Saturday, February 14, 2009

Sydämellistä Pusupäivää


Hei kaikki Kamut. Oliks tänään sellanen halipusupäivä, vai mikä se oli (äiskä: ystävänpäivä, pojat, ystävänpäivä). Ai jaahas, no sytämmellistä ystävänpäivää sit vaan oikeen pusujen kera kaikille kamuille (tää ei sit koske niitä isoja mustia uroksii, niih). Meen kamupäivä taitaa mennä tänään silleen, et me syödään, nukutaan, leikitään ja lenkkeillään, et ei mittään ihmeellistä (Antero: mä ainaski haaveilen koko päivän Tyynestä). Mut tän enemmittä. Iskä ja Äiskä toivottelee kans Ystävänpäivää kaikille kamuille, niin neli- ku kaksjalkasillekin ja toivotelkoon Antero omasta puolestaan (ei oo vaikee arvata mitä se toivottelee). Mä lähen ny ihan silleen ystävällisesti vetää unta kaaliin, ku tuli syötyy tollanen vatsaystävällinen aamupala, et so long vaan.


Antero: TYYNEEE.... Tää on ihan meiän päivä, eiks vaan? Isot ja viel isommat halipusut, mun omalle rakkaalle Tyyne Ystävälle. Mä aattelen sua koko päivän. Ai niin, niinhän mä aina teen *iso halaus, Smack*.


8 comments:

Leena R said...

Oikein Sydämellistä Ystävänpäivää teille kaikille

Fonzie ja Andy said...

Kiitos, kiitos Leena. Sinne päin myös.

Bozi said...

Oikein hyvää Mopsienystävänpäivää kamut!

Fonzie ja Andy said...

Bozi, eihän me miehet puhuta eikä pussata, mut tassuu paiskataan aina ku nähdään. Hyvää kamunpäivää, vai mikä se oli ;)

Guru, jengin stara said...

Kai me ystäviä ollaan tänäänkin ja huomennakin, joten yks:kiitos toivotuksista ja kaks:hyvää päivää teillekin!

Äippä ja Fifi meni koko eilisen päivän yöhön asti, joten me jäätiin rapsutuspulaan ja oltiin hiukan orpoja, niin ettei viitsitty mitään, esim.kirjoittaa kommentteja.

Tänään ollaan lenkkeilty ja norkoiltu keittiössä, kun äippä leipoi aamulla ja raastoi sitä ja tätä ja aina jotain putoili meillekin, paitsi ei saatu taikinaa. Saatiin me omat vihertassit kuitenkin ja pienet palat ankanrintaa. Että ihan hyvä ruokatilanne.

Mun pitää mennä kohta levolle, kun ensi pyhänä pääsen esiintymään mätsärissä, Mirkku ei, se saa ehkä osllistua makkaransyöntikisaan. Sille sopis kivienahmintakisakin, siinä se takuulla pärjäis. Mirkku on höpsö, yks aamu se yritti kiveä suuhunsa, mutta kivi oli sillai lumessa kiinni, ettei se sanut sitä ja krapsutti ja kuono lumessa yritti yrittämistään. Mä vähän huvituin vieressä, mutten viitsinyt sanoa, että vieressä olisi ollut ihan irrallaankin muutama, sen ei ole tarvis syödä kiviä ja jos ei itse hoksaa, niin ilman jää. Niin, mun pitää aloittaa valmistautuminen mätsäreihin lepäämällä riittävästi, että olen rento ja freesi. Hyvää yötä ja nauttikaa talvesta!

Fonzie ja Andy said...

Juu Guru, totta kai ollaan ;). Meillä oli oikeen rentouttava viikonloppu. Ilma oli mitä parhain ja hyödynnettiinkin sitä ulkoilemalla. Teillähän on ollu varsinaiset herkkupäivät, nam. Kelpais varmaan meillekin ;). Meen äiskä on kaa katellu noita mätsäreitä, ku sen pitäs laittaa iskä kehäkoulutukseen. Antero täyttää huhtikuussa kaks vuotta, ni sit ollaan näytelmissä samassa luokassa, et jos Jenna ei oo paikalla, ni iskä saa sit olla kehässä mun kaa. Arvaa onks iskä mielissään?

Mirkulla on muuten hyvä maku. Mäkin tykkään kivistä, vaiks äiskä ei antas mun syödä niitä. Mä oon kuiteski niin nopee, et ei se ehdi mua estää, hih…

Mut mukavaa alkanutta viikkoo ja onnee sinne mätsäreihin.

Tyy-ne, Anteron ajatuksissa said...

Antero, oma mussukkani, ystävistä, RAKKAISTA ystävistä parhain. *PUSPUSPUS* Mää en sitte päässy lukeen tein blogia ennen kun nyt, kun me tuo pusupäivä lietsuttiin maailmalla, oli Armin vientii ja jotaki sirutushommii ja kylästelyä, huoh... Mutta Sääki olit ihan koko pusupäivän mun ajatuksissani. *suukkoja* Tai siis, mehän ollaan siinä mielessä kohtalotovereita, että Sääki oot niinku ihan 24/7 mun aatoksissain.. *hellistä hellin hali* Eli eikö me voitaski pittää joka päivä pusupäivä?? ;)) Ja se ystävänpäiväki vois olla niin ku joka päivä eikä vaan kerran vuoteen, hih. :)

Hirmusti palijo ystävärakkauspusuja ja haleja omalle mussukalle!

Antero, Tyynen ihan iki-oma ;) said...

Tyyne, mun päivieni valo ja öitteni unelma. Et tiiäkkään miten mä oon leijunu tuol atmosfääreissä, ku sain sulta sähköpostii. En oikeen tiiä miten päin oisin ollu, ku alko noi mun hormoonit hyrrää *punastuu*. Fontero on ollu ihan kade, ku se ei saa muuta ku pressapostii ja mulle tulee oikeen rakkauspostii, hih...

Tottakai meil on pusupäivä joka päivä. Mä oon tänäänki lähettäny sulla ainaski miljoonasata kaukopusuu ja tuhatmiljoonaa halii kans *puspuspus* ;). Ja en ois tätä pakkastakaan kestäny ilman sun lämpösii ajatuksii, et kiitos rakas Tyyne sydänystävä kultamussukka. Ja hyvä, et tuli tausta-asiat kuntoon, hih...

Kaukopusutellen Antero