Thursday, December 25, 2008

Miksei aina vois olla Joulu?

Me ja äiskämummin tekemät uudet nutut


Wautsi Wau, mikä Joulu. Saatiin kuulkaas lahjoiki ihan älyttömän kauheesti ja ruokaaki oli tarjolla yllin kyllin. Kiitos kaikille ihan hirmuisesti meiltä ja iskältä ja äiskältä kaa. Kuvii ei meen lahjaröykkiöstä kyl oo, ku toi hömelö henkilökunta ei huomannu niitä ottaa. Eiks oo vähä tyhmii?


Missäs se ruoka viipyy?


No tässä on ;)


Nam, nam...No on tää ihan syötävää


Ja sit tapahtu sellanen ihme, et meil kävi Joulupukki. Meen ihan ihanan ihanat naapurit oli passittanee sen meilleki, ku se oli ekaks vieraillu siellä. Tollasta ihmettä meille ei oo ennen sattunukkaan. Äiskä ei kyl sitä pukkii nähny, ku se on ollu kipee, varmaan jotain kennelyskää sairastaa, eikä sit oo tehny muuta ku nukkunu, mitä ruoanlaitolta on ehtiny.

Sit meen piti Anteron kaa mennä joulusaunaan, mut ei siit mitään tullu, ku äiskä nukku (taas) ja iskä koitti meitä sinne houkutella. Jouksutettiin sitä pitkin kämppää, mut eihän se meitä kiinni saanu, hih...

Tänään aamuyöstä sattuki varsinainen episodi. Kuului hirvee pamahdus ja kuinkas ollakaan, iskän ja äiskän sängyn pohja petti. Äiskä sit syytti meitä, et oltiin mukamas syöty liikaa kinkkuu, ku ei noi Ikean vempeleet oo kuulemma tarkotettu ylipainosille. Pöh, kukahan sitä on liikaa syöny, saanen vaan ihmetellä...

Anterolla on muuten hirvee alakulo :(. Sen ku piti lähtee Tyynee kattoo, mut ei äiskä päästäny. Ny Antero sit vaan lähettääki hirmusesti kaukopusui Tyyne kullalleen (Antero: Tyy-ne, mitä mä teen ton äiskän kaa, ku se ei yhtään ymmärrä mua. Pitää mua edelleen jonain vauvana, tylsää).

Mut ny jatketaan Joulun viettoo ja laitetaan toi äiskä keittiöhommiin. Pitäähän täs taas ruokaaki saada, et mutustelemisiin kaikki höpönassut ;).

10 comments:

rosedale said...

Vähä ootte stylen näkösiä uusissa jumppereissa.

Hitto onneksi ei ollu mitään suussa ku luin, sain siit yhest kohasta hyvät naurut ;)

Fonzie ja Andy said...

Hih, oisko se sänkykohta, arvaa vaan ollaaks me naurettu ja naapurit kaa ;) Niin ja oli seki hauskaa, ku se pukki tuli oven taa. Iskä oli sille väittäny kiven kovaan, et se on väärässä osoitteessa ja naapurit oli nauranee kulman takana, hih...

rosedale said...

Iskä ei vissiin oo ollu kiltti, kun ei pukki meinannu päästää sisään ;)

Fonzie ja Andy said...

Iskä varmaan oli sitä mieltä, et meil on pukkei (mä ja Antero) jo ihan omiks tarpeiks ;).

Guru ja Mirkku said...

No te olette niin up to date uniikeissa nutuissanne! Hienot on! Ja joulupukki! Onneks meille ei tullut, Mirkku olis pelästynyt kerrassaan, sille on ollut ihmettä joulukuusessa ja tohinassa, mitä meidän rauhallisessa kodissa nyt vähän on. Me ollaan niin huojentuneita Siiristä, kaikki meni sit kuitenkin hyvin.

Meillä puhuttiin, ettei tänä vuonna just mitään lahjoja eikä kukaan muka ollut ostanut mitään ( ja me Mirkun kans jo luultiin, että eritoten koskee meitä), mutta oli kaikkee. Meille oli siilit (mulle iso ja Mirkulle pieni ), sit me saatiin hyvyyksiä ja heijastavat sydämet ja Mirkku sai Elsalta pussillisen pesupalloja, mikä oli ihan loistavaa.

