti hämmästytti ja kummastutti, ku ne namit oli Fonteron suosikkinamei. Eihän sillä pitäny mitään juhlii olla (Fontero: totta kai ne on mun suosikkinamei, ku mähän ne valkkasinki).

Eikä tässä vielä kaikki. Äiskämummi ja –vaari muisti mua ihan ihkulla kortilla ja kortin mukana oli viel mukava lisä mun eläkerahastoon, et kiitti kauhiasti mummi ja vaari.Ja uskokaa tai älkää. Kennelliittoki lähetti mulle onnittelulausunnon, hih. Olivat kattokaas tiiranneet niit meen lonkka- ja kyynärkuvia ja varmaan ihan vaan mun synttärien kunniaks muuttaneet mun D/D lonkat C/C:ksi. Ja jotta tolle Fonterolle ei olis tullu paha mieli, ni saman ne oli tehnee Fonteron D/C lonkillekin (Fontero: niin ja menneet sit lisäks muuttaa mun 2/0 kyynärät 2/1 kyynäriks, mikä oli ihan epistä).
Hmm, mitäs täällä mahtaa olla?


OHO, ku on paljon hyvyyksiä ja oikeen pehmoki, yes!


Nam, nam, nam...


Voi Tyyne, mun oma sydänkäpyseni. Noista nameista riittäs kyllä sullekin. Voi ku sä voisit olla täällä mun kaa viettämäs näit juhlii *iso huokaus*. Pusurutistuksia sinne kauas jonnekin.

Mut nyt pitää mennä syömään lohdutukseks kakkuu. Niin äiskä, kai meillä on kakkuu? (äiskä: ei kuule poju oo kakkuu, mutta kelpaisko maksalaatikkoleivos? Syödään kakkua sitten kesällä, eiks vaan?). No kai se on kelvattava, jos muuta ei oo tarjolla, pyh... Ihmettelen vaan, et mikä se sellanen synttäripäivä on ettei kakkuu saa syödäkseen????

Fontero: Lopetas ny pikku-ukko noi pulinas, niin päästään syömään sitä leivosta vai mitä se oli ja varsinkin nauttii sun lahjasaavin sisällöstä, hih…

No, joo, joo, iso poika, mennään, mennään…
Ai nääkö muka jotkut leivokset?

HMM... ei hassumpaa.


Onneks ulkonäkö petti. Tää oli nannaa...


Isot onnittelut pikku Anterolle ja Anteron sisaruksille

Toivottaa Fontero henkilökuntineen

10 comments:

Bozi said...

Oikein lämpimät onnittelut Anterolle vielä tätäkin kautta!
Niin ne vuodet vaan vierii, justhan me oltiin pieniä ja söpöjä ja nyt enää söpöjä, hih.

Terv. Bozi henkilökuntineen

PS. Avasin muuten uintikauden jo viime viikolla, heitin talviturkkini Suomenojan merenlahteen ja tulin sieltä vedestä ylös uuden "mutaturkkini" kanssa.... Mä olin hetken ennenkuin jouduin kotona suihkuun fawn värinen vaan päästäni... en nimittäin iljennyt sukeltaa oli sen verran kylmää vettä vielä. Jostain syystä henkilökunta paheksui mun uutta uinti harrastusta, nipoja sanon minä.

Andy Antero 2 vee said...

Kiitti Bozi, tällästä tää elämä on. Sitä vaan vanhenee ja vanhenee, mut ihan näin meidän kesken, mä en oo kyl mieleltäni päivääkään yli 12 kuukautta, hih... (äiskä: etkä kyllä kropaltaskaan).

Hui, miten sä uskalsit mennä sinne veteen vai oliks se mutaa? Mä en varmaan uskaltais, ku mua alkas heti paleltaa, hui... Sun pitääkin järkätä pressankanslian liikuntapäivä ja opettaa tota vesiliikuntaa koko henkilökunnalle. Äiskä kyl jotain mutisi, et sen pitää olla sit vesiliikuntaa eikä mitään mutapainii, hih... Tollasii noi kaksjalkaset on, mut mitäs me niistä ;). Lähetä terkkuja teen koko poppoolle. Mä lähen ny tuhoo mun lahjoi :D.

Mirkku said...

Hurjan valtavat onnittelut Anterolle multa ja Gurulta ja meidän ihmisiltä!!! Mä täytän ihan kohta vuoden ja jännitän jo nyt, saanko mä mitään lahjoja. Anteron lahjasaavi on kyllä tosi upea! Ja mahtavan hienot leivokset te ootte saaneet, oliko ne ihan pitopalvelusta tilattu?

Meillä on vieläkin netti poikki, joten Guru ei pääse nyt mopsikohtaisesti teitä onnittelemaan. Fifi toimii meille sihteerinä Turusta käsin, koska siellä on toimiva netti. Meillä on aika tylsää, kun ei päästä kommentoimaan teidän blogeihin eikä muihinkaan blogeihin eikä päästä edes sylihauvoiksi, koska äippä ja isu ja Fifi eivät enää istu koko ajan koneella. Toivottavasti Elisan sedät saa meidän yhteyden pian toimimaan, muuten mä menen haukkumaan ja murisemaan niille perjantaina, kun menen Jennan kanssa Helsinkiin. Mä osaan halutessani olla melkein yhtä julma ja pelottava kuin Guru!

Andy Antero 2 vee said...

