Saturday, December 27, 2008

K18 Hormoonihirviöt vauhdissa


Me se kuulkaas osataan juhlii. Vietettiin eilen varsinaisen "kosteeta" Tapaninpäivää, kun saatiin noita naisvieraita kylään. Anne tuli meille Sohvin ja Iitan kaa ja siitä se riemu meille pojille syntyki. Harmi vaan, ku Sylvi ja Aino joutu jäämään "juoksemaan" Annelaan, ku oltas me ehditty neljääki typyy liehakoida.

Täytyy sanoo, et kyl siin Iitas oli sitä jotain, ku sen verran kuumana mä kävin (ja Antero kaa), et äiskä luuli, et mä saan sydänkohtauksen. Mut eihän me mitään häitä vietelty, vaan tää oli vaan tälläsii irtosuhteita, ku pitäähän sitä kuivaharjotteluu ennen häitä olla (äiskä: taisi olla paremminkin märkäharjotteluu, kun sen verran märkänä se Iita oli, kun sen välillä otti syliin suojaan). Sohvi-rouva oliki sit sen verran tomera, et päätettiin jättää suosiolla rauhaan. Sohvilla oli muuteski muita tehtävii, kun sen piti saada kinkku pöydältä hyppäämään sen suuhun, ku niin intensiivisesti Sohvi sitä kinkkuu tuijotti ja komensi, hih... ihan ku se kinkku ois ollu joku lentävä kalakukko.

Ai niin, kiitoksii sinne Saloon Jennalaan lahjuksista, hienoi oli, NAM... Ja Anne toi meille mopsin, siis sellasen iskän hyväksymän mopsin, mikä ny istuskelee meen kirjahyllys, iso kiitos ja kumarrus.

Mut kaikki hyvä päättyy aikanaan ja Anne pakkas typyt autoon ja läks kotia kohden. Me ei voitu sitä ymmärtää ja haettiinki Iitaa pitkin parkkipaikkaa ja kämppää, ku eihän se ny meitä olis voinu hyljätä. Mut karu totuus oli, et Iita oli kadonnu. Ei siin sit auttanu muuta ku alkaa laittaa hormooneita tasapainoon ja vetää oikeen kunnon sikeet. Äiskä muuten kuulemmas häpes meitä. Sano ettei kehtaa tänne enää naismopsei pyytää, ku me laitetaan heti pystyyn kauheet orgiat, hih...


Antero: Tyyne, jos luet tän, tai katot kuvii (toivottavasti et), ni en se mää oo niis kuvissa vaan joku sellanen stuntmänni, joka leikkii olevansa mä ;). Mähän nukuin koko ajan omassa pedissä (ainakin siihen asti kunnes keksin nostaa jalkaa siihen), et ihan uskollista poikaa oon ollu, niih... et pusuja vaan oma kullannuppu.


Antero hei, Tyyne on fiksu flikka, ni ei se ny tollasta selitystä usko. Mut sanottakoon ny Anteron kunniaks, et kyl se välillä ehti limapalloonsaki Annelle syöttää, et kyl se päällepäsmäri taisin olla mä.

Täs ois viel sit vähä Annen ja Iskän ottamii kuvatuksii. Noit kuvii ois kyl enempiki, mut aateltiin nauttii lopuista ihan ite, Hih.... Ja terkkui kaikille mopsitytöille, mä oon taas levänny, et tervetuloo kylään vaan ;).


Terv. Kalajärven Casanova "Hiilivaunu" Fontero

10 comments:

sohvi ja iita said...

Kivaa et saatiin kyläillä :) Samalla oltiin ns. lääkäreitä, todettiin et elossa ootte ;)

Fonzie ja Andy said...

Juu elossa oltiin, tosin äiskän mielestä liianki kanssa, hih...

Guru, jengin stara said...

Jestas, millasia kuvia! Mirkku onneks meni leikkimään rotallaan, en sille näytä kun se luulis jotain ihan hurjaa tapahtuvan. Sille on vähän vaikea selittää, kun se on niin pieni vielä.

On teil nyt ollut partyy!

Me ollaan koko iltapäivä kuultu kuvausta Siiristä, äippä ja isuli kävi katsomassa sitä ( ja meille valehdeltiin päin kuonoa, että kauppaan menevät)ja mekin joskus päästään. Siiri oli ollut söpö ja PIENI!!! No, meidän hiiri ja siili on kans pieniä, päätettiin Mirkun kans tykätä niistä enemmän.

Jos ette kertoile kuulumisia enää tän vuoden puolella, niin me toivotetaan hyvää tätä ja parempaa ensi vuotta!

Mister President said...

Juu Guru, älä näytä Mirkulle kuvii. Antero halus tohon otsikkoon ton K18, ku pelkäs, et nuoret neidit ja varsinki Tyyne, kävis niit kattelee ;).

