Friday, January 02, 2009

Se on sit niinku vuosi 2009

Kukkuluuruu, mitäs kuuluu?


Oikeen maan perusteellisen hyvää Uutta Vuotta kaikille neli- ja kaksjalkasille kanssaeläjille. Nää uuden Vuoden toivottelut tulee tietty vähän myöhään, mut siihen on kyl hyvä selitys. Kattokaas me ku ollaan ton Anteron kans perustettu sellanen vartiointifirma, ni kaikki aika on menny työn touhussa. Toi äiskän sisko Satu ja sadunmies Jari, oli täs meillä muutaman päivän, ni pitihän niitä vartioida. Tiiä vaikka ois eksynee tänne pääkaupunkiseudun sokkeloihin, hih...

Meillä ei muuten ollu mitään rakettispagettikammoo, vaiks äiskä vähä ton Anteron hermoi kyl epäili, vaan siinä me oltiin meen kertsillä (äiskä: se on kerhohuone), niinku noi kaksjalkasetkin, ihailemassa kaiken maailman vinkuvii ja välkkyvii sydeemeitä. Jossain vaihees äiskä kyl sano, et ny pojat riittää, ku alko kuulemma turkki haista ruudilta, ku ihan vaan käytiin nuuhkasee, et miltä ne raketit tuoksuu (ei muuten yhtään niin hyvältä, ku Iita).

Satu ja Jari vietti muuten sellasta hääpäivää, mitä meki kovasti ollaan aateltu viettää ja siks meen pöydällä oliki kymmenen vuoden eestä ruusui. Eiks oo upeita, niih... (Antero: Tyyne kulta, haluuks säki hääpäiväruusui vai riitäks mä ihan niinku naturel ;)).Mahtasko noi maistuu hyvältä?

Uuden vuoden aatto ei kyl kaikilla tainu mennä ihan putkeen, ainakaan aluks. Meen alapihan naapuri tuli juosten iskän luo kertoo, et sen pihas on koira, et pitäskö tehdä jotain. Iskä meni kattoo ja siel oli yks malamutin pentu ihan shokissa kaikesta paukuttelusta. Ei muuta, ku iskä lähti selvittää mistä se oli kotosin ja sit iskä vei sen tärinävillen takkinsa sisällä sen omaan kotiin. Oli kuulkaas itkut siin perhees loppunee, ku saivat vauvansa takaisin.

Mut ny aletaan taas viettää sellasta normaalii tylsää elämää. Ei siis riekuta aamuyöhön, vaan mennään nukkuu ihan viralliseen nukkumaanmenoaikaan, WUH... Tai ainaski mä meen, ku Anterosta ei ota selkoo mitä se tekee, ku oli käyny lukee Tyynen blogista, miten Tyyne siel kaukana jossain juoksentelee (Antero: Tyyne, mun rakas mopsikaunottareni. Mä oon ihan pistoksissa, ku sain tietää, et sulla ois juoksuvaihde päällä. Mitä jos järkättäs pikku yöjuoksut, vaiks äiskä kyl sano, et mä en saa viel tutustuu yöelämään, PÖH... Kyl tää on rankkaa elää tollasen äiskän kaa, nyyh... Mut joka tapauksessa, mä lähetän sulle Tyyne isoista isompii juoksupusui, Smack....).

Hmmm... joopa joo, toi oli vaan se meen Antero ja sen höpinät. Mut ihan mopsienoikeesti, ny on pakko saada pikku tirsat. Kiitoksii vaan Satu ja Jari, ku jaoitte yösijan meen kaa. Eiks oo kiva saada naamapesu suoraan sänkyyn, HIH...Voi että ku voi väsyttää...


No väsy lähtee nukkumalla, krooh...

Äiskää... onks Tyynen juoksu tällästä alligaattorii vai mitä tää ny oli?


Taas on alivuokralainen ängenny kuvaan, höh...

Ja sinäkin, Brutukseni.


Hui, kuka sammutti valot?

6 comments:

Guru, jengin stara said...

Loistavaa kuluvaa vuotta teille ja teidän sponsoreille! Meil oli kans ihan rauhallista yläkerras, mut kun mentiin alas, niin kuului paremmin pauketta ja viuhkinaa ja Mirkku istui vuoteella ja katseli ulos ja ihmetteli. Äippäpä taas sai väläyksen: se kysyi, haluaako Mirkku nähdä raketin ja nosti flikan syliinsä näkemään ulos. Mä kanssa ja halusin ja kun oli mun vuoro, Mirkku vinkui syliin ja äippä meitä sitten vuorotteli, kunnes se hiffas, että mä kuulun raskaasen sarjaan ja sen muka käsivarsiin otti meidän nostelu, että se siitä ja sen kestosta sitten.

