Sunday, January 11, 2009

Presidentinkanslia tiedottaa - henkilökuntauutisiaHyvää vuoden jatkoa kaikille teille, rakkaat Mopsikansalaiset. Joulut ja muut juhlat sekä pitämättömät sairauslomat on vietetty ja nyt oonki sit entistä tarmokkaampana hoitamassa tätä luottamustehtävääni (äiskä: ai pitämättömät sairauslomat? Eiköhän sulla niitä ollut ihan kiitettävä määrä viime vuonna, niin ainakin vakuutusyhtiö väittää).

Ihan aluksi mun on pakko ilmaista pettymykseni erästä henkilökuntani jäsentä kohtaan. Tämä lusmuileva laiskuri on siis sihteerikköni äiskä. Olenkin laittanut hänet erotusuhan alaiseksi, jollei tahti ala muuttumaan. Onkos siinä mitään tolkkua, että Pressan virallinen tiedotuskanava "blogi", on päivä tolkulla hiljaa, mikä johtuu juuri tuon sihteerikön saamattomuudesta. Huh, huh... pakko varmaan alkaa ettii uutta sihteerii.

Mutta sitten päivän tärkeimpään uutiseen. Olen perustanut Pressankansliaan uuden nuorisovastaavan viran ja siihen, holhoojansa Carlan suostumuksella, olen nimittänyt Siirin. Tervetuloa joukkoon, Siirukka. Siiri on hyvin nuori, syntynyt, kuten etukäteen ennustin, Jouluaattona, joten toivonkin hänen saavan tukijoukkoja ympärilleen. Nuorineiti Mirkku voisi toimia neuvonantajana ja Carla huolehtia, ettei työtahti käy liian rasittavaksi ja Guru ja Yoda auttaa muuten vaan. Työhän on vaativa, koska Mopsinuorison määrä on lähiaikoina kasvanut ihan kiitettävästi, vaikka itse en vielä olekkaan noihin syntyvyystilastoihin päässyt vaikuttamaan. Varsinainen työ Siirillä alkaa kuitenkin vasta sitten, kun rokotuspoliittinen ohjelma on valmis.

Uusin Pressankanslian jäsen nuorisovastaava Siiri

Kansliapäällikkö ja työsuojevastaava Antero alkoi olla huolissaan näistä mun nimityksistä ja pulisi jotain tasa-arvolaista. Anteron mukaan kansliasta alkaa muodostua kovin "akkavaltainen". Pöh, tollasille tasa-arvo hömpötyksille. Mulla kun on silmää naiskauneudelle, niin nimitän kenet haluan. Ja MINÄhän olen PRESSA, et suu suppuun Antero, ettet joudu samaan kastiin äiskän kaa ja saa tassun kuvaa pepulles, Niih... (Antero: Tyyne rakas, mitä jos irtisanouduttas molemmat tollasen diktaattorin systeemeistä. Perustetaan sellanen Tyynen ja Anteron Pusipusikerho ja annetaan pitkät isoveli isottelijalle *näyttää "pitkää" nenää*. Siel Pusipusikerhos ei tarttis ees olla muita jäsenii ku me ja tietty sit ne meen tulevat vauvelit. Vois siinä Pressalla naama venähtää, ku vedettäs tylysti ovi kii sen lättänenän eestä, ku koittas se kumminki pyrkii sinne jäseneks *iso pusuhali*).

No niinpä, Antero on taas jättäny aamulääkityksen ottamatta. Mutta ei muuta ku turinoista tekoihin, palaillaan ja halaillaan, vai miten se meni?


Tassuterveisin Kaikkien Mopsikansalaisten Suojelija Presidentti Fontero

6 comments:

Guru, jengin stara said...

No jo oli aikakin teidän ilmoittautua, luultiin porukalla jo, että jotain vakavaa on sattunut, kun ei mitään elonmerkkiä!

Minä en sinuna olisi nimittänyt Mirkkua muuta kuin sirkusprinsessan tai huvittajan hommaan, mahtaako siitä kehkeytyä ikinä mitään, on se niin vallaton.Ehkä, jos Mirkku kuuntelee viisaita neuvojani, jotain järkevääkin tulee tapahtumaan. Toisaalta Siiri on kehityskelpoinen ja ne voi Miiksin kanssa olla hyvä tiimi. Nyt kun Siirikin jo näkee jotain.
Minä koen olevani jo vanhaa kaartia, ettei minusta ole nuorisotoimintaan muuten, kuin antamalla viisaita neuvoja.

Äippä köökistä huutelee, ettei ole kauaa siitä, kun itse oilin muka yhtä hölmö. Aika kultaa muistot.

