Sunday, February 08, 2009

Syömälakko


Mä oon Siiri, Pressankanslian uus Nuorisovastaava


Lakko, lakko, se on ny pakko olla syömälakko....

Juu, niin täs on päässy käymään, et lakossa ollaan, ku niin sanottuun henkilökuntaan vielä toistaiseksi (en oo varma kuin kauan) kuuluva äiskä niminen henkilö, on tänään käyttäytyny todella sopimattomasti.

Meillähän on sellanen sopimus, et ku iskä joutuu aina välillä raataa töissä viikonloppusinki, ni äiskä hoitaa sit sen, et palvelu pelaa meillä niinku moitteettomasti myös pyhäpäivinä. Mut mitenkä kävi tänään. Pikkasen mä jo sitä aavistin aamulla, et kaikki ei oo ihan kohdallaan, ku aamulenkki oli ihan väärään aikaan ja ruokaakin tuputettiin, vaiks oltiin just herätty. No eihän me uskallettu syödä, ku aateltiin, et jotain taka-ajatuksii äiskäl on. Ja oikein aateltiin, oli sil ajatuksii, mikä sinänsä on ihmeellistä, ku on äiskästä kysymys. Siinähän se nappas ruokakipot lattialta ja huikkas, et so long poitsut, äiskä lähtee kattoo Siirii, niih... Ja sit se meni ja jätti meet pienet raukat riutuu ikävissään kotiin ihan yksikseen. Onneks Zugun ja Kopan Virpi kävi kuiteski meit välillä jalottelemas. Ruokaaki Virpi ois antanu, mut mehän ei sitä syöty, ku me vaan oltiin tiukasti lakossa.

Ja ny sit vähän sellasta toisen käden tietoo äiskän reissusta, ku eihän ME oltu sitä todistamassa. Äiskä siis lähti Annen kaa aamutuimaan kohti Saloo ja mitäpä muuta, ku tapaamaan uutta henkilökuntavahvistusta, Siiriä. Paikalla oli ollu myös, totta kai, Carla, Grase, Yoda ja vierailevana tähtenä Guru. Siiri oli kuulemma ollu aivan täys kymppi. Kuuden ja puolen viikon ikäsenä oli vetäny jo kunnon mopsihepuleita ja terotellu hampaitaan äiskän jalkaan (äiskä, ihan oikeen sulle, ku mitäs menit hylkäämään meet). Oli siel koitettu tehdä jotain dognappaustaki Siirin suhteen, mut ku oli ollu sen verran hidasta touhuu, ni Siiri oli kyllästyny ja lähteny päiväunille ja mopsiahan ei kesken unien saa häiritä. Mut jos hyvin käy, ni Siiri tulee lähiaikoina moikkaa meitä, ni voidaan sit miettii uudelleen, miten toi tollanen "nappaus" pitäs hoitaa.Hei Kassialma, minne me ollaan menossa?


Gurusta oli tullu muuten sellanen äijä (nähtiin kattokaas kuva), et meinas silmät tippuu päästä (niinhän ne mopseilla kuulemma tippuu, hih...), ku oli kesästä saanu kokoo ja näköö oikeen kunnolla. Taitaa jäädä meikä poika hopialle turisemattakaan Anterosta, tossa massan kasvatuksessa. Guru kamu hei, älä ny kaikkee massaa ahnehdi, vaan jätä meillekin ees pikkasen, hih... Pupupaisti Yoda oli kans ottanu osaa geimeihin nyrkeilemällä äiskän kaa. Äiskä muuten oli töpänny oikeen kunnolla, ku oli luullu Yodan vessaa ruokakupiks. Oiskohan äiskän syytä käydä optikolla, ku ei kerran ruokaa kuivikkeista erota *pyörittää silmii*. Ja Carla ja Grasekin olivat äiskää viihdyttänee, et kivaa oli ollu (no hyvä et JOILLAKIN on ollu kivaa, höh...).


Kuka on Gingi? Guru on Gingi!

Niin ja kaiken huippu oli, et äiskä oli saanu siel lahjanki. Ihmettelen syvästi, et mitä äiskä on tehny sellasen ansaitaakseen. Mut hieno lahja se oli, et kiitoksii vaan äiskänki puolesta.Äiskän lahjukset

Äiskä muuten oli ihan tyytyväinen Varsinais-Suomen henkilökunnan työoloihin ja kuvista päätellen, ei oo mullakaan nokan koputtamista, et hyvin näyttää teillä pyyhkivän, ei muuta ku jatkakaa samaan malliin ;).


Sit vihdoin, ku äiskä tuli kotiin oltuaan pois ainaski miljoona tuntii, ni me alotettiin mökötys. Ei syöty, eikä paljon muuteska noteerattu äiskää, mitä ny sen housunlahkeita nuuskittiin, ku niistä löyty ihan mopsimaisii hajui. Onneks sillä oli Anne mukana, et oli ees joku, jolle limapalloo esittää, niih....

Jaahas, pian alkaa taas olla se aika, et äiskä alkaa tuputtaa sitä ruokaa. Katotaan ny, pystyyks toi Antero enää lakkoilee, ku tää on sen eka syömälakko. Mä kyl pystyisin jatkaa lakkoo, mut totta on, et tyhjällä mahalla on aika tylsä nukkuu, et jos ny sit meen ja maistan kuiteski vähäsen. Täs oli viel lisää otoksii, et nauttikaa niistä. Mä meen ny nauttii sapuskasta, vaiks en mä sitä nautintooni äiskälle kyl näytä, hih...Minäkö mököttäisin?


Iskä, ethän jätä mua niinku äiskä?

Mitäs kivaa tehtäisiin?

Hei Carla äiskä, maitohanat auki

Kato Pressa, onks hyvä työasento?

