Sunday, January 25, 2009

Turkkusessa turistiin ja pulistiin ;)Kuvat Minna Viitanen, kiitos Minna

No niih, ny sitä ollaan sit kotona sieltä ihmisten ilmoilta elikäs Varsinais-Suomesta. Meinas kuulkaas vähän hävettää ottaa tota äiskää mukaan koko systeemeihin, ku olisitte nähnee sen naaman. Sille puhkes eilen joku dementiaiän akne huuleen, ja voitte uskoo ettei ollu kaunis näky. Ois käyttäny meiän Canofitee tai Fyra ässää, ni ois patit huulesta lähtenee. Niitähän aineita se meillekin aina tunkee joka tulehdukseen, et ois ny koittanu niitten tehoo ihan itelleen, hih...

Mut kivaa oli, ku paikalla oli iso määrä tuttui. Nähtiin, siis vaan nähtiin, Mirkku, mut ku sil oli sellaset hyvän tuoksun ajat, ni meitä ei päästetty ihan lähikontaktiin, hmm.... Vahinko, ties kuin kivaa meil ois voinu olla. Ja sit siel oli Grace ja Mimi (Mimissäkin taisi olla tuoksui, ku Antero sitä niin kovasti nuuhki, Tyyne, se siis vaan nuuhki) ja mun Axu-iskä, joka hienosti oli ROtunsaParas veteraani. Ja olihan siel Anteron Putte isäki, Bozi kamu, Tobi velipuolta unohtamattakaan. Ja viel hirveen monta muutakin saparonheiluttajaa, ku kaikkiaan meit tais olla jotain 68.

Tää näytelmä ei kyl menny ihan normaalin kaavan mukaan, ku meen Ahmed Ahne, eli Antero, kieltäyty jopa namuista, eikä välittäny esiintyy ollenkaan. Onneks se ei ollu äiskän kaa kehässä, ku siit ei ois tullu mitään. Lilli, joka Anteron esitti, on onneks ammattilainen, ni Antero ehti tehdä kehässä muutakin, kuin nuuskia mattoo tai antaa tassusta tuomarille, hih... (isot kiitokset Lillille esittelystä ja Fonteron kättelyyn viennistä ;)). Antero on muuten meen vauva. Oottakaas ku näätte arvostelun *iso HIH*.

Mut mähän sit yllätin ainaskin meen porukan ja Jennan, jonka kanssa kehässä olin. Ei ollu puhettakaan mistään "ei vois vähempää kiinnostaa -fiiliksestä", vaan taisin jopa ottaa muutaman tanssiaskeleenkin siel keskellä kehää. Äiskä tos kotimatkalla sanoki, et mitähän piristettä niis Jennan lihapullis oli, ku muhun saatiin niin paljon virtaa, mut ähäkutti, se on vaan mun ja Jennan salaisuus, hih... Jenna jopa häkelty sen verran paljon, et unohti viedä mut PU-kehään kättelee, mut ei se mitään, homma oli kuiteski ihan tassussa ;).

Mut sit ne tulokset. Antero, meen vaavi, oli nuorten EH (erittäin hyvä) ja sai lämmintä kättä saman tien. No, kyl mä sitä ymmärrän. Yhtä hitaasti massottuvaa sorttii se on, ku mäkin, mut kyl siit hyvä tulee, et tiedoks vaan Tyyne (Antero: Tyyne Rakas *pusipusipusi*, arvaa vaan saaks mä ny kuulla koko ajan jotain beibijuttui. Mä kato oon luvannu säästää mua sulle, ni mitä kiirettä täs sen hemputin massan kaa on pitää. Eipä toi Fonterokaan oo sitä saanu, siis massaa, vasta ku ny, ku alkaa jo olla melkein peräkammarinpoika, ähäkutti Fontero). No, niin Antero, mennääs asiaan, eli mä olin avointen ERI eli erinomainen ja luokkani nelonen. Täs ne repostelut ny ois:

Tuomari: Laurent Pichard, Sveitsi

Mä ja Jenna

Correct breed type. 3,5 years old black. Shown in good condition. Nice body. Could have straighter front legs. Correct tail and hind quaters (????). Moves ok, but could carry and stronger topline.

Antero ja Lilli


Still very babylike looking 21 months old, that need to get some substance. Pretty head. Dark eyes. Well set ears. Slightly open feet. Proper hind quaters(????). Nice temper. Needs time.

Et tälleen täl kertaa. Mut tästä jatketaan. Mun pitää näytelmien lisäks alkaa keskittyy noihin Pressahommiin ja sit musta ja Anterosta tulee kuulkaas tiedemiehii, niih... Löydettiin sen verran lupaava tutkimuskohde, et ei voitu vastustaa kiusausta, mut siit enempi ens viikonloppuna.

Ja Mossulaan terkkui kaa. Guru, Mirkun VSP oli kyl tosi kiva, mut meist se tuoksu ois ollu viel kivempi, jos oltas vaan päästy nuuskuttelee ;).

6 comments:

Jenna said...

Kyl sä pressa niin hyvin veit mua kehäs et siin heikompi hermonen sekoaa :D! Ei sitä voi muistaa mitään pu-kisaa :D! Mut tampereel sit uudestaa :P!

Eiks oo muuten pressa kivaa kun mä koulutan teidän iskää ja sua nois näyttelyis :P!

