Saturday, March 28, 2009

Kaamea "kankkunen"

Kuka sammutti valot?

Yäk, en mä pysty mitään syömään...


Pää onku Haminan kaupunki, nyyh...Ah mikä ihana aamu.... Oltiin eilen vähä "huonossa hapessa", mut nyt taas elämä hymyilee, jee... Niin tosta eilisestä (voi ku vois unohtaa koko päivän). Oltiin vähä ihmeissämme jo aamupäivästä, ku iskä "unohti" antaa meille ruokaa, vaiks oltiin nälkään kuolemassa, ja namitki oli kortilla. Karmee totuus alko paljastuu, ku äiskä tuli kotiin. Meet pakattiin autoon, siis meet nälkäiset, ja sit siinä vatsat kuristen huristeltiin Vihtiin. Siellä sit alkoki tapahtuu, ku astuttiin sisään sellaseen eläinlääkäri paikkaan, ku oltiin menossa johonki lonkka-, kyynär-, selkäkuvauksiin. Outoo, kyl meen naamasta sais paljon parempii kuvii, ku jostain selästä, mut nää on taas näitä äiskän kotkotuksii. Vastaanotossa ne vähä ihmetteli, et eiks meen pitäny olla sileekarvasii noutajii (äiskä oli kattokaas ilmottanu meet sellasten sileekarvasten joukkokuvaukseen), mihin äiskä tokas, et onhan meillä silee karva ja osataan me noutaaki, sillon ku halutaan, hih...

Ja sit, voi kuhistuksen kanahäkki, me saatiin tyrmäystippoi tai niin mä ainaski luulen, ku taju lähti kankaalle. Pitkän aikaa me vedettiin hirsii, et äiskäki meinas jo huolestuu, et herätääks me ollenkaan. Mut no hätä, sillä ku pari isoo noutajaa alko haukkuu, ni johan me virottiin, et hyvíi herätyskelloi ne on, hih... Olo oli kyl aika hutera koko illan, et ny meki sit tiietään, mikä se sellanen kankkunen on :(.

No sinä aikana, ku me vedettiin hirsii, ni äiskä oli opetellu aakkosii ja numeroita. Meen selistä ei ollu pahaa sanomista, mut lonkat ja kyynärät olivat kuulemma ollu jotain tyydyttävää tasoa. Anteron lonkat oli hyvät D/D:t ja kyynärät 0/2 ja mulla lonkat oli D/C ja kyynärät 2/0. Et silleen, aina oppii uutta, vaikka musta noi aakkoset ois kyllä kuulunu alottaa A:sta eikä mistään C:stä, niih... Ja uskokaa tai älkää, mun yksityisyyttänikin oli loukattu ja pahasti. Olivat siinä käyttänee, mun nukkuessa, tilaisuutta hyväkseen ja kurkannee niistä kuvista mun mahalaukkuuki ja paljastanee kaikille paikalle oleville, et mä oon kiviriippuvainen. Kehtaavatkin, kai mullakin saa jotain salaisuuksii olla (äiskä: no eihän toi ollu mikään salaisuus, et sä oot kivisieppo).

Mut mennään vähä ilosempiin asioihin. Tossa alkuviikosta meistä tuli mökkihöperöitä. Iskä ja Äiskä kävi shoppailemassa ja toi meille uuden kesäasunnon. Oltiin vähä, et WAU, mikä mökki. Sinnehän kelpaa kutsuu vaiks millasii daamei (Antero: Fontero, se mökki on varattu mulle ja Tyynelle, ettäs tiet). No ok, mut te näätte Tyynen kaa sen verran harvoin, et kai mäki ehdin siel muutamat bileet pitää?

Mut nyt töihin, siis vahtii Satu-tätii ja Jari-setää, ku ne on meillä kyläilemässä. Pitäähän niitä vahtii, ettei ne vaan vie meen limapalloo ja tigruu, hih... Ja sit me halutaan RUOKAA, et henkilökunta, pistäkääs töpinäks, hopi hopi....

Mökinvaltiaat


Mitäs rehuja nää on?
Äh, tässähän tulee mökkihöperöks. Parempi häippästä.


