Sunday, March 22, 2009

Meil ny vähä WIIraa


No moikkade moi kaikki kamuliinit. Toi otsikko oli, sorry vaan, vähän harhaanjohtava, ku ei mulla ja tolla Änkällä mikään wiiraa, mut noil kaksjalkasil kyl wiiraa päästä ja tosi pahasti. Ne meni ja osti jonku Wii pelin, niinku ajankuluks, vaiks luulis meis olevan ajankuluu ihan tarpeeks, hmm... Nyt ne sit vaan heiluttelee kättään kohti telkkarii ja on, ihan mopsien oikeesti, tosi hassun näkösii. Oi että, ku oisin saanu tähän tällättyy niistä yhen kuvan, mut natsiäiskä on piilottanu kaikki kamerat, ni ei onnannu sekään, MURR...


No Wiis me siitä. Äiskä saa kuiteski pikku pointsit, ku vihdosta viimein hankki meille Neuta. Se on sellasta syötävän hyvää sapuskaa, et ei oikeen turistuksi saa, NAM, NAM... Ja, sorge vaan äiskä, kyl toi Neu voittaa noi kotipöperötki mennen tullen, hih...


Ai niin, Änkällä, siis tolla mun maan mainiolla riiviöveljellä, on tänään vikat kuukautiset. Jippii, joutuu poju vihdosta viimein laskee vuosirenkaita niinku mäki. Onnee ny kuiteski veliboy, sitähän sä tuut tarvii.


Antero: Tyyne, aattele. Mulle on vissiin tullu jotku viihde- eiku vaihdevuodet, ku enää ei kuukautisii juhlita, epistä... No onneks täl kertaa mut lahjottiin uudella pehmolla, ku siit onki jo ihan hirveen kauan aikaa, ku meille noit pehmoi on ilmaantunu (äiskä: taitaa Antero sulla muisti pätkii. Ei siit NIIN hirveesti aikaa oo). No olkoon miten on. Jännityksellä oottelen mitä kivaa tää kotiväki keksii ens kuussa, kun täytän kaksvuotta. Kaikkein kivointa tietty ois, et sä Tyyne, olisit täällä mun ilona, mut kyl mä ymmärrän, iso poika ku oon, et kaikkee ei voi saada, vaiks kuin toivois, nyyh... Mut pusuja ja rutistuksii sulle, mun pikku hanimussukka *smack*.


No niin Antero, palaas jo maan pinnalle niistä unelmoinneistas. Meille muuten tulee huomenna tosi tärkee lähetys ihan kotiovelle asti. Äiskä tilas Alfasta, siis Ässien ja Iitan eläinkaupasta, meille kauhiasti kaikkee hyvää syötävää, et pitää varmaan mennä tekee tilaa niitä varten tonne meen huoneeseen, hih... Mitenkähän mahtaa mun laihdutuskuurin käydä niitten herkkujen jälkeen (äiskä: samanlailla kun äiskänkin, nyyh...).


Mut ny kaikki ylös, ulos ja lenkille. On niin ihana ilmaki, et kuka sitä viittii sisällä makoilla. Ja ruokaki maistuu sit niin maan perusteellisen hyvältä, ku on ekaks ottanu pikku happihyppelyt, hih... (äiskä: ai taasko pitäs mennä ulos, justhan me siellä oltiin). No, no äiskä, tekee se liikunta hyvää sullekin eikä se Wii sieltä mihinkä karkaa, vaiks välillä vähä ulkoillaan, et eiku menoks...



6 comments:

Anonymous said...

Moikka Mopsulit ja henkilökunta!!

Varoituksen sananen ensi viikonlopuksi, että täältä on tulossa kans kaks vähän wiirahtanutta tapausta heiluttelemaan kauko-ohjaimella teidän televisiota kohden.

Pojat said...

Tervetulloo vaan ;). Me käydäänki sit Änkän kaa kypäräkaupassa, ku heitätte meitä kuiteski sillä kapulalla päähän, niih...

Anonymous said...

Ootte hengissä! Mä käyn joka ilta kurkkimassa teidän uutisia, muttei mitään. Anterolle, ettei kannata välittää, kun on 2 v. niin on jo iso poika eikä kohdella vaavina. Mä tiedän ton, sitä paitsi saa vähän enemmän respektiä, kun jo ikääkin.

Neu on hyvää, me saadaan sitä päivittäin, paitsi jos äippä on laiska/haluaa hemmotella meitä, niin saadaan "märkää" pussi puoliksi. Mitä neukkuu teillä on? Meillä on kevytneukkuu.

Vähänkö ramasee, kun oltiin Tupurissa päivällä kylässä, kun siellä oli kylässä yhdet ihmiset, jotka melkein osti meidät. Eihän me niiden mukaan olis lähdetty ja kai ne laski leikkiä, ne haluaa pennun (hallelujaa, eivät tiedä, mihin ryhtyvät, jos meidän suvusta ottavat pennun). Sitten päästiin vielä pitkälle metsälenkille, tutustuttiin Tupurin metsään, mutta omat tienoot on mieluisimmat. Kevätsäähän väsyttää, joten nyt kummasti on tassu veltto, eikä ajatus kulje tän pitemmälle. Lokoisaa alkavaa viikkoa älkääkä heti jäystäkö uutta pehmoa hajalle, voi olla, ettette saa uutta vähään aikaan. En muista, milloin meille olis ilmestynyt uusia, vaikkei sen niin väliä, Mirkku ei ole kaikkia vanhoja vielä tuhonnut ja mulle riittää lehmä. Terkkuja teidän Wiikkaajille! Katsokaa niiden perään, etteivät aja itseään ihan piippuun, sitten ne ei jaksais mitään teidän kanssa. Mirkku on samaa mieltä.

Jenna said...

Kannattaa pojat sit varoo, mopsii sattuu ku sil ohjaimel lyö, mä oon kokeillu :P

Pojat said...

Huomenta Guru ja Mirkku kaa!

Meillä toi Neu on jotain kevyt versioo, ku Äiskä on huolissaan mun linjoista, mut tänään meille tulee ihan tavallistaki ja Anterolle hevii, et mikäs täs ollessa. Teil on ollu taas kivaa, ku ootte päässee oikein metikköön. Kyl meki käytiin metässä eilen, mut se on vaan sellanen pikku mettäpätkä, et ei siit kauheesti oo iloo.

Meeen hiljaiselo muuten johtuu siitä, et meen sihteerikköäiskä on ihan sikalaiska. Kaikkee muuta se kyl on tekemässä, paitsi huolehtimassa meen seurapiirielämästä, MURR... Täytyy varmaan kattoo uutta ja vetreempää ja ennen kaikkee nuorempaa sihteerikköö...

Mut mukavaa auringoista viikon alkuu teille päin. Meen äiskä on lomalla pari päivää ja iskä koko viikon, et meen tehtävä onki sit saada niitten kompurajalkoihin vipinää ja ilman mitään Wii:tä, hih ;).

Pojat said...

Jenna, me otettiin just yhteyttä meen vakuutusyhtiöön ja pyydettiin niit lisää sinne vakuutusehtoihin Wii-vauriot. Näyttää katos tosi huolestuttavalta tää Wii-touhu, MURR...