Voi ku meki nähtäs Siiri. Äiskä sano, et vauvamopseis on ihan ainutlaatuinen tuoksu, mut en mä kyllä muista, et Antero ois jolleki ihmeelle tuoksunu, sillon ku se kotiin muutti. Musta paras tuoksu on juoksutuoksu ja sillä sipuli (huh taitaa olla hormoonit viel epätasapainos, ku tälläsii turisen, hih...).

Mut kaikesta huolimatta, oikeen mahtavaa Uutta Vuotta sulle ja koko teen porukalle ja silleen. Saatetaan me viel jotain tääl tänä vuonna turista tai sit ei. Eihän sitä koskaan voi tietää :).

Siiri said...

Onneks mä en viel nää, kun Jenna sano ettei tää ketju oikeen sopis mun silmille!
Päätinpähän tulla vaan kertomaan et tissibaaris on maittavaa maitoa ja mun elämäs alkaa olee kovia haastetia kun ei meinaa millään osata päättää et mitä nisää imis milläkin "onnen tunnil"!

Nautinnolliset vuoden jatkot!

Fonzie ja Andy said...

Voi pienen pieni Siiri. Jenna on ihan oikees, et kauan saat viel oottaa, ennenku tälläsii juttui saat lukee ;).

On sulla käyny tsäkä, ku saat omistaa sen "tissibaarin" ihan yksikseks, hih... Me ku ollaan aina jouduttu jakaa kaverillekin eiku tietty siskoille ja veljille, PÖH.

Mut täytyy kyl turista, et kultalusikka suussa synnyit, niinku mä, siis Pressa, arvelinkin. Aina ku sulla on synttärit, ni kaikkialla on pelkkää Juhlaa....

Ja nauti siit tissibaarista niin kauan kun ehit. Ku ei sitä onnee kuiteskaan kauheen pitkään kestä ;)

Vuoden jatkoja pikku mopsikansalaiselle ja sen mamille ja koko muulle porukalle kaa ;)

Siiri said...

Joo on täs ainoona lapsena olemisest etuisuuksia: mä saan kaikkien huomion, mulle lässytellää entien ja saan kaikki maidot! Ja mikä parasta, mä oon myös ton äiskän lempilapsi tästä pentueest :D!

On tää vähän tylsää kun ei oo seuraa mut ehkäpä toi mun siskopuoli ja siskon lapsi huolehtii mun aktivoinnista kunhan mä tästä opin kävelee mopsin tavoin ja kuulee ja näkemään!

Anonymous said...

Heippa vaan pressa! Täällä Bozi !

Mulla se tuuri kävi, saan iloita tyttöjen kanssa ainakin viikon. Ilona on tosi makee.
Mummu sai päähänsä, että mun täytyy hoitaa kanssa tytärtäni Matleenaa ja haki mut hoituriksi, mutta arvaa mitä, kyllä mä sen kanssa juoksen ulkona, mutta huomioni on heti sisällä Ilonassa.

Hermot kuulemma mummulta kohta menee (ei se kuitenkaan ole tosisaan) vähän lirkutan ja sanon, että oon jo kunnolla ja heti on hermot kunnossa.

Odottaa kovasti, että mun tulevalla vaimolla olis asiat reilassa ja tulis käymään (varmaan parin päivän päästä) mummu uskoo, että sit mä rauhoitun ainakin päiväksi.

On tää odotus pitkää...Onneks on Ilona ja nuo pari vanhaa joista ei oo mihinkään.

Fonzie ja Andy said...

Siiri juu, maailmas on monta ihmeellistä, kummalista asiaa ja sit ku sun simmut aukee ja pääset ihan tassuilles, ni tuut kyl huomaa, et ei ne kaikki oo ees kivoi (Antero: juu kynsienleikkuun vois jättää väliin, vaikka mä sen kyl siedänki).

Me kyl luullaan, et ei sul tuu olee aktivoitumisongelmii, ku löytyyhän sulla kavereita niin kotoo, ku lähipiiristäki (muista sit kertoo niille, et SÄ oot se lempilapsi). Ja Jennan tuntien, et ootas vaan kun sulla ikä riittää, ni pääset kaikkiin rientoihinki ja niissä me sit varmaan tullaan tapaamaan. Sitähän täs jo innolla ootellaan ;)

Mister President said...

No Terve Bozi-kamu!

Hih, vai lirkuttelet sä S-mummulle. Hyvä niin, ni S-mummun hermot pysyy reilas, hih...

Vai meinaat viettää oikeen naisellista Uutta Vuotta, no onnee kovasti. Meikäläinen täs vaan oottelee noit naisii, et taitaa mennä poikien kemuiks toi uus vuosi.

Hui, sut on siis laitettu jonkinlaiseen hoitovastuuseen jälkikasvusta. Tätä ne mun pahat uneni tiesi, et hetken hurmast saattaa tollastaki seurata. Mut onneks saat nauttii Ilonan seurasta, et ihan tollasta perhe-elämää voit viettää ;).

Mut kamu, me tääl pidetään tassui pystyssä, et saat oikeen kunnon hääjuhlat aikaseks, et silleen...