Ai, ai, ku tuli väsy

14 comments:

anne said...

Älä pressa mökötä, en vähään aikaan tuu varastaa teiän äiskää :)

Jenna said...

Kiva kun pojat lainasitte tota teidän äiskää tänne Saloon! Ette te voi kauheen vihaasii olla kun äiskä kuitenkin oli niinkun kanslian hommis tarkistamas näit työolosuhteit :)

Mister President said...

Anne, lupaat vaan, kyl te kuiteski taas jotain keksitte :(

Mister President said...

Jenna, mut ku äiskä ei pyytäny mun lupaa tolle hommalle. Oishan sen pitäny saada Pressan allekirjoittama työmääräys ennen lähtöö, niih... No, tietää sit ens kerralla miten käyttäytyy, hih...

anne said...

Sorry ei voi, kohta alkaa kesäloma kotona eksoottisessa lämmössä ;)

Mister President said...

Ai niin joo, no hyvää "lomaa" vaan. Mun pitää varmaan myöntää Sylville kans SE loma, entäs muut kansliahengettäret? Ehtiiks ne töihin vai meneeks niitten aika olla "hengessä mukana" ;)?

Symppy said...

Se loma vois olla ihan jees :) Mut en tiiä viel tarttenx noit muita ;)

Mister President said...

Ookoo Symppy,kyllä sä oot lomas ansainnu, vaiks kävitki "vieraissa", hih....

Symppy said...

Ei se ny niin vieras oo, ku asuu mun iskän kans :)

Mister President said...

Symppy, onks toi niinku joku järkätty avioliitto ;).

Guru, jengin stara said...

No ni, come on,boys, hännät pystyyn ja saparolle! Kai te nyt yhden pienen keikan soitte teidän äipälle ja pitihän sen teidän delegoimana käydä tarkistamassa tilanne Varsinais-Suomessa. Ja hyvältähän täällä näytti, ainaskin minä yritin parhaani ollakseni fiksu ja hyvin käyttäytyvä.

Mä olen komistunut, joo, keväällä olin rääpäle, mutta kesällä tuli noita luottamushommia, niin kuin Mirkun hoivaus ja opetus ja siinä, kun piti opettaa Mirkku terveellisen ravinnon pariin, opin itsekin hyväksi syöjäksi (olen edelleen mieltä, että päivittäinen ateriamääräni on liian pieni). No, äippä hössöttää ton lautasmallin tai kuppimallin perään, niin että me saadaan täyspainoiset aamuin illoin ja välipalana vihertassit päivällä.

Mä ja äippä aiotaan olla kasvattamatta mitään massaa tän enempää, voitais yrittää soukentua, mutta helpommin sanottu kuin toteutettu.

On se vaan kummaa, kun rauhassa ei saa olla,ensin melkein koko päivä 'naisissa' ja kun tulen väsynä kotiin, on Mirkku odottanut mua ja iskee kimppuun.-äö.ö Huilaa siinä sitten, kun toinen yrittää ärsyttää oikein nuoruuden innolla. Hyppäsin hädissäni näppäimille tossa, kun frööken käy kimppuun.

Nyt teidän äippä näkee sitten, milloin olis oikee ruoka-aika ja ulosmeno, kun sillä on oikean kuvainen kello. Toivottavasti huomenna on kaikki paremmin. Onkin,ainakin meillä, koska meidän Fifil on syndet ja me aiotaan herättää se klo 6 nuolemalla ja pomppimalla sen päällä ja se yrittää juksata, ettei muka kaipaa meitä vielä siihen aikaan. Just silloin on paras aika ja koska se ei keksinyt mitään, mitä haluaisi lahjaksi, niin me hoidetaan toi lahjus fyysisemotionaaliselta pohjalta näin.

Toivotamme teille mukavaa viikkoa ja ettei peeveli sentään satais vettä, tänään vähän jo sateli, eikä meitä huvittanut se yhtään.

Mä voin tunnustaa, että pidän Siiristä aivan kauhean paljon, annan sen roikkua poskissani, kun se just ja just yltää. Ja onhan se söpö. Ja pieni.

Fonzie ja Andy said...

Guru MITÄ, onks Fifillä huomenna syndet. Niin on meen äiskälki, mut niist ei saa turista. Se vaan sano, et kyl se tollasii lahjoi haluu vaiks joka päivä, mut iästä viis. Anna Fifille synttäripusut meiltäki.

Teil oli vissiin ollu tosi kivaa. Äiskä ainaski oli tykänny ihan kauheesti paljon. No, kai tolle äiskälle pitää joskus suoda tollasii omatoimimatkoi, (kuhan kysyy niihin ensin meiltä luvan), mis me ei olla sitä ohjaamassa. Tosin me oltas kyl voitu neuvoo, mikä on vessa ja mikä on ruokakuppi, et välitä Yodalle terkut, et kyl meit hävettää välillä toi äiskä ja sen tietämättömyys ;).

Äiskä on tänään höpöttäny Siiristä ihan alvariinsa. On se tainnu olla ihme tyttö, ku tolleen on äiskän ajatukset sekottanu. No täytyy toivoo, et äiskä palaa maanpinnalle ja muistaa, et meki ollaan olemassa.

Mirkku muuten oli vaan katkera, niinku mekin, ku ei päästy samoihin geimeihin, et koitaa kestää. Kyl meki tääl äiskää kovilla pidetään, vaiks just vähän aikaa sitten toi syömälakko lopetettiinkin ;)

Jenna said...

mitäs pojat iskä meinaa ku teidä äiskä vaa Siirist puhuu?

Fonzie ja Andy said...

Iskällä on valikoiva kuulo. Se vaan kysyy "Ai mitä sanoit" :D.