Saturday, March 07, 2009

Kovaa elämää - ainakin ilman kovalevyyHuh, huh... On se niin kovaa tää Mopsipojan elämä välillä, et ei voi muuta ku huokailla. No ekaks pyydän nöyrimmästi anteeksi, etten oo vähään aikaan raportoinu Pressankanslian kuulumisista, mut siihen on kyl ihan hyvä syy. Ei, en oo riiuustellu (nyyh) enkä myöskään laiskotellu, mut ku tää meen työkalu, siis tää vempele, mitä mä nytki tassuillani naputtelen, lopetti koviksena olon ja ei sit auttanu muu, ku hommata sille uutta kovaa levyy, niih... Äiskä ois voinu samalla hommata itelleenkin jotain uutta tohon kovaan päähänsä, ku sen verran tääl on taas salamoita sinkoillu ympäriinsä, ku se on yrittäny palauttaa tätä masiinaa entiseen kuosiinsa.

On se muuten aika kauheeta hoitaa Pressanvirkaa, ku tärkeimmät tiedotuskanavat ei ookkaan käytössä. Ei Blogia, ei Pressapostii, ei mitään... No onneks sentään Punkerolehti ilmesty, missä mullaki oli ihan oma kolumni tai mikä se ny oli, et jossain sentään oon saanu komeen ääneni kuuluviin. Pressapostin kanssa mulla, tai totta turisten, äiskällä, on viel vähä ongelmii, mut eiköhän seki siit ajan kans hoidu kuntoon.


Antero: Et sit huomannu ees kiittää Tyynee, mun Anoppii ja mua siitä, mitä me taas ollaan sun vuokses tehty. Höh, ethän sä ja äiskä saanu mitään aikaseks ton pressapostin suhteen, joten mähän otin yhteyttä mun rakkaaseen Tyyne mussukkaan ja pyysin Tyyneltä pikku apuja *rakkauspusuja Tyyne, rakkauspusuja*. Sulla ja äiskällähän oli ihan pallo hukassa sen postin kaa, ja Tyynen avustuksella mun Anoppi kaivo teille esiin niit ohjeita ja salasii sanoi, niih... Et oos Pressa kiitollinen (Fontero: juu, kauheesti kiitoksii sinne Anteron Anoppilaan). Ja Tyyne, muista mitä mä lupasin, hih... *punastuu*.


No saipahan velipoika taas pistettyy tassunsa tähänki turinaan, et siinä sille kiitosta. Mun täytyy varmaan alkaa kannattaa noita pehmeitä arvoja, ku ei tosta kovuudesta tunnu syntyvän kuin ongelmii.


Mut elämä jatkuu ja mä lähden ny komistuu ens viikonlopun näytelmää varten. Ai niin, mähän oon jo komee, et kai mä meen sit vaan lötköttää tonne sohvalle tai moikkaa kavereita Dogbookiin (meit ku otti Anteron kaa päähän toi äiskän Facebookis surffailu, ni me laitettiinki naamamme tohon dogbookin, hih, ja uskokaa tai älkää, meil on siel ihan hirveesti kamui...). Äiskä muuten kehtas sanoo, et mun pitäs mennä Tapolan makkaramainokseen, eikä mihinkään kehään, ku muistutan mukamas mustaa makkaraa. Katotaan vaan, kenen hymy hyytyy, ku me Jennan kaa vedetään pienet kehätanssit. Voi tulla äiskälle itku pitkästä ilosta tai ainaski jännityksestä, hih...

Mut pitääkääs tassut pystyssä ja mieli korkeella ja kuten jo Punkerossa turisin "Älä ruoki lamaa, ruoki Mopsia. Mopsi sua halaa, ku saa herkkuja popsia".

4 comments:

Guru, jengin stara said...

Heippa, pojat! Ollaan Mirkun kans ihmeteltykin, mitä hommaatte, kun ei elonmerkkiä lainkaan. Toi teidän slougani mopsin lamaruokinnasta on loistava, pyydettiin äippää noudattamaan sitä ja onnistuttiin, saatiin palat emmentaalia. Meil oli dinneri tossa 20.30 ja sit sulateltiin ( niin köykäinen ateria sulaa äkkiä)ja käväistiin ulkona ja niinku ranskalaiset pruukaaa jälkkäriks jotain juustoo ni mekin sit saatiin, tosin vaan punaleimaa. Äippä ei meille osta mitään sevree( se on jotain vuohenjuustoo)kun ei itselleenkään, kun menis koko sevre kerralla.

