Monday, December 15, 2008

Lisää kuvia Messarista

... ja tässä lisää kuvia kuten tuli luvattuu. Kuvaajana Minna Viitanen, et kiitoksii kovasti Minna.

8 comments:

Mimi said...

Vihdoinki toi äiti suostu päästämään mut tähän koneen ääreen. Eiks se oo viel tajunnu, et mul on aikas tärkeitä bisneksiä meneillään ;)

Äiti kerto, et te olitte ollu tosi komeita kumpikin ja lähettäny mulle monen monta märkää suukkoa tuliaiseks. Kiitoksia vaan :)

Te ootte tainu olla tänä vuonna ektra kiltisti, kun se pukki vieraili teillä jo vähän etukäteen ;)

Äiti ilmotti mut muuten Turun näyttelyyn, ja mä niin toivon, et pääsisin sit ihan livenä jännäämään ja kannustamaan teitä (ja sit tietty pyörähtelee iteki kehässä). Onkohan se nuorten mopojen kehä jotenki vaativampi ku juniorien?!

Fontero said...

Hellurei Mimi!

Kiitti vaan kortista, olit kyl oikeen viimesen päälle viehättävä siinä.

Juu ainahan me ollaan kilttei, et täytyy turista, et kyl pukki tietää, hih...

Turkuun tullaan meki ja jännitetään sit yhdessä. Eipä kait se nuorten kehä paljon vaativampi oo, mut ainaski toi meen Anteron paikka ois vaiks pennuissa, ku ei se rääpäle saa itelleen tälläsii muskelita ku mulla, vaiks syö ku hevonen... Mut aika näyttää mitä tost velipuolesta tulee ;)

Guru, jengin stara said...

Meille äippä sanoi, ettei me saatais mitään lahjoja tänä vuonna, ku ollaan oltu kyl superkilttei, mut meil muka on kaikkee eikä se keksi, mitä meiltä vois puuttua.

Jos en ole ihan väärässä, niin Mirkkukin menee Turkuun johonkin näytelmään. Voisittekste poiketa silloin meillä, voitais kokeilla kaikkee kivaa yhdessä? Mun pitää vielä lukee tarjouslehtinen, jos jossain ois pesuaineet tarjoukses, kun Mirkku on leikkinyt kaikki pesupallonsa littanoiksi ja sil on surkeeta ilman niitä. Että jos ois edullisesti, ni voitais huomenna hakea. Kunnon krohinat vaan teille! Meidän piha on valkoinen: ehkä LUNTA!?!

Tyy-ne, Anteron pelastava enkuli said...

Oi Antero hanimussukka! Jahka iskä tulee tänne maalle joululomalle jouluKINKUN kaa, niin mää ryövään sen kinkun ja sanon Astridille, että ny lähetään pelastaan Antero-parka nälkä- ja halipusupulakuolemalta! *tsiljoona pusua ja halia*

Ja jos joku näytelmätuomari onki mukamas semmosta mieltä, että sää olisit vähän pitkä, niin soon kuule semmonen juttu, että pikkurikku ei komijassa haittaa! ;)) Sää oot ainaski mun mielestä maailman komein, ihanin, sulosin, herttaisin ja rakastettavin mopsipoika. *suukkoja* Ja tuosta nauhan väristä, että ihan oikeen väriset nauhathan te pressan kans saitte, punanenhan on joulun väri. Ne pinkit nauhat on hiukkasen akkamaisia tuollaisten raavaitten mopsimiesten näyttelytaluttimeen killumaan. ;)

*puspus*

Mister President said...

Moro Guru!

Me ollaan kyl turistupulistu, et jos ei lahjoi saada, ni mökötetään koko Joulu. Meen iskä ku kans on sitä mieltä, et meilt ei puutu mitään, vaan kaikkee on jo ihan liikaaki, ni kattokoon vaan miten käy jos ei pukki oo muistavainen. Onneks äiskään voi luottaa. Sil ku on joku pehmovimma, ni ei se niitä voi kuiteska olla hommaamatta.

Juu Turkuun ollaan tulossa, mut mä pahoin pelkään, et meen KEPO kaasuttaa kehän jälkeen kiireen vilkkaan kotiin. Se on katos vähä suuttunu, ku äiskä oli meet ilmottanut eikä ollu kysyny siltä mitään. Iskäl ku ois sillon työpäivä, ni ny se sit joutuu tekee kaiken maailman järjestelyitä, et pääsee meitä kuskaamaan. Mut sit kesemmällä, ku on sekä lauantaina et sunnuntaina näytelmä siel päin, ni sillon voitas poiketa. Ollaan katos jossain hotellissa yötä, ni ei ois sit niin kiirekkään.

Ja mitä, teil on lunta. Meil ei oo, voi itku!!!

Tyynen oma Armas Antero said...

Rakas oma Tyyne typsykkä. Voi että ku Asteri suostuis. Aattele sä ja mä ja viel kinkkuki (Fontero ny mä en pulise susta) yhdessä Jouluna, ei vois asiat paremmin olla. Ja ei nälkään tai halipusupulaan kuoltas, se on saletti.

Ihanaa ku sä oot noin positiivinen. Mä oon samaa mieltä niist pinkeist muovinpätkistä. Mitä tällänen mies sellasil tekis, niih...

Säkillinen pusuja ja haleja sulle, pikku kultamussukka, nähdään Jouluna ;) *iso muisku*.

RaseRotta said...

Terkkuja täältä pentulaatikosta! Jenna on ollu tosi kiltti kun ihan mua varten rakens tämmösen pehmeen pesän tänne pesuhuoneeseen, tääl on lämmintä ja mukavaa! En vaa käsitä kuin Jenna ja Antti nauraa mulle, kun murtaudun tänne, hokevat vaan jotain ettei mun kuuluis tääl olla vaan Carlan. On ne kummaa väkeä!

Komeena ootte olleet messarissa!

Jenna just näpytteli mut ja mirkun tuonne turkuun! Höpötti jotain et on se taas kivaa mennä hakemaan arvostelu mulle missä lukee et muuten kiva koira mut nenävekki pitäis olla pienempi :D!

Jenna tost vierest vinkkasee et on pressan käytettävissä turussa, et jos pressa haluaa valssiin laittaa mailia :P

Mister President said...

Moikka RaseRotta!

Kiva ku oot päässy "aalloille". Hei, meillekin aina nauretaan tai itketään millon mistäkin, ni ei noist kaksjalkasista ota aina selvää. Mut onhan se ainaski selvää, et ku mukava paikka löytyy, ni sinne pitää linnottautuu.

Meen äiskä on muuten tänään ollu ihan sekopää. Se on raivonnu johonki huoltofirmaan ihan viimesen päälle, ku ne ois tullee lukee jotain vesimittarii, et tähän kämppään ei oo asiaa, ellei joku kaksjalkasista oo kotona. Ja ku ei ajat sopinee yksiin, ni sitten tehtiin valitus isännöitsijälle, et kuka on vastuussa, jos me kiltit pienet öhkömönkiäiset päästään karkuun, jonku hömelön takii tai jos se ei tykkää meistä ja tekee meille jotain, ni mitäs sitten. Onneks iskä, rauhallisena miehenä sai tilanteen selvitettyy ja se joku lukema annettiin sit ihan vaan puhelimessa.

Ja Turku. Täällä mä jo hypin tasajalkaa ja ootan tota Turkuu, Jennaa ja Lihapullii. Äiskää mä en ees huolis kehään, jos Jenna vaan on paikalla. Pikaisiin kehänäkemisiin ja Rotta hei, lämmitä se peti Carlalle, se tarvii sitä pian ;)