6 comments:

Mimi said...

Voi pojat, mitä oottekaan joutunu kokemaan! Mä oon kans joutunu noiden aamuruoattominen "yllätysten" kohteeks. Kyllä siinä mopsia koetellaan!

Mut onneks kankkuset alkaa helpottaa, ja toivottavasti ootte muistanu vaatia siltä äidiltä korvausta teidän kärsimyksistä ;)

Toi teidän mökki on kyl ihan superhieno! Kai te pidätte sit ihan oikeet tuparit pihajuhlineen kaikkineen? :D

Ai niin, kertoks äiti jo teidän äiteelle, et me saatiin vihdoinkin hyviä uutisia viime viikolla. Mun tulehduskierre on, ainakin testien mukaan, vihdoinkin historiaa!

Fonzie ja Andy said...

Jippii, jippii, jippii, Mimi. Hienoo, et oot päässy tulehdusvapaaseen aikaan *taputtaa*.

Kyllä noi kaksjalkaset on koittanu meitä tänään vähä hyvitellä, ku saatiin oikeen ydinluut. Ihan oikeen niille, jos niil on huono omatuonto, ku ei kai meillekä ny ihan mitä vaan saa tehdä, pyh... Ens kerralla saavat kyl pyytää meiltä kirjallisen suostumuksen, ennen ku vievät meitä rääkättäväks yhtään mihinkä, niih...

Me ollaan aateltu, et kesällä, ku saadaan piha kuntoon ja mökki paikoilleen, ni sähän Mimi voisit tulla tsiikaa meen mökkii ihan niinku livenä, hih...

Guru, jengin stara said...

Teitä on kohdeltu epä'inhimillisesti', sen näkee jo ilmeistänne, mutta kerran vaan kirpasee ja onhan tuosta se hyöty, että tiedätte olevanne kunnossa ja kaikinpuolin normaalit. Säälittävää kuitenkin, mä tiedän, kun kerran en saanut aamulla ruokaa ja Mirkku sai. Siis se on säälittävää, että teitä pidettiin nälässä tuntikaupalla.

Meillä on nyt vähän epätietoisuutta, että milloin syötäis, kun eletään ja tunnetaan mopsiaikaa ja kellot näyttää jotain ihan muuta. Aamulla oli muutenkin outoa, kun eilen taas tuli märkää lunta taivaan täydeltä ja äippä ei viitsinyt rämpiä raskaassa lumessa ja mentiin vaan tietä pitkin ja saatiin ruoka sitä ennen. Yritettiin ehdottaa, että menee väärinpäin koko homma, mutta minkäs teet; naru kaulaan ja hankeen. Mirkku tottuu ehkä heti, kun tää on sen eka kesäaika, mutta äippä kertoi tehneensä Aan kanssa aikoinaan viikon talviaika-ajastusta ja munkin kanssa viime keväänä hiukan. Se ei ehkä tajua, ettei ole niin väliä, mihin aikaan syödään, kun voitais syödä monta kertaa päivässä ja välipalat päälle. Nyt on päivä puolessa jo melkein ja meillä luetaan vielä lehteä ja juodaan kaffetta. Äippä on sen näköinen, et sen pitäis päästä tähän (pelaamaan hauvamahjongia), joten menen katsomaan, ettei Mirkku ole ottanut mun luuta tai lehmää. Hyvää kesäaikaa teille, voi olla, että lumet joskus sulaa, meiltäkin.

Mister President said...

Moikka Guru!

Toi mukamas kesäaika aiheuttaa meille tosi ongelmii, ku iskä ja äiskä elää ihan eri ajassa. Meinattiin saada tupla ruoatki, mikä sinällään ois ihan kiva, mut noitten tutkimusten jälkeen äiskästä on tullu täys natsi, et se toka kippo katosi jonnekin kiireen vilkkaa. Mun ruokakupissa ei oo muuten paljon muuta syötävää nykyään ku pohja, et silleen. Pidä huoli, et sulla ruokahuolto pelaa ja sano kova sana, jos joku koittaa puuttua sun ruokapolitiikkaan ;).