Mirkku odottaa kovin ensi lauantaita. Mä jään kotiin, kun saan kerrankin olla rauhassa enkä mää tonne Tampereelle, nääs, viittis lähtee, siä tulis aika pitkäks tämmötten mopsin, kotona on ihan kivaa.

Lokoisaa lauantaiehtoota ja huomispyhää teille! Kai te muistatte, että on naisten päivä, ootte kohteliaita kaikille naaraspuolisille. Mä en aio mennä Tupuriin, siellä joutuis olemaan mielinkielin kolmelle 'naiselle' ja ottamaan ne huomioon, Mirkulle en sano mitään mistään päivästä, mä olen ihan tavallinen gentlepug vaan. Mirkku vois vaatia vaikka mun lehmää koko päiväksi tai jotain, jos sille jostain naistenpäivästä alkais puhua.

Pehmeät levyt on kovia kivemmat. Mä alan opetella tota dogbookia, Mirkku osaa hiukan jo. Nyt mentiin äipän syliin kattoon telkkaria, morjens!

Mister President said...

Moikka Guru!

Tieks mitä? Naistenpäivän kunniaks, me herättettiin äiskä kesken unien, ku pelättiin, et se muuten missaa koko päivän. Eiks ollu kiva yllätys? Äiskä ei kyl ollu kauheen ilahtuneen näkönen, mistähän johtuu, hmmm...

Meillä toi Tampereen reissu on samalla kyläreissu, ku mennään kattoo Sammy Q:ta ja sen Satuu (Sammy on ton iskän ja äiskän kummituspoika). Antero ei muuten tuu lainkaan sinne näytelmiin, ku se on kuulemma "vauva", vaan se saa jäädä ässän ja ässän luo keräämään massaa. Mul onki sit Jennan kaa kova paikka, ku joudun edustaa ihan kahden edestä, hih...

Hienoo, et slougani tuottaa tulosta. Meki saatiin herkkui, ku äiskä laitto meille sellasen luusysteemin täyteen namei ja mä olin sit niin fiksu, et heti ku Antero sai sen luukipon nurin (se on aika hidas siin hommas), syöksyin syömään sen namin ja Antero siin sit ihmetteli, ku hoo moilanen, et mites täs näin kävi. Äiskä tuli sit välillä hätiin, ku mä mukamas oon ollu jo riittävästi ruokapöydässä muutenkin ja vahti, et Anteroki sai osuutensa nameista.

Mut koitetaan ny kestää tää naistenpäivä. Sano Mirkulle terkkui ja huolehtikaa ettei emmentaali pääse loppuu, hih...

Et se on sit niiku moro vaan...

Satu-täti said...

Hei Haloo!!!

Mitä teille kuuluuu???
On niin hiljaista et tekis mieli kiljaista.
Vaiks tänään onkin 13. ja perjantai, niin ei tartte pojat pelätä (eikä henkilökunnankaan)et jotain sattuis. PAITSI mikäkli Anteroon ja Fonteroon ei oo iskeny taikauskoisuustauti; no ei kai nyt mopsiherroille sentäs sellasta tapahdu ????
Kertokaa miten teen keväänne on lähtenyt käyntiin tai vaik ei oiskaan ni, turiskaa ja puliskaa kuulumisia.

Innolla teidän kuulumisia odottava Satu-täti Ps. en oo vielä muttunut vegaaniksi

Fonzie ja Andy said...

Moikka Satu-täti. Kiljase vaan, ni meenki vaikut tippuu korvista, hih... Ai mitä meil kuuluu, no siinä se menee, niinku jäitä polttelis tai sulattelis, niih...

Äiskä on täl viikkoo liihotellu pitkin Suomee, ku se kävi Kuopiossa ja Kouvolassa ja eikä ollu sit palvelemassa meitä tavalliseen tapaan. Onneks Zugun ja Kopan kaksjalkaset huolehti sit meenki hyvinvoinnista, ku iskäki joutu olee töissä. Pitäs varmaan säätää laki, et henkilökunnan on noudatettava säännöllisii kotiintuloaikoi, eikä mennä miten sattuu...

Ai perjantai ja 13 päivä, mikä se on? Ei me uskota taikaan eikä kyl mihinkään muuhunkaan (äiskä: totta, te ette tosiaan usko yhtään mitään), mut siihen kai on pakko uskoo, et huomenna mennään Tampereelle näyttäytyy, et kyl mä sit koitan, jos jaksan turista, miten MUN näytelmis meni (ähäkutti, Antero ei pääse näyttelee, ku se menee Sammy Q:n ja Sadun luo hoitoon, hih...).

Mut terkkui sinne päin ja lihapatoja porisee, ku muutama pääsiöisnoita on tulossa tekemään taikojaan muutaman viikon kuluttuu ;).