Thursday, February 26, 2009

"Pahaa sutta" ken pelkäisi, pelkäisi....


Morjesta vaan kaikille. Minä, ah niin väärin ymmärretty Antero, pääsin sit vihdosta viimein oikasee kaikenlaisii vääristeltyjä huhuja, mitä musta maailmalla liikkuu (tää ny onnistu, ku Fontero on vetämässä unta kaaliin, hih...). Juu, asia on siis tälleen, et toi äiskä on tollasena varsinaisena "mopsiterapeuttina" alkanu ihan julkisesti ilman mun lupaa satuilee, et mä olisin joku pelkuri, niih, aatelkaa mikä loukkaus se on mua kohtaan, MURR... Tää äiskän älynväläys (siis mikä väläys) lähti siitä, et äiskän mielestä mun ärhentely "isoille mustille" johtuu vaan siitä, et mä tuntisin itteni joteski uhatuks niitten seurassa. No juu, juu ja höpö, höpö. Pakkohan mun oli, jo ihan Tyynenki tähden näyttää, millanen peluri eiku pelkuri mä muka oon (Tyyne rakkain, pusuja, pusuja ja pusuja ja muista, mun sydän kuuluu vain sulle *OIH*...).

No viime sunnuntaina mä sit kutsuin Ronjan, joka on mun mittakaavan mukaan iso ja musta, kyläilee, et kaikki uskois, et en mä mikään pelkuri oo (Fontero: *haukotus, haukotus* Hei, haloo veliboy, Ronja on viel pentu ja narttu). Painus ny Fontero takasi sinne tuutumaan, äläkä pilaa tätä mun maineenpuhdistuspulinaa. Höh, aina ton isottelijan pitää ängetä ittensä joka paikkaan. Antas ny kerranki mun pulista ihan rauhassa vai mahtaaks se ite olla pelkuri, ku ei uskaltanu ollenkaan liittyy mun ja Ronjan seuraan, vaan vahti koko ajan luutansa, niinku joku Roope-Ankka onnenrahaansa, hih...

Mut ny mun tassut alkaa jo tarttee lepoo, et kattelkaa noista kuvista, kuin rohkee mä oon *röyhistää rintaa*. Hyvii öitä vaan kaikille ja Tyynelle isot hyvän yön pusit ja halit *MUISKIS*.

Terveisin Tyynen oma Antero, se peloton ;)


ps. Onnittelut uudelle Sylvi-äiteelle. Me ollaan susta tosi ylpeitä.

Mitäs sä siellä tongit?

Ois kuule vähä asiaa. Tää on MUN sohva ja MUN pehmot...

Et usko, VAI?

Kyl mä sulle viel näytän...


Hei tuu jo tangoon, oih baby, oih baby mä vien...


Ai, astuit sit mun tassuille, tästäs saat...


Anteeks vaan kauheesti Herra Antero. Ei ollu tarkotus satuttaa sun tassujas?

10 comments:

Sylvi said...

Vähä se Fontero vellihousu, kun ei näy samoissa kuvissa ison mustan kanssa ;)

ps. kiitti onnitteluista :)

Antero, se peloton said...

Niin onki, hih...

Bozi said...

Hyvä Antero, sä näytit sille isolle mustalle!
Mä en kans pelkää yhtään isoja mustia, vaan huudan heti kurkku suorana, että tajuaisivat häipyä...
Tosta mun nk.henkivartiokaartista kun ei ole mihinkään... nekin on mustia ja kaikkihan tietävät miten mustat suojelee vain toisia mustia.... mokomat rasistit, mut mähän en pelkää.

Antero, se peloton said...

Helhou Bozi kamu!

Ny mä kerron sulle pikku salaisuuden, mut älä sit paljasta sitä ainaska noille meikäläisten ja teikäläisten mustille "mameloille", hih. Kyl mua pikkasen sellaset isot mustat, siis aikamiesurokset, taitaa pelottaa, ku jostain kumman syystä, ku niit tulee vastaan, mä käyttäydyin kuin susi. Osaan ulvoo niin korvii särkevästi, et ois siatki kateellisii, ku niistä joulupossui tehdään, niih...

Fonterokaan ei kauheesti mua suojele, ku ei oo kuulemma suojelukoira, mut kyl seki osaa rähistä, ku sille päälle sattuu. Ei kuiteska sit viitti vaivautuu, jos kysees on pentu ja narttu, ku haluu ottaa mittaa vaan tosi miehistä. Saas kattoo miten ton isottelijan viel käy, hmm...

Mut tassutellaan me Bozi Boy omia polkujamme ja annetaan noitten "somaleitten" mamoilla tai mitä ne nyt sitten tekeekään...

Satu-täti said...

Heippa höpönassut!
Satu-täti se täällä kirjailee, että taas ollaan opiskelemassa. ?????? Vaikka voi herättää ihmetystä, niin kerronpa kuitenkin, et E-L-i-n-t-a-r-v-i-k-e-a-l-a-l-l-a ollaan tällä kertaa. Voi olla et meistä tulee vegetaristeja, kunhan pääsen näkemään miten ruokaa valmistetaan.
Mitäs teille muuten kuuluu, kun on ollu vähän hiljasta? Ootte kuulemma tulossa pääsiäisenä tänne päin, joten silloin todennäköisesti nähdään. Terkkuja kaikille nelitassuisille ja henkilökunnalle kans.