Mut ny on päikkärien aika. Taidanki mennä kiusaa Satu-tätii, ku se on mulle vähä allerginen. Saa musta sellaset kivat punotukset kaulaan, et JEES. Oon mä kyl aika hyvä :D.

Anteron armas Tyy-ne said...

Oi, Antero, hanimussukka, unteni trinssi, päiväunieni kohde.. Ja niin kuvauksellinenki, kun on nyt kuvattu melkiistä päästä varpaisiin. :) (Ja Pressa tietty kans!) Täällä kauhee ikävä omaa etärakasta, kun on tää yhteydenpitoki jääny nyt niin hävyttömän vähälle. :( On toi äiskä pitäny mut aikalailla ajan tasalla sun kuulumisista, mutta pahus, kun se ei oo joutanu sitte sihteerikön hommiin.. :( Ei oo päässy aikoihin tunnustaan taas tätä tulenpalavata etärakkautta, nyyh.. *ikävöiviä etäpusuja*

No ei tää kuulumattomuus oo ainoostaan äiskän vika.. Osin tää on johtunu siitäki, että me oltiin Eineksen, Miinan ja Sallin kaa viime viikko iskälässä. Ja äiskä ikävöi meitä maalla.. No tietääpähän nyt, mitä se IKÄVÄ on..!! Ihan oikein sille.. ;) Sitte toi äiskä on istunu nyt viikonlopun kurssilla (se aikoo kuulema alakaa pitämään järjestystä... häh, kenellekköhän??? Meillekö?? =:o ) Niin nyt se vasta sitte ehti naputtelemaan mun kaipaavia terveisiäni sulle, Antero-kultamussukka. *puspus*

Vaan on tuo teitin mökki kyllä niin HIENO, että kyllä mun tarvii päästä sitä pian kokeilemaan ja viettämään sinne sun kaa semmosta mopsilemmekästä kesäyötä, hih... *punastus* Ja voihan se Pressa-Fonteroki välillä riijustella siellä tyttösiä, kun mää kuiteski pääsen täältä kauheen kaukaa niin kauheen harvon sun kaa möksäileen, harmi.. :( Mutta sitte kun tuun, niin sitte otetaan kyllä mökkielämästä kaikki ilo irti! ;))

Hurjasti paljon pusuhaleja omalle kultamussukkamossukalle! Ja vaikka mää en saakaan tuota sihteerikköäippää nykyään kovin tiuhaan nuihin sihteerin hommiin, niin kyllä sää oot mun ajatuksissani päivin ja öin. *PUSU* Oikeen semmosissa kaipaavissa ja ikävöivissä ajatuksissa. *kaipaava huokaus* Hali, pusu ja heippa!

Tyyneä ikävöivä Armas Antero said...

Oi mun Oma Rakas hanimussukka. Kyllä mä tiesin, et sä oot mua ajatellut niinku mäkin sua *iso kaukorutistus*. Noi äiskät vaan ny sattuu olee tollasii laiskanpuoleisii, et ei niihin meinaa saada minkäälaista kurii, vaiks kuin haukkus, hih...

Se oli ihan kauheeta olla siel kuvauksissa, ku siitä tuli tosi paha olo. Mä päätinki, et tästä lähin mun osalta kuvaukset saa jäädä nassukuviin, et tiedoks äiskä sullekin. Muuten, sit ku tavataan *odottaa malttamattoma*, ni mä näytän sulle sitä Fonteron selkäkuvaa. Voidaan sit kimpassa naureskella sen kivipötsii, hih...

Täällä mä siis kovasti oottelen sua mökin kera. Mä oon aika tykästyny siihen mökkiin, mut suhun tietty paljon enempi. Yksiki kerta, ku oltiin meen takapihalla ja äiskä huusi meitä sisään, ni mähän ampasin suoraan mökkiin. Mut ei se mökki kyl oo mitään ilman mökinvaltiatarta eli sua, Rakas Tyyne Tytteli.

Ihan hirveen kauheen paljon etäpusuja sulle, mun sydämeni valittu *pusupusupusu*. Mul on sua ihan hirvee ikävä :(.