Saturday, June 07, 2008

Erinomainen Pomo ja Isottelija

Hellurei vaan kaikki Mopsikansalaiset ja miksei muutki. Toivottavasti teen olo ja elo on ollu parempi kuin meen. Meit nimittäin on huijattu ja tosi rankasti.

Tänään aamusella Iskä ja Äiskä meille höpötti, et ne lähtee kauppaan. Juupa juu, kauppaan ja kauppaan. Sen verran kauan olivat pois, et kauppa taisi olla siel Tyynen luona, siis siel kaukana Oulussa ;).

No sit, ku tulivat takas kotiin, niin näyttivät mukamas tosi viatonta naamaa ja selittivät, et ei ne oo mitään sopimatonta tehnee. Ja kuiteski, ku meen hajuaisti on taas niinku kohallaan, ne haisi aivan vieraille Mopseille (ai niin, oli siel tuttuiki hajui joukos, niinku Ässät ja I ja Kunkku Abe ja Prinssi Hugo, Mörökölli ja Mosse), eli vierais olivat käynee ja ilman meitä.

Aikamme ku kovisteltiin, ni tulihan se totuus esiin. Olivat käynee KOIRAPUISTOSSA Mopsitreffeillä ja ilman MEITÄ. Onkohan niil jotain vikaa ymmärrykses tai jossain, ku koirapuistot on koirille, ei suinkaan meen Iskälle tai Äiskälle. Ja jos ne ees ois yhtä komeita ja kauniita, ku me, siis Mopsit, ni kai se menettelis, mut noilla naamavärkeillä ei kyl Mopsei korvata, ARGH...

Äiskä alko sit jonku lepyttelyhommelin ja sano, et me päästäis viel vaiks sataan koirapuistoon (näkis vaan, ku ei se tee mitään muuta kuin muuttaa), mut me ku mukamas ollaan toipilaita, ni oli kattonu paremmaks jättää meet kotiin. Joo tottakai ollaan toipilaita, ku yritetään toipuu täst järkytyksestä, MURR...

Mut oli niil sit tuliaisiiki. Saatiin Annen avustuksella sellaset hienot valjaat, jotka hivelee ainaski mun itsetuntoo. Mä kattokaas oon niinku Pomo ja toi Ipana on Isottelija, et repikääs siitä ja pistäkääs paremmaks. Ässät ja I oli viel laittanu niihin valjaisiin arvostelunki, ihan niinku vaaleenpunaisen nauhan, et ollaan sit kaiken lisäks viel erinomaisiiki, HIH... Muuteski ollaan vissiin oltu tänään koko Kalajärven nähtävyys, ku naapurin Joniki tuli meit oikeen kuvaa . Kiitos Joni...

Ja täs niit kuvii sit ois, bye, bye... (saas kattoo mitä meen pään menoks on huomiseks keksitty, nyyh...)

Fotos by Joni Lindberg



6 comments:

Anonymous said...

Ohhoh, jo on henkilökunta valehdellut tielle ja kovin! Ensin kadottavat osotteit ja sit valehtelevat päin naamaa, kyl noi karvattomat on niin törkeit joskus et HUH!
Mossulan äippä tos just soitteli, ne on mökilä, siel guru painaa vapaana luonnonkeskel ja oli käyny meres uimassakin. Ovat paistatelleet päivää ja menneet ympäri saarta hypellen kivikoissa! Siis oon ehkä hieman kateellinen, me ollaan jouduttu tääl pässin kans vaa olee vahtitehtävis(on muuten harvinaisen rankkaa kun lähiseudun lapinkoira haukkuu tos metsäntakana ja naapurin "pikkukoira" paistattelee päivää niin et olkkarin ikkunast näkyy)!
Vähän teil on tyylikkäät valjaat, oon kade, melkeen muutun vihreeks. Pidä vaa fontero huoli ettei toi antero vaan mene ja nappaa noit sun valjait! Noist klopeist kun ei koskaa tiiä!

Anonymous said...

Oscu, juu noi kaksjalkaset on niin syvältä, hih... Mut ei haittaa, kyl täs pärjäillään tai ainaski mä luulen nin :(.

Kyl käy Guruu kateeks. Me vaan joudutaan jossain valjais kulkee ja toinen saa olla vapaana kuin taivaan lintu (Antero: lintu, MISSÄ?). Mahtaaks Guru vähä elvistellä, ku palautuu maan pinnalle?

No valjaat tai ei. MÄ oon Pomo koittakoon toi Ipana ihan mitä vaan. Hmmm... Tai sit pitää pyytää äiskää avuks, jos ei muuten luonnistu, HIH...

Anonymous said...

Vähä ootte pojat stylejä :)

Symppy miettii, et pitäskö senki laittaa huomen valjaat...Oltasko sit kolmen kopla?

Pojat said...

Symppy, ehottomasti pitää... Lääkäritäti antaa meille sit varmaan valjasalennusta, HIH...?

Anonymous said...

Voi olla et se Guru on vähän polleena kun pääsee koneelle taas, mut tarvii sit vaan todeta et se on joutunu olee ilman konetta! Me voidaan vaa istuu koneel ja lukee pulinaa ja tietty kirjotella tänne blogiin. Se saari on nii kaukana sivistyksestä, et en oo siel koskaan nähny edes toista mopsia siel liikkuvan. Me ollaan sit tietty sivistetty tää saari ja ollaan oleiltu siel sit aina joskus kesäl.
Siel ois muuten paljon lintui et ois mulla ja anterol paljon hommaa kattoo ettei ne pääse siel valloilleen!

Pojat said...

Oscu, lintui, lintui, lintui, Antero haluu heti sinne saareen isottelee ;). Täytyyki muistaa sanoo Guru nörtille, et mitäs se Mopsielämä on ilman mopsei tai tietsikoita, höh... Äh, kateeks meen sitä kuiteski käy, niih...