Sunday, January 18, 2009

Mukavaa sunnuntaita rakkaat kanssaeläjät

Oh no, sano äiskä, ku avantoon uppos, hih... Ei vaiska, ei se äiskä mihinkään uponnu, kuhan ny meitä iskän kaa kuljetti pitkin metiköitä. Eiks muuten olla aika äijää, ku saatiin uudet hupparitki, hih...


Mut itku pitkästä ilosta, ku päästiin kotiin, ni iskä ryökäle vei meet suihkuun, siis aatelkaa SUIHKUUN... On se kyl niin väärin, et meen ominaishajuun yritetään vaikuttaa. Eiks tää oo jo jotain mopsimanipulaatioo, vai mitä se oli? No kuiteski, märkii ollaan, et ei oo toivookaan päästä ulos vähään aikaan, et on se niin väärin. Tyynelle tiedoks, et Antero pestiin jollain Annelta saadulla seksikkäällä reksillä, et kannattais tulla nuuhkii, vai mitä Antero? (Antero: Juu Tyyne rakas, ny mä jopa tuoksun hyvälle, et ei muuta ku tänne vaan pussailemaan *iso pusu*).


No niih... kai se vaan on pakko jatkaa kuivatteluja, et turistaan, ku jaksetaan...
o

10 comments:

Mimi said...

Mukavaa sunnuntaita vaan teille pojillekin!

Tosi hienot hupparit teillä! Kyllä noilla kehtaa kylällä käydä näyttäytymässä.

Vai että sellasen tempun se äiskä meni tekemään!? Että oikein suihkuun!! Kui se kehtaakin :D Must vähän tuntuu, et mul on edessä sama homma loppuviikosta...Mut onneks mä en paa kauheesti hanttiin. Sit saatte tuoksutella Turussa mun uusii kaunistumistuotteita :)

rosedale said...

Mistäs löysit noi hienon väriset ;) hupparit?

Fonzie ja Andy said...

Mimi, nuuhkitaanki sit ihan kunnolla Turkkuses, hih...

Äiskä said...

Rosedale, oiskohan ollu Pet shop tai jotain. Ja väri on niinku nappiin ;)

Jenna said...

Vitsit te ootte pojat olleet todella tyylikkäitä!

Guru, jengin stara said...

Te ootte oikein metsien miehiä nois huppareis! Hienot! Meil on vaan manttelit,jos on jotain hirmupakkasii, me tykätään Mirkun kans omista turkeista. Äipän polvi alkoi kärsii, kun meitä puettiin täs taannoin, Mirkku ehti moneen kertaan alta pois, kun jotain piti laittaa kintun alta ja masun päältä ja mä olen niin paksuniskainen, että tuntuu, ettei henki kulje, kun on vuotaa ja piuhaa ympäri monesta kohtaa.

Mirkku kyllä vois halutakin jonkun hienon vaatteen, se on niin neitiä, että! Vaikka sitten taas, kun se painelee pitkin varvikkoja ja äipänraato klonkkaa sen perässä ja mä ehkä haluaisin pysyä paikallani tai mennäkin toiseen suuntaan, niin Mirkku on silloin kaikkee muuta kuin hieno neiti. ehkä se on multa oppinut jotain poikamaista, mene ja tiedä.

Tässä viikot vierähtää, kohta ollaan jo helmikuussa. Aamut alkaa olla valoisia, tänään lähdettiin lenkille vasta kakskyt yli 8 ja oli melkein valoisaa.

Me päästään/joudutaan pesuun tos lähellä viikonloppua. Mirkkua viedään näytille Turkuun ja sen pitää olla puhdas, sileä ja tuoksuva. Mä en niin noista tuoksumisista välitä. Äippä sanookin, et mä tuoksun niin voimakkaalta kuonostani, et jos en oo sen naamas kiinni vuoteessa, niin se ei saa unta, kun se on tottunu et mä olen ja pelkkä huuhteluaineen tuoksu tyynyliinas on liian herttainen, suorastaan imelä. Emmä tiedä sellasista imelistä mut yks, joka tuoksuu ihanalta, on Siiri. Ois mielettömän ihana päästä nuuhkiin sitä taas.Se vikisee ja sillä on iso pää, se on söötti.

Yks juttu on aika hassu, kun lenkil on muita koiria, niin ne on sen rotuisia, että niistä täytyy pitää kiinni ja niiden emännät sanoo niille soso. Me mennään tyylikkäästi Mirkun kans niiden ohi, mä en edes viitsinyt katsoo yhtä täplikästä isoo aamulla, Mirkku taisi vilkaista, kun sanoi, et se oli ruma. Se nyt ei kuulu tähän ja mä unohdin, mitä mun niistä piti sanoa.

Koska me aletaan olemaan väsyjä ja Mirkku haluaa viideltä ulos, niin vien sen alas nukkumaan. Yötä ja sikeitä teillekin!

Fonzie ja Andy said...

Jenna, me kyl koitettiin turistapulista äiskälle, et rumat ne vaatteilla koreilee, mut ei se jästipää vaan uskonu. Nutut tuli niskaan, vaiks kuin ois laittanu hanttiin, epistä...

Mister President said...

Huomenta Guru!

Juu oltiin me varsinaisii metsien miehii. Äiskä meinas ihan hermostuu, ku se anto meen juosta vapaana, ni Antero ei meinannu millään pysyy katse-etäisyydellä, vaan paineli ihan omia polkujaan.

Vai pääsette tekin nauttii vaahtokylvystä, hih… Me oltas kyl enempi tykkätty noist omista tuoksuista, vaiks iskä väitti, et me haistaan ihan pissalle. Pöh, kai sitä kunnon miehes pitää olla miehekkäät aromitki, niih…

Me ei osata tota lenkkikäyttäytymistä oleskaan. Meen ku pitää aina päästä komentaa kaikkia isoja koiria. Tai komentaa ja komentaa. Kuulisit millasta ulinaa toi napero niile isoille pitää, ni saisit hävetä silmät päästäsi, siis niinku kuvainnollisesti.

Sanos Guru Mirkulle terkkui, et Turkkuses tavataan. Meen äiskä jännittää jo ny ihan kauhiasti, mut meit ei jännitä lainkaan. Pitää kait mennä sitä rauhottelee, et se on niiku moro vaan.

Tyy-ne, Anteron oma pusipusikerholainen said...

*nuuskuttelee Anteron uusia tuoksuja, nuuuhhhh...* Kylläpä sää mussukkamossukka tuoksukki niin ihanaisen puhtoiselle! *namskis ja pusu*

Niin joo, blogien seurailuki on ollu etten sanoisi vähäistä, kun ollaan oltu Iinuksen kaa täällä Iskälässä ja äiskä tuli tänne vasta eilen. Saatikka, että olis päässy omaa blogia päivittelemään. *voi voi*

Mutta huomenissa rantaudutaan kotia maalle äiskän, Iinuksen, Miinan ja Sallin kaa. Että jos sitte vaikka tuo sihteerikkö ehtis vähän hoiteleen hommiaanki.. Välillä kyllä tuntuu, että teen "pressat" ja uhkaan lopputilillä ja lomarahhoilla moista sihteerikköä, mutta toisaalta, huolehtiihan se kotipuolessa tuosta meikätytön ravitsemuspuolesta, jotta annettakoon sille anteeksi sen kiireet ja muut hässäkät.

Että hirveesti halipusurutistuksia Antero Armakselle vielä täältä Iskälästä! Täällä kaikki hyvin, juoksut juostu ja vissiin tartutettu Armiin ja Iinekseen, kun ne likat innostu nyt juoksentelemaan, hih. ;) Mutta tää on tätä, kevättä rinnassa, niin mossutytttöillä ku bostonkakkuloisillaki. ;))

Tyynen Oma Armas Antero said...

Voi Tyyne rakas. Ei toi tuoksu viel mitään, mut tietäisit kuin ihanan pehmee mä oon. Ois siinä sulla kiva kelliä mun päälläni *iso muisku ja rutistus*. Ei toi meenkä sihteerikkö kovin ahkeraks oo vieläkä muuttunu. Valittaa, et on niska ja selkä kipee, ettei millään jaksais hoitaa velvollisuuksiaan. Hmm, meni vaiks työkyvtöömyys eläkkeelle, ku homma ei kerran luista, MURR...

Ai jatkuu teil juoksut. Teil onki sit tosi vipinää, ku aina on joku juoksemassa, HIH.... Sellasta se naisen elämä on (siis en mä muuten tietäs, mut isot pojat on ehtinee mua jo vähän valistaa).

Meen äiskä on muuten välillä aika asiaton. Tossa se katteli mua viime viikolla ja alko haukkuu ruipeloks. Tyyne, sano äiskälle kova sana, et henkilökohtasuuksiin ei saa puuttuu. No kyl mä sitä oikeestaan ymmärrän, ku sillä on itellä ongelmii liikakilojen kaa, ni kai se on vaan kade mun "norjasta" rungostani, hih...

Mut hanimussukka, iso kaipaava halaus sinne kauas jonnekin *iso huokaus*, koitahan pärjäillä *pusipusi*