Ainakin Mirkusta saa virkeän avustajan, se haluaa jalkeille jo anivarhain aamusella, klo 5 on Mirkulle sopiva varhaisulkoilu, joten siitä se päivä lähtee.

Hösseliksi vaan, vanhat ja nuoret!
Äksön!

Siiri said...

Terkkuja vaan sinne Pressalle! Mä oon kauheen otettu tästä nimityksestä, lupaan hoitaa tehtävääni aktiivisesti mopsien parissa osallistumalla kesäaikaanmoneen erinlaiseen tapahtumaan!
KYl nytalkaa menee elämä jännäks kun tassut pysyy jo maanpinnal ja näkee kaiken maailma ihmei :D

Mister President said...

Tere vaan Guru Kamu!

Eiks oo kauheeta, ku tollanen sihteerikkö on pestattu ihan Pressankansliaan. Kaiken maailman muita asioita se kyl touhuu, mut sihteerikön hommii ei ollenkaan, on se niin väärin, WUH!!!!

Juu sitä mä aattelinki, et kattosit vähän noitten plikkojen perään, ku toi nuoriso voi olla välillä aika railakasta. Hyvä vaan, et Mirkku osaa huvittaa, ku ei se nuoriso enää tälläsii vanhoi kalkkiksii, niinku mä, kuiteskaan kuuntele. Hauskaa pitää olla koko rahan eestä. Ja muuten, pst... älä anna Siirille niit neuvoi ihan lähietäisyydeltä, ku siin voi tulla naskalii leukaperiin, hih...

Antero tuol muuten huutelee sellases työsuojeluvaltuutetun asemassa, et meen pitäs noudattaa työaikalakia. Tarkottaa varmaan sitä, et muutka ei saa tehdä töitä ennen ku se herää ja se onki sit vasta joskus lounasaikaan tai jos sillonka, ku must välillä tuntuu, et se nukkuu aina. Tai siis päivisin. Öisin se kohkaa millon missäki, et mahtaaks sil olla jotain pimeitä yötöitä.

Mut hyvä jengi meist tulee, et kuten sanot, eiku hösseliks...

Mister President said...

Hyvä Nuorisovaltuutettu Siiri!

Olen täysin vakuuttunut siitä, että tulet olemaan aktiivinen tehtäväsi hoidossa. Kesä tulee ja paljon nuorisoa on liikkeellä, joten työtä ei sinulta tule puuttumaan. Ja minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa 8vai miten se oli), et tiedä vaikka jonain kauniina päivänä olisit Pressana Pressan paikalla.

Hienoa kuulla, että jalat kantavat. Oletkin sitten hyvä esimerkki mopsinuorisolle, etteivät vaan ota vaikutteita kaksjalkaisesta nuorisosta. Niiden jalat kun välillä ei oikein tahdo kantaa, hih...

Toimitan virallisen virkasopimuksen tuonne Turun näyttelyyn, jotta kaikki menee sitten niinku sääntöjen mukaan.

Vielä kerran Siiri, tervetuloa tähän ylvääseen Mopsijoukkoon *iso kumarrus*.

Terv. Pressa

Satu-täti said...

Hejsan igen!
Satu-täti se täällä onkin ihmetellyt hiljaisuutta täällä blogi-rintamalla. Mä jo pelkäsin, et olet lomauttanut sen äiskän noista sihteerikön hommista (niinku aattelin että oot lähtenyt mukaan tohon trendiin) Voi kun oltais huomattu silloin kun nähtiin, et mähän oon kouluttautunu sihteriks(työttömäks sellaiseks) so what, mähän oisin voinu tuurata noina "hiljaisina hetkinä". MUtta kyl mä luotan siihen , että se äiskäsihteerikkö on kyl paras tähän, joten älä irtisano sitä Fonzie. Välitähän Andyllekin terveisiä ilman mitään ketunhäntää kainalossa.
Terveisiä myös henkilökunnalle!!!

Fontero said...

No morjenttes Satu-täti!

Hitsi ku en sillon huomannu, ni oisin laittanu sut kirjottaa mun elämänkerran. Siin olis kuule ollu tekemistä pitkäks aikaa, ku mulle on ehtiny tän elämän aikana tapahtuu yhtä jos toistakin.

Hmmm... no katotaan miten äiskän käy, et tuleeko lomautus tai muuta sellasta muodikasta. Pittää pitää silmällä, et josko se ois ottanu opikseen ja ryhdistäytys, ku ei tohon sihteerikköhommaan ihan hevillä pääse eikä kyl tangollakaan, HIH...

Antero lähettää sinne päin kans kauhiast paljon terkkui ja me muut tietty kaa. Koittakaas pitää lippu korkeella ;).