Muuten ihan mukavaa, me ollaan jostain syystä saatu hyvää pyytämättä, meiltä on suorastaan kysytty, halutaanko välipalaa enkä kyllä kieltäydy. Saatiin lahjaksi kaikkee purtavaa ja äippä on kyllästynyt meidän kaappien kaaokseen, että ehkä meille syötetään mitä vaan, että se sais niitä johonkin reeraan.

Tää joulun aika on vain kovin siiristä, meille puhutaan Siiristä, muttei päästä katsoon. Harmin paikka, voisi olla mukava nähtävä. Mä ehdotinkin Jennalle, että se raottais Siirin luomia, että näkis minut ja Mirkun, jos käytäis niillä. Ei ole hyvä idea, pitää odottaa vielä.

Meille laitettiin aamulla manttelit kun oli 10 astetta pakkasta. En oikein innostunut, vähän tuntui ylimääräiseltä ympärillä, Mirkku oli aika söötti multa perityssä vuodassaan, eikä sitä haitannut yhtään, se pysähtyy vain silloin, kun halua kiviä suuhunsa tai käydä mun kimppuun.

Nyt krapisee köökissä, ehkä meille tyrkytetään taas jotain maukasta, menenkin katsomaan. Nauttikaa pakkasesta ja viikonlopusta!

Fonzie ja Andy said...

Terve Guru ja Mirkku kans!

Mekin ollaan saatu hyvyyksii niin paljo, et äiskä sano, et se ei kehtaa pian tuoda meitä sinne Turkkuseen päin, hih....

Meil on ollu hirveen kiireistä, ku on pitäny vahtii sitä sun tätä ja viel osallistuu seuraelämäänki. Onneks nyt on taas sellasta rauhaiseloo, ainaski vähä aikaa, et saa ladata akkui.

Onks Mirkkuki keksiny kivet? Musta, siis Pressasta, ne on tosi kivoi mutusteltavii, mut äiskä ei oo olleskaan samaa mieltä. Viel kuulemma kiilteet hampaista tai jotain muuta sinne päin.

Huomenna iskän veli tulee käymään, ku se on lähdös jonneki taivaaseen vai oliks se Thaimaaseen ja jättää autonsa meen vahdittavaks, et taas on töitä tiedos. Eiks se oo ny vähä väärin Pressan joutuu tollasii hommii tekee, niih?

Mut oikeen mukavaa vuoden jatkoo sinne päin. Me aateltiin ottaa velipojan kans pikku matsi, et saadaan noi hyvyydet sulatettuu, et se on niinku moro vaan...

Bozi said...

Heippa kamut ja oikein hyvää alkanutta vuotta!
Mut haettiin eilen kotiin s-mummon hoivista, vaikka olisin mä voinut siellä "lomailla" pitempäänkin, oli niin mukavaa. Eikä se lastenhoitokaan kovin voimille ottanut, Matleena kun on mukava ja urheilullinen tyttö (tullut varmaan isäänsä, hih hii). Me juostiin kilpaa pitkin pihaa ja tehtiin yhteisiä tutkimusmatkoja, kun Matleena vähän esitteli mulle tiluksiaan.
Ja nyt mä olen kotona tylsistymässä näiden kahden mustan Kävyn kanssa (jotkut kutsuu niitä myös Axuksi ja Tobiksi), jotka ei enää edes jaksa juosta, kun ovat syöneet niin paljon täällä mummin hoidossa. Nykyään on niin vaikea saada pätevää henkilökuntaa, nääkin kaksi on vain mässäillyt ja löhöillyt, kun en ole ollut pitämässä kuria niille. Kaikki työt oli tietty tekemättä, naapurin snautserit oli saaneet huudella viikon ihan mitä halusivat ja kaamea määrä erilaisia lintuja tepakoi mun pihalla kuin kotonaan!!!!!!!!!
Mut nyt mun täytyy mennä, siellä taas joku "talitintti" yrittää laskeutua mun nurmikolle kun ei tiedä, että mä oon palannut...
Terve, nähdään.
Bozi

Fonzie ja Andy said...

