Monday, April 13, 2009

Paluu päiväjärjestykseen...




No niih, Pääsiäinen on ohi ja ollaan taas kaikissa ruumiin- ja sielunvoimissa palauduttu maan pinnalle. Reissu meni hyvin ja kivaa oli. Perjantaina meit hemmoteltiin äiskämummilla ja -vaarilla ja sattu siin muitakin kaksjalkasii sukulaisii piipahtaa, et kiitos vaan kaikille seuranpidosta.

Lauantaina suunnattiin kohti Harjavaltaa eli sinne Matula mittelin valtakuntaan. Matu oli taas tosi kiinnostunut Anterosta, ku se ei oo vieläkään päättäny, et onks Antero lintu vai kala. Muakin se Matula yritti vähän tutkii, mut kun kerran sanoin kovan sanan, ni siihen se sit loppuki.

Niin ja sit ne meen mutapainikisat. Siel Harjavallassa oli sellanen Match Show lauantaina, niin sinnehän me sit tietty suunnistettiin. Muuten ihan jees, mut enempi se paikka ois soveltunu mutapainiin, kuin kehätassutteluun, et meikäläinenhän ei siinä liejussa sit suostunu tassuttelee, ku ei ollu noi uimaräpylät matkassa mukana. Oltiin me kuiteski parikilpailussa Anteron kaa molemmat punasii, mut siihen se sit jäi. Ja saihan iskäki kehäkokemusta, ku se esitti mut tällä kertaa niinku alusta loppun asti.

Ja tänään sit paleltiin Malminkartanon mätsärissä. Siel oli ihan karseen kylmä ja äiskä joutu ain välillä pitää Anteroo sylissä pyyhkeen alla, ku Anteroo palelsi ihan kauhiasti. Äiskä, miks sä et voinu ottaa meen toppiksii tai villiksii mukaan? Taidat olla ihan niinku joku mopsirääkkääjä, ku tollasta et tajunnu, MURR... (äiskä: nöyrin anteeksipyyntöni pojat, tää ei tule toistumaan *häpeää*. Mut istuttiinhan me kuiteski autossa lämmittelemässä puolet ajasta eli noin kaks tuntii). Äiskä muuten oli aika yllättyny, ku Antero ei koittanu nois mätseis syödä ku neljä isoo koiraa ja mäkin murahdin vaan parille, ku meinasivat ängetä liian liki, niih... Ne ISOT taitaa jo pelätä meitä, hih...

Meit pienii aikuisii oli täs Malminkartanon mätsäris 44 ja mä ja Antero oltiin taas parikilpailun punasii, joten iskäki sai töitä tehdäkseen. Punasten kehässä Antero pokkas nelossijan (se ois kyl kuulunu mulle, ARGH) ja mä ja iskä jäätiin rannalle ruikuttaa. Arvatkaa vaan, onks Antero ehtiny esittelee ruusukettaan yhdelle jos toisellekin. Mut elämä on. Aina ei voi voittaa ja silleen. Nyt palataan taas näihin arkirutiineihin, et enemmistä turinoista viis. Ai niin, se piti viel turista, et iskä on raahannu mätsärit ja reissut mukanaan niin sanottuu kameraa ja arvatkaas mikä on kuvasaalis? Hih, zero points, ku ekaks oli akku tyhjä ja sit ku se oli ladattu, ni dementtia iski, et tällästen kaksjalkasten kaa tääl asustellaan, hih...

Mukavaa viikonalkuu ja turistaan taas, ku jotain turisemista on ;). Ja Tyyne, sorry et mä en tänään päästäny Anteroo pulisemaan, ku sen tassut on niin jäässä, mut rakastaa se sua kuiteski ihan kauhiasti, usko pois (Antero: kalikalikali... Tyyne rakas, lähetä äkkii lämmityspusui, ku äiskä yritti pakastaa mut *pusipusi*).

8 comments:

Guru, jengin stara said...

Olihan teillä reissu, en kadehdi yhtään! Me oltiin ihan kotosaala, saatiin hyvyyksiä normaalia enemmän, siinä kaikki.Tääl olis perjantaina ollut mätsäri, mutta luojan kiitos sinne ei meidän porukka jaksanut lähteä. Ne (Jennakin!!!)alkaa laiskistua.