Kiitos muuten lahjuksista; Yoda ei meinannu rummutukselta saada loppua kun näki porkkanat ja Oscu ja Carla on maistellu hyvyyksiä :)

Mister President said...

Jee Jenna, äiskä lupas, et mä pääsen sun kaa sinne Tampereelle. Antero saa jäädy Saammy Q:n ja Sadun hoiviin siks aikaa kerää massaa, ku me mennä viuhdotaan kehässä ;).

Jenna, sul kyl on tota kouluttajan taipumusta. Iskä alko jo olla aika "sulaa vahaa", ku silitteli Rottaa, mä näin, HIH...

Hyvä jos hyvyydet kelpas. Äiskäl oli kyl vähä ongelmii, ku se ei oikein tienny, mitä ne Pupupaistit nakkelee suuhunsa ;)

Guru, jengin stara said...

Kiitti terveisistä! Kyllä sain sitten kuulla, mitä kaikkee siellä oli, eikä mua itse asias harmita, etten ollut mukana. Mä olin kaikessa rauhassa alakerrassa odottamassa eikä kukaan nakertanut mun poskia eikä raajoja. Meil oli rauhallista ja lokoisaa oloa isulin kanssa.

Se oli yllätys, että napero- Mirkku osasikin esiintyä, mä epäilin sitä suuresti eilen, mutta tytöthän on tollasia kaksnaamasia, kakkonen silmään ja menovaihde päälle. Voisi Mirkku mullekin esittää käyttäytyvää joskus, mielelläni sen näkisin.

Isuli ja äippä lähtee kohta hakemaan Fifiä kotiin, aamulla se saakin kunnon mopsiherätyksen, me näytetään sille, millai pääsee vikkelästi ylös vuoteesta. Kerran yks Ari oli meillä yötä ja Aa ja mä hyökättiin herättään se, ei mennyt sekuntia, kun oli mies ylhäällä( Ari ei pidä koirista, mitä me ei haluttu käsittää millään)Niin nopeeta ylösnousemusta Fifi ja äippä ei olleet koskaan nähneet eivätkä tule näkemään, paitsi jos Ari tulee vielä yöksi ja Mirkku, joka on mua nopeampi, pääsee lipittään sitä.
Äippä räkii ja on väsy, toivottavasti me ei saada tartuntaa.
Makoisat unet sulle ja Babylikelle ja reippaasti uuteen viikkoon!
Ps.ei toi meiänkään äippä häävin näköinen ole, ettei mitään hätää!

Fonzie ja Andy said...

Moikka Guru!

Voi että ku oiski saanu vaan olla oloherrana, mut meet revittiin tuolt lämpimien peittojen seasta jo ennen, kehtaanko ees turista, sian pieremää, niin on se ollu rankkaa tänään tää mopsin elämä ;).

Mut oli meil hauskaaki. Vaiks ei saatu Mirkkuu haistella, ni kyl me nähtiin miten se osas hienosti poseerata. Eikä muuten koittanu ketään ees hampaillaan keihästää, et oisko tää jotain vieraskoreutta tai jotain muuta sellasta?

Ottakaa sit irti kaikki ilo Fifin kotiinpaluusta. Mitenköhän se on selvinny ilman teitä viikkokausii? Pusuhoito vaan heti käyntiin, mitä sitä aamua oottelee ;).

Toivottavsti teen äippä selvii siit räkimisest ja alkaa voimaan hyvin. Ei kattokaas oo kiva, ku koko ajan joku niiskuttaa ja köhii. Sehän pilaa jo komistusunetkin, nimimerkillä kokemusta on ;)

Guru yks pieni salaisuus, älä kerro muille. Mun mielest noist kaksjalkasista kukaan ei oo kovin häävin näkönen, oli niil sit paiseita tai ei. Niilt vaan kato puuttuu se jokin, mikä meil Mopseil on, mut minkäs ne sille voi. No onneks Me Mopsit ollaan olemassa ;)

Ei muuta ku unta kaaliin ja mukavaa viikon alkuu.

Terv. Pressa ja "naurua* Babylike

Mimi said...

Elä Antero masennu, vaiks toi sun velikulta keksiikin sulle noita kiusottelunimii. Se nuorelta näyttäminen on kato parantuva tauti ;) Et ei mitään syytä paniikkiin. Ja yhes asias se tuomarisetä oli kyl ollu ihan oikees; sul on upeet simmut. Niil sä oot varmaan sen Tyynenki hurmannu, mä veikkaan ;)
Ja jos ne uhkaa jättää sut seuraavasta reissusta, niin muista vaatia ainakin kunnon tuliaiset!

Ja Fonterolle kans terkkui ja onnee viel pinkistä nauhasta!

Antero the Babylike said...

Heippa Mimi!

Osuit kuule naulan kantaan. Toi Fontero on vaan kateellinen, ku mä oon vielä niin nuori. Ite se jo alkaa harmaantuu ja jalkakaan ei nouse enää niinku nuorena. Hih, vanha köntys...

Kovasti mä oon koittanu Tyynelle kaukonikkauksii lähettää, et kai noil simmuilla voi olla osansa meen kaukoromanssissa. Pepulla ainaski on, ku Tyyne oli niin tykänny mun joulupepusta, hih...

Fontero lähettää kaa terkkui ja vaaleanpunaisii onnittelui kans... Must toi vaaleenpunanen oli vähä niinku tyttöjen väri, ni otinki sit mielummin ihan kunnon punasen.