Guru, jengin stara said...

Hellou fellous! Mä en ole päässyt kunnolla koneelle, kun äippä löysi koiramahjongin ja pelaa sitä hullun lailla ja Fifi feispuukkaa ja isuli yrittää joskus päästä pelaileen kanssa niin minä sitten olen se, joka viimeisenä pääsee, kun en ala rähjätä ja kynsiä väkeä pois tietsikalta.

On toi Ronja aika kookas, mitenköhän me Mirkun kans suhtauduttaisiin? Mä vähän räksyttelen välillä kaikelle liikkuvalle, mutta tollasia isoja harvoin tulee vastaan ja jos tulee, en oikein noteeraa. Ei Mirkkukaan. Me voidaan iloisesti haukahdellen tervehtiä outoja pieniä hauvoja ja Mirkku sosiaalisuuden huippuna menis kaikkien luokse tietysti, mutta ei se aina passaa.

Täs meidän lähimaastossa on jokunen niin tyhmä otus, ettei viitsitä edes vilaista, mutta sitten on sellasia, jotka taitaa pelätä meitä, koska niiden emännät alkaa kietoa remmiä tiukemmalle, kun me lähestytään niitä.

Me aloitettiin meitä taluttavien kunnostus ja viedään metsälenkille ja kevyeen kiipeilyyn pari kertaa päivässä. Kyllä ne läähättää ja on aika kuumissaan, muttei meillä tunnu missään. Jatkuisikin näin hienot ilmat, niin kunto kohoaisi kaikilla.

Ruoka - aika lähenee, sisäinen kelloni kilkattaa jo signaalia, että illallisaika olisi just nyt.
Mainiota maaliskuuta!

Fonzie ja Andy said...

Guru, tieks mitä? Meen äiskä on sevonnu. Se on viemäs meitä Sirkku-kasvattajan luo koulutukseen, et opittas sietää "isoja mustia". Siis aattele, niitäkö pitäs muka sietää...

Meil päin on ihan hirveesti kaikenlaista nelijalkasta (no onhan noit kaksjalkasiiki), et äiskäl on kuulemma välillä naama punanen, ku koittaa meen kans tuol tallustella. Me ku ollaan sosiaalisii vaan noille "pienille" , ni oksat pois einarin joulukuusesta, ku isoi tulee vastaan. Joteski musta kyl välil tuntuu, et ne isot nauraa meille. Aattele Guru, miten ne kehtaa...

Mut boon apetiit vai miten se oli ja by the way, kaikki pelit ja naamailut tulis kieltää, ku ne haittaa meen mopsien elämää ;).

Fonzie ja Andy said...

Satu-täti, unohda sit heti noi vegaani vai mitä ne oli hommat, ku me ainaski ollaan lihansyöjii, niih... Juu päästäisenä tullaan, ni pääset sit taas rapsuttelemaan meen "kirppuja", hih... Terkkui sinne kaa meilt kaikilta :D.

Tyy-ne, Antero Rohkelikon ikioma said...

Oi Antero, soot NIIN rohkee!!! *ihalevia huokauksia ja tsiljoona halipusumuiskua* Mää oon niin ylpee susta! *huokaus*

On se onni, että mulla on noin reipas, rohkea ja urhoollinen poikaystävä: ei oo mittää hättää Tyyne-typsykällä maaliman tuulissa ja tuiskuissa, kun sää Antero-hanimussukka oot mua suojelemassa. ;) Mää voin olla ihan reilusti sitte se pieni ja pelokas, kun mulla on tollanen ihana podikaart, hih.. ;)

Halipusumuiskuja mussukalle! Ja Fonzielle terpat!

Tyynen Oma Antero the Podikaart said...

Voi kiitos Tyyne Rakas *punastuu *, on se hyvä et sä edes uskot mun rohkeuteen, ku tää niin kutsuttu kotiväki vaan nauraa mulle *nyyh *.

Mä lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, et mä suojelen sua aina ja iäti ihan missä ja millon vaan. Jos joku uskaltaa sua vähäki kaltoin kohdella, ni mä kyl näytän sellaselle paholaiselle, mistä Antero on tehty, niih… Ja se on tosi ku vesi, usko pois *iso hali ja iso iso pusu *.

Mul on muute ollu ihan tylsää, ku mä en päässy muutamaan päivään ihailee sun kuvia tän masiinan kautta. Meil katos oli ongelmii jossain kovassa levyssä, et silleen. No, ne on ny osittain voitettu, ku äiskä hommas jostain uutta kovaa levyy ja yrittää ny täyttää sen uuden levyn kaikella ihme tavaralla, vaiks mä sille kuin koitan pulista, et ei sielt koneelta tarvi muuta löytyy, ku Tyyne, hih…

Rakkaudella Tyynen Oma Podikaart

Ai niin, meinas unohtuu, Fonterolta kans tervaksii, hih…