Saturday, April 18, 2009

Eiks Dyson ookkaan Mopsi?ARGH, ny se äiskä viimesen tempun teki, MURRRR... Äiskä soitti eilen iskälle, et nyt mennään käymään Annelassa ja haetaan samalla Dysoni. No me tietty luultiin, et ne hakee meille pikkuveljen, jolla kyl suoraan turistuna, ei olis ollu kovin mopsimainen nimi, jos sitä Dysoniks ois haukuttu, mut mitäs siitä. Ja pöh!!!!! Kotiin tulleessaan ne tuoksu sit niin ihan kauhiasti Sohvilta, Sylviltä ja Iitalta ja jotain uusii pentuhajujakin oli mukana, mutta ei sitä PENTUA. Joku ihme pahvilaatikko vaan, mis sit oli se Dyson, siis sellanen hirvee härveli, joka ei meinannu viedä mennessään pelkkää pikkuvarvasta, vaan koko tassun, IIIIK...

No pikkasen me mökötettiin, mut ku tytsyt oli lähettänee meil namei ja ihanii tuoksui, ni pakko meen oli relata, kiitos tyttelit. Äiskä oli hätää kärsimässä, ku lähettiin lenkille, ku meen mielenkiinto kohdistu lähinnä niihin äiskän housun lahkeissa oleviin tyttöjen tuoksuihin, eikä niinkään siihen lenkkeilyyn. Mut sitä saa, mitä tilaa, eiks vaan?

Niin siitä uudesta perheenjäsenestä, siis Dysonista, vielä. Iskällä ja äiskällä tais tulla eka kerta kinaa siitä, kuka täs huushollis imuroi. Iskä tietty voitti ja näytti mihin miehet pystyy (Dyson ku on tietty uros, ei noi nartut tollaseen tulokseen pystyis, hih...). Nyt me vaan ollaan Anteron kaa kauheen peloissamme, et millon se Dysoni hyökkää meen huoneeseen ja imasee kitusiinsa kaikki meen pehmot. Tol Dysonilla ku on sellanen ruokahalu, et sille ei riitä sit mikään. Sehän voittaa jopa Anteron ja se on jo aikamoinen saavutus, niih.

Pitääki lähtee kattoo, mitä se Duudsoni, eiku Dysoni, touhuu. Äiskästä ku ei oo ny mihinkään, ku meni raukka parka touhuu tuol ulkona pihatöissä, ni ny sitten sillä sattuu joka paikkaan. No, kukas käski riehuu, turisen mä...

Mukavii viikonloppui kaikille ja pitäkää turkistanne kiinni, jos satutte tapaa sen Dysonin ;).

Antero: Tyyne rakas, eihän meille vaan koskaan tuu mitään ihme Dysonii??? Sehän saattas vaikka imasta meen tulevat vauvelit uumeniinsa, nyyh... *halirutistus*.


8 comments:

Jenna said...

On teil komee uus perheenjäsen! Kuulkaas pojat voin lohduttaa ettei toi meidä dyson ainakaan viel oo syöny mopsien lelui eikä ees siiriä :P

Fonzie ja Andy said...

Huh... Kiitos Jenna, ny voidaan olla sit rauhallisilla mielillä... (pehmot hei, voitte tulla jo ulos sielt kaapista, ei se Dysoni syö teitä) ;).

Rosedale said...

Vähäx komee uus "poika" teiän iskällä ;)

Fonzie ja Andy said...

Mut ei niin komee kuin me ;)

Mirkku said...

Morjens pojat! Mä kommentoin nyt vaihteeksi Gurun puolesta, se kun on yleensä aina koneella ja ehtii kirjoitella joka paikkaan ennen mua. Me ollaan tänään nettievakossa Jennalla ja Antilla, kun meiltä meni kotoa netti katki jo keskiviikkona. Fifi hermostui vallan ja kantaa joka ilta miniläppärinsä Antille ja Jennalle ja surffailee niiden netissä. Mä olen päässyt kahtena iltana mukaan, ja tänään Gurukin tuli moikkaamaan sukulaisia. Niitä on kiva nähdä, mä viihdyn varsinkin Siirin kanssa ja me leikitään lakkaamatta. Illalla olenkin sitten ihan raatoväsynyt ja nukun koko yön Fifin sängyssä, enkä edes herää keskellä yötä mennäkseni alakertaan äipän ja isun luokse nukkumaan loppuyöksi.

On teillä hieno uusi imuri! Meillä on vaan sellainen tavallinen. Äippä kertoi, että kun Antti oli pieni, se oli hurjan innostunut imureista ja halusi aina kyläpaikoissakin nähdä isäntäväen imurin. Nyt se on kuulemma paljon vähemmän kiinnostunut niistä, sanoo Jenna.

Olisi varmaan ollut kivaa, jos teille olisi tullut uusi leikkikaveri, mutta ajatelkaas, jos se olisikin ominut kaikki teidän pehmot ja muuttanut teidän mökkiin asumaan! Taitaa teillä kumminkin olla hauskempaa ihan keskenänne vaan.

Nyt mun pitää mennä ottamaan sikaripunkkilelu pois Siiriltä. Terkkuja teille kaikille ja jutellaan taas joskus Koirakirjassa! :)

Fonzie ja Andy said...

Moikka Mirkku!

Vai ootte te ollee nettipimennossa. Se on kyl kauheeta. Meilki oli tos vähän aikaa sitten sellanen pimento ja meinasin oikeen hermoni menettää, ku en päässyt yhteyteen ulkomaailman kanssa. Mut on teil kummiski se kiva juttu, ku pääsette Siiriä kattoo samalla, ku surffailemaanki.

Must tuntui et toi imuri tuli ihan vaan meen kiusaks. Kaikenmaailman pörisevii laitteita sitä on keksittykin. Pitäskö laittaa sellanen kehitysehdotus, et noi vempeleet vois vaiks äännellä niinku mopsit, hih. Paljon kivempaahan se ois kuunnella.

Kyl sä taidat Mirkku olla oikeessa, et kaksin aina kaunihimpi. Vois se kolmas kyl olla vähä niinku kolmas pyörä meen tassuissa, et ehkä hyvä näin… Ja Antero kumminki omis sen pennun ja sit mä joutusin olee ihan yksikseni ja se ei oo kivaa se.

Terkkuja Gurulle ja muullekin porukalle. Tavataaks me ens sunnuntaina?

Anteron etärakas Tyy-ne said...

Auts, anteeksi Antero-kultamussukkarakas, kun mun lämmittelypusuhalit ei nyt ehtineet lämmittään sun mätsärivilustumista, mutta ne tulee täältä vähän myöhässä sitäki lämpösimpinä. *puspus ja lämpimät halit päälle* Tuo meiän äiskä on niin liikkuvaista ja kiireistä sorttia, että sitä niin harvon saa nakitettua netin ääreen lukemaan blogeja saatikka kirjottelemaan niihin... Vaikka nää pitäs olla niin ku tärkeysjärjestyksessä ykkösenä, niih! Ja onnea omalle rakkaalle kultamussukalle mätsärimenestyksestä! *onnittelupusuja* Ja onnea Dysonista! Mutta sitä mää en kyllä pussaile! Pakkoon juoksisin... Jotta ei tosiaankaa tuu mun ja Antero Armaksen yhteiseen kottiin mittää suursyömäri-Dysonia, soon varma! Ja jos se Dyson alakaa sua Antero-rakas kovin ahisteleen, niin sää voit aina tulla mun luo Dyson-evakkoon. *halipusirutistus*

Toi meiän äiskä kiittelee mun anoppia vielä isosti niistä mopsikuNppareista. *ISOkiitos* Kyllä se onki niillä leuhottanu muille! Mutta komeethan ne on, ei käy kieltäminen. Pressan pittää vaan nyt tehä alote sinne Saksan maalle, että nuita sais niin ku sitte kans semmosilla sarmanteilla mustien mopsien kuvilla varustettuna. ;)

Tyynen lämpöä kaipaava Antero said...

Kiitos Tyyne, kyl ne pusut lämmittää vieläki, ku tääl on ollu niin hurrrjan kylmä tuuli, ettei meinaa pikku mopsipoika tarjeta sit millään. Mä oon viel pistäny kampoihin tolle Dysonille, ku se on sen verran kankee, et mä ehin ihan hyvin alta pois. Mut jos se alkaa kovin ahdistella, ni sit mä tuun sun sylkkyyn evakkoon, niih… *iso pusu*.

Meen äiskäki on niit kunppareita esitelly ties missä fasepookissa. Kovasti niist on tykätty ja varmaan siks, et niis on vaaleen mopsin kuvia, hih… vai mitä Fontero? (Fontero: no joopa joo. Varo vaan, etten mä maalaa niit kuvia mustaks joku yö). Mut täytyy toivoo, et niil kunppareilla ei ois paljon käyttöö, ku mä en oikeen tykkää lätäköistä.

Mut kesää ootellessa pusuhalirutistukset omalle Tyyne tyllerölle *smack*.