Tervehdys Bozi ja oikeen mielettömän mukavaa uuden vuoden jatkoo sulle ja sun valtakunnalles.

Toi muuten on ihan tosi, et kunnon henkilökuntaa (en tarkota kansliahenkilökuntaa) on tosi vaikee saada. Meillä toi ruokahuolto on pelannu miten sattuu, ku noi kaksjalkaset on viihdyttänee vaan muita kaksjalkasii. On katos ollu sellane trafiikki täs meen korsussa, et ei oo ehtiny muuta ku vartiointihommii tekee. Meil oli taas yövieraita, jotka läks tänään ja ny äiskä lupas, et yövierailut on loppu vähäks aikaa. Kivoihan noi vieraat on, mut pistää vaan vähä kiireeks, ku joutuu koko yön ravaa kahden huoneen välii.

Meil on muute sellanen pikku viharakkaussuhde noit tinttei, tai mitä lie siivekkäitä ovatkaan, kohtaan. Heti ku ne änkee meen reviirille, ni näytetään niille närhen, hih, munat, ni jokos ne siit sit pyrähtää taivaalle. Aika epistä muuten, ku vaiks kuin ollaan koitettu tassuja heiluttaa, ni ei olla päästy niitten perään.

Mut ny onki sit kunnon päikkärien aika, et ei muuta ku näkymisiin...

Tyy-ne, Anteron oma juoksutuoksutyttö said...

Voi Anteroinen hanimussukkainen.. *puspus* Juu ei se mun juoksu oo tuollasta, hmm, se on muuten akiliitoa eikä allikaattoria. *neuvoo mussukkaa* Ja tuo juoksutahtiki alakaa olla jo pikkuhilijaa semmosta hissuttelua ja aletaan ootteleen seuraavia juoksusessioita. ;)

Vaan olis se ollu kyllä muksaa käyvä sun kaa vähä yöjuoksussa, hih.. ;)) Ihan tylsimys se teen äiskä, kun ei luppaa sua vielä yöelämään, pöh! (Sori anoppi...) Mutta joo, kai meiän pittää ootella, että ollaan ihan täysikäsiä ja yöjuoksennellaan sitte. Tosin ei täällä olis kyllä ny tarennu juosta ei yöllä eikä päivällä, kun ulukona on ollu pahimmillaan -25 pakkasta! =:o Hittiläinen, siinä Tyyne-typsykän pikku tassuloinen paleltuu alta aikayksikön! Mutta me juostaanki sitte Iineksen kaa sisällä siitäki eestä (ja äipällä mennee hermot ralliin, hih...) Paitti Iines ei vielä "juokse", juoksee vaan, niin ku silleesti perinteisesti. ;)

Mussumussulle pusupusuja ja hempsakoita uuden vuoden haleja. ;) Ja Fonterolle kiitokset makkeista nauruista (tuo rellotuskuva, hih.. ;))

Tyynen Oma Armas Antero said...

Voi kullannuppu, ku sä oot viisas. Ei ois tietäny äiskäkä tota akiliitoo ja täytyy kyl pulista, et aika liidolta se siel telkkaris näyttiki. Mäki kannustin välillä oikeen kovaa ja sit ne juoks vaan koko ajan lujempaa, hih… Meillä toi Fontero oottelee kans jotain juoksui, mut ei oo kertonu onks ne aitajuoksui vai pikajuoksui mitä se oottelee. Se on kuiteski hyvä, et sun ei tarvi koko ajan juosta, ku siin vois tulla niin hikiki, hih… (Fonzie: kyllä sä Antero oot lapssellinen, vaiks ,ä oon kuinka koittanu antaa sulle juoksuvalistusta).

Meilki on ny kylmä, mut ei NOIN kylmä, et taitas yöjuoksut jäädä multaki tekemättä. Mut kyl ne ilmat lämpenee ja sitteen *pusi, pusi*.

Ai säki huomasit miten ”naurettava” toi Fontero osaa olla. Onneks siin kuvas ei ollu ääntä mukana. Mä oon katos alkanu vaatii jo pumpuleita korviin, ku sen verta pahaa ääntä toi velipoika saa aikaseks.

Pidä ittes, Tyyne rakas, lämpimänä *iso lämmityshalus*, ettet vaan vilustu. Mä lähettelen täältä sulle ison kasan lämpimii ajatuksii ja kuumii pusui *smack*.