Huomenta Mirkku ja kiitos kaikille onnitteluista. Mulla oli eilen tosi kivaa ja täytyy pulista, et masu on vieläki ihan täynnä ;), vaikka ei pitopalveluherkuista päästykä nauttii… Mä uskon, et sulle tulee viel kivemmat synttärit ku mulla oli. Toivotaan, et äiskä järkkää viel ne lupaamansa mopsipippalot, ku joskus ois kiva juhlii muittenkin kuin pelkän kotiporukan kaa.

Voi Guru parkaa… Sun ja Gurun pitää laittaa teen kotiväelle sellanen syliaikataulu, et vaiks ei nettiin pääsekkä, niin syliin on päästävä. Mä voin kans murista kaikille Elisan autoille, jotka mä nään, ku ei tollasta rääkkäystä saa harjottaa. Laittakaa niille sedille sellaset korvausvaatimukset, et uskovat kerrasta, murrr…

Ja onnittelut meiltä kaikilta sun synttäreitten johdosta jo tälleen etukäteen.

Anteron oma Tyyne-mussukka said...

Voi kun olisinki ollu Antero Armas höpönassuni siellä sun kaa juhlimassa synttäreitäs ja nauttimassa synttärileivoksesta. (Hienot leivokset henkilökunta on kyllä vääntäny.) Mutta että meen äiskä ei mukamas ehi ees sinä virallisena synttäripäivänäs naputtelemaan tänne mun synttärionnitteluja, niin sitä mää en kyllä anna äiskälle anteeksi, ÄRHH...!! Mutta onnittelihan se meiän puolesta ja välitti ne mun henk.koht. onnitteluni kyllä siellä Mopsipulinassa sulle, jotta josko mää sitteki annan äiskälle anteeksi, ainaski vähäsen.. ;) On se kuitenki sulle hyvä anoppi ja kun teillä on se teletappinen yhteyski, niin en mää viiti mammalle vihotella, se lopettaa vielä kokonaan nuo sihteerikön hommat, jos kovin sille suutun..

Hurjasti paljon onnea ja tsiljoona halipususuukkoa mun omalle kakkosrakkaalleni! *pusihali* Niin siis tuo "kakkos"han tulee ihan niistä sun täyttämistäs vuosista, muutenhan sää oot kyllä ehottomasti mun YKKÖSRAKAS, eihän mulla muita rakkaita ees ookaan, hih.. *pusipusi*

Onnee kans niille Kennelliiton parantamille lonkilles *pusut niillekki!* ;)

Tyynen YKKÖSRAKAS Antero said...

Oma rakas Tyyne Muruseni, kyllä mulle ne onnittelut välitettiin ja olin niin onnellinen, et vedin saman tien parit mospihepulit, hih...

Juu teletappeja ollaan anopin kaa ja se johtuu varmaan siitä, ku me molemmat rakastettaan sua *isot sytämmen tykytykset*. Hih, vähä mä kyl ekaks pelläästyin tosta kakkosrakkaasta, mut ihan vaan vähän *syvä helpotuksen huokaus*. Säkin oot tietty se mun ihan se ainut ja oikia YKKÖSRAKAS *hurjasti suukkoja*. Niin ja lonkatki kiittää pusuista *Smack*.

Guru, jengin stara said...

Onnea Anterolle!!! 2v on hieno ikä, muistan viime kesänä, kun sen täytin, että alkoi tuntua jotenkin isolta, vaikka kiva ylläpitää hieman leikkisää pentumaisuuttakin.

Teidän kaakut olis varmaan maistuneet mullekin, aika herkun näköistä! Ja lahjasaavi on tottakai joka mopsin toivomua!

Me ollaan oltu nettipimennossa yli viikko ja nyt äippä haluaa tähän muka sähköpostailemaan, vaikka voisin lyödä hammasharjani vetoa, että se pelaa hauvamahjongia.

Aurinkoista viikonvaihdetta teille ja herkuttelua!

Mister President said...

Moikka Guru ja tervetuloo takasi "aalloille" ;)

Juu Antero se meni ja täytti vuosii, mut onneks mä olin varautunu siihen ja valkannu sille ton lahjan. Kato, en joutunu sit "kuivin suin" olee, ku tota velipoikaa juhlittiin, hih...

Vaiks toi Antero onkin jo kaks, ni ei siin muuta isoo oo, ku ego. Mä vähän kyl ihmettelen, ku se syö tuplasti enemmän kuin mä ja pysyy kuiteski aina tollasena kuikelona, hih... (velipoika, älä ny suutu).

Se taitaa toi velipoika olla joittenkin naisten unelma; syö ku hevonen ja näyttää anorektikolta, hmmm... No onneks ei meen äiskä unelmoi ainaska tollasesta, hih... (äiskä: suu suppuun pojat, äiskän kiloista ei julkisesti turista).

Mut vietellään mukavaa viikonloppuu siellä sun täällä. Toivottavasti meillä pysyy rauha maas, ku noi kaksjalkaset laittaa yhes tota takapihaa kuntoon. Saattaa katos olla, et ne ei oo ihan kaikesta samaa mieltä, ni meen pitää valmistautuu olee sellasii erotuomareita. Parempí varmaan haukkuu kriisitilanteessa "heijaa svärje" , ku asettuu kummankaan puolelle ;) vai mitäs Guru luulet?

Bloggailemisiin

Mister President

Anteron oma onnetar Tyy-ne said...

Onnea huomisiin näytelmiin omalle kultamussu-Anterolle ja tietty Pressallekki, jos oot sinne kans menossa. Pusuja muruselle! *PUSPUS*

Onnettaren Oma Rakas Antero said...

Kiitos, kiitos Tyyne rakas. Mä oon maailman onnekkain, ku mul on maailman ihanin etärakas *isoja pusuja*.