Me ollaan täs lekoteltu sylissä, kun äippä ja Fifi katseli Mamma Miaa ja väijytty suklaata, mitä meidän ylipainoisille siunaantui älytön määrä. Me ei kuuluta niihin, onneks. Meinattiin pissata soffaan illal, ku huvitti niin jukusti, kun äippä oli valinnut itselleen lahjaksi (ja vielä paketoikin itse)kotihousut, sellaset, mis se saa hengitettyy ja mis on hyvä olla, no, äippä repii laput pois ja luulee, et sen näkö on jotenkin vialla, ku housut näyttää niin pieniltä. Sit kuului jotain persikallisia sanoja, ku äippä huomaa, et sen housut oli kokoa S ja veti ne jalkaansa ja ne meni, mut äipän hengitys oli olematonta ja housut kuin Neun kuori sen pääl. Voi että meil oli Mirkun kans hauskaa!

Meille tehdään vääryyttä, ihmiset syö koko ajan, suut käy ja kädet on tahmeat ja me pyydetään pientä herkkuu, ni joo, ei nyt saa kun ei oo ruoka-aika eikä koko aikaa voi syödä. Tajuaako ne, mitä ne puhuu ja sanois itselleen, ettei koko aikaa syödä ja olis syömättä kanssa. Tuliskin joku pukki ja hakis niiden mässyt pois, me oltais vahingoniloisia. Nyt mennään katsoon, tippuuko lattialle mitään, joku avas taas jääkaapin.

Iloista joulunjatkoa ja nuolkaa teidän potilas terveeksi!

Mimi said...

Oottepas te saanu hienot paidat! Mul on kans olemas tollanen itetehty villapaita, mut se on jostain kumman syystä jääny jo vähän pieneks...

Voi sitä teiän äiskää...Muistakaa antaa sen nukkua, mut käykää aina välillä tarkistamas, et siin viel henki pihisee.
Mis se muuten pääsee nyt leppäilee, kun se sänky sano sopimuksensa irti?

Fonzie ja Andy said...

Guru ja Mirkku, joulun jatkoja!

Meen äiskä sai makeet naurut tosta housujutskasta, sille kun on käyny ihan samalla lailla. Meen varmaan pitää lähtee ensiapukurssille, et osataan antaa tekohengitystä, ku toi äiskä tunkee ittensä liian pieniin housuihin, hih...

Meillä kans noi ISOT ylipainoset syö koko ajan, epistä ku meille on vaan ne tietyt ruoka-ajat. Jotain juustolautasta toi äiskä kävi just väsäämässä ja se on kyl sit saletti, et meenki pitää saada pikkasen maistaa, eiks niin natsiäiskä ja saadaaks sitä punaviinii kaa? (äiskä: hmm... laitetaan mietintämyssyyn juustojen suhteen, mut viinii ei kyllä heru).

Ihana joululahja sinne Jennan porukoille tuli, oikeen Siiri ;). Iskä oli onnellinen, et se ei ollu Simo, ku äiskä ois siin tapaukses tehny varmaan dogikaappauksen.

Mut jatketaan samaan malliin, et ollaan niinku maailman ihanimpii mopsei, eiks vaan kamut ;)

Fonzie ja Andy said...

Mimi, valitettavasti ton äiskän henki pihisee, ku just äsken ehti taas kerran meitä komentaa. Iskä sai sängyn johonkin kuntoon ja ny vaan jännityksellä ootellaan, miten se kestää. Viisaampaa varmaan nukkuu ens yö äiskän kainalossa, hih..., ku on se kuiteski vähän kevyempi kuin iskä.

Mut kaikkee hyvää sinne teille päin. Me lähetään vartioimaan tota juustolautasta, ettei noi hömelöt syö kaikkee, et se on niinku moro vaan ;).

sohvi ja ita said...

Oottex pojat viel elossa?? ;)

Fonzie ja Andy said...

Joo, ihan pikkasen jaksetaan jo silmii avata. Koitetaan saada toi äiskä jossain vaihees tekee sitä meiän ja teiän yhteistä juttuu ;)