Eilen oli hirveänkauhean lämmin päivä ja meitä lenkitettiin läähätykseen asti, tänään ihan viileää, mikä sopii mulle mainiosti. Tutustuttiin kasien takapihalla pommeriin, se tuli niille torstaina ja on 7 kk. ja muistaakseni Rico. Jessus, se haukkui kimeästi, me vaan nuuhkittiin aidan läpi, ettei se ois pelästynyt, kun ei ehkä ole enne nähnyt tällaisia oikeita koiria. Mä luulen, että meistä tulee ihan kaverit.

Eikö ookin kiva käydä vierailulla!? Me ei ikinä voida mennä Turun mummolaan, kun mummo inhoaa koiria ja Mirkku pääsi kerran sylissä eteiseen ja mummo oli kauhuissaan, kun se luuli, että Mirkku heti sontii ja ku eiku pissaa pitkin ja syö kenkiä.Kaikki ei tykkää eläimistä eikä sille voi mitään. Sitten taas toisissa mummoloissa meitä odotetaan innolla, et ei me ihan mummolattomia olla.

Minkähänlaisia me oltais Miiksin kans parikisassa? Miiks menis edellä viuhtoen ja mä peesaisin varmaan. Nyt on ruokaa ja sitten lähdetään Fifin bussia vastaan.

Leppoisaa alkavaa kotoviikkoa teille!

Rosedale said...

Wautsi Antero ja äiskä!!! Eix se nyt vähän niinku ollu teiän vuoro, ku viimeksi tais Fontero ja iskä menestyä?

Pojat said...

Moikka Guru!

Olihan tää kiva pääsiäinen, mitä ny tassut on edelleen jäässä, mut mitä siitä. Onneks ainaski on kuivat ennen kuin alkaa sulaa, blääh...

Me haluttais noit lämpimii päivii, mut ne joteski karttelee meitä. Eilen ku lähettiin kotia kohti, ni siel Harjavallassa oli lämpöö yli kymmenen ja ku tultiin kotiin, niin enää vaan viis, epistä...

Ai teilkin on uus kamu. Niin muuten on meilki. Tohon meen seinänaapuriin oli pääsiäisen aikana ilmaantunu tyttö, siis tyttökoira, WAU... Se on pieni ja karvanen ja haukkuu aika kimeesti, eikä oo viel oikeen meitä ottanu omakseen, mut usko vaan, pian me se hurmataan. Paha puoli vaan on, kun se ei asu siinä ku kaks viikkoo, kun on sellasis hoitotehtävissä. Meen puolesta se sais kyl jäädä vaiks pitemmäks aikaa, hih...

Olkaa vaan onnellisii, et teit ei oo kohdeltu niinku meitä, et raahattu noihin mätsäreihin. Meilki ois ollu paljon parempaa tekemistä ku olla nauhan jatkeena, mut minkäs tälle voi, äiskä on äiskä, valitettavasti (iskä: samaa mieltä, pojat).

Lokoisaa viikkoa teillekin, kamut.. Ja Fifille halit kaa ;)

Mister President said...

Moro Rosedale!

Mä oon kyl sitä mieltä, et mun ois pitäny iskän kaa sijottuu, ku MÄ oon sentään MIES enkä mikään marjanpoimija niinku toi Änkkä. No, kai mä vaan oon kade, ku Änkkä oli paljon nätimmin siin punasten kehässä. Mua kato alko vähän ahistaa, ku niit koirii, ei siis mopsei, oli liian liki ja sit teinki pienii perääntymisharjotuksii iskän kiusaks. No, eipä iskä enää sanonu, et toi esittäminen on helppoo niinku heinänteko, hih...

Symppy said...

Hienoo Fontero, otit iskältä luulot pois, hih!

"Sul on mun luonne" ;)

Mister President said...

Juu Symppy, niin on ;)

Sidney said...

Sooo Cute!

You should sign up on http://www.PugzMugz.com. It's a networking site for Pug Owners - like facebook or myspace...but for Pugs!

Fonzie´s and Andy´s mama said...

Sidney, thank you for your comment. I must